Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)
Raspunsuri - Pagina 3
ramyteo spune:
M-am trezit la ora 9 dimineata ,am fost la cumparaturi am facut semviciuri, mi-am condus barbatul ca a plecat la lucru ,am fost la cafea la vecina, am schimbat fata, i-am dat sa pape semvici ca ea a cerut. Si uite asa printre multe altele am intrat pe aici am scris si am fugit. Si nu primesti neagra ca agita da? Alba daca nu 
si o cana de ceai!
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
daraban spune:
harnicutza ramyteo
eu si Delia dormeam inca la ora 9,ca ne culcam tarziu seara ![]()
imediat mergem si noi pe afara ,sa ne mai vada soarele![]()
va pupam 
dana si delia (11.03.2007)
ramyteo spune:
Ehei la noi s-a inorat si ma ineveaza ca e deranjant la ochii.![]()
Mei fete faceti treaba ? Si eu ar trebui dar am cam tras mata de coada
(am lenevit cu engleza in brate
) ca imi doarme printesa.
Va pup pe toate
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
MIKYCRIS spune:
ramyteo uite ai un 10+ de la mine pt cate ai facut azi dimineata dar,dar mai scad un punct pt ca te paste lenea acum
deci ajungem la 10- in cazul asta
.eu acum astept sa stoarca masina ca sa scot rufele afara pe sarma si mancarica fierbe pe aragaz
.offfff ce ocupata sunt!![]()
![]()
.
si astept sa intrati sa mai barfim oleaca
.
17+
MIKYCRIS
mariaanna spune:
Salut, fetele!
Miky, Katia, va pup!Examenele incep peste vreo doua saptamani, dar ma pregatesc....
Alex e tot asa neastamparat.Ieri l-am dus la dentist si a inceput sa tipe si sa dea din cap, sa nu-i faca nimic.Asta dupa ce a stat cuminte alta data si mi-a promis ca si de data asta, dar n-a fost asa.Asa ca o saptamana e pedepsit fara jocuri pe calculator.
Sunt rea, nu?
Va pup pe toate!
Duminica placuta!
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
nastasie spune:
nu o sa va vina sa credeti ca ma chinui sa ma ingras.am facut si analizele sunt tun sanatoasa.dr a zis ca s-ar putea sa am arderile puternice si sa nu asimilez nimic.nu am tinut cura in viata mea, mananc orice, la orice ora si degeaba.cred ca am vreo 46 kg, poate chiar 45.cel mai mult am avut 49, si vreo50 si ceva cand am fost gravida.am luat doar vreo 12-13 kg la sarcina, si in sala de nasteri cand mi l-a scos pe razvan imediat am pus mana pe burta in timp ce ma cosea si eram la fel ca inainte sa raman gravida.burta a fost doar razvan.
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
Nastasie esti tare, eu am pus pe mine numai 27kg. Am nascut fata cu 3400gr si 51cm, asta la 36-37 saptamani ca atata aveam si iti dai seama ca m-am cantarit dupa ce am nascut si atata aveam , dar daca nasteam la 40 de saptamani cata namila ma fafceam? Da si fata cat era? Iti dai seama? Pfoai a ras o asistenta de mine ca o faceam peste 4 kg. clar si era vai si-amar de p... mea
Eh si ce daca am -10? Mie imi comvine na!
Va pup pe toate NA
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
addiana spune:
buna mamici si viitoare mamici!
ma primiti si pe mine? sunt diana, am 26 de ani(pana pe 20 aprilie
) si doua fetite, denisa- 4 ani si 6 luni si raisa- 1 an si 10 luni.
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
daraban spune:
bine ai venit diana ,sa-ti creasca mari si cumintele fetitele frumoase.
te primim cu drag printre noi,mamici si gravidute tinere![]()
eu pana in luna mai, mai am 26 ani
pfoai ce repede imbatranesc![]()
daraban spune:
nastasie si eu am o prietena care a facut tot felul de tratamente sa mai ia in greutate,dar nu a reusit deloc
Dupa ce a nascut asa arata parca nici nu ar fi fost gravida vreodata.
Ce noroc ,zic eu
Intotdeauna suntem noi nemultumite,ba ca suntem grase ,ba slabe![]()