Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Buna fetele
Vrem si noi in listuta voastra,eu sunt Anca si pe minunea mea o cheama Maria Alexandra (4 noi 2007).
Pupici
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
daraban spune:
bine ai venit anca
te primim cu drag,crestere mare la micuta minune
dana si delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
ancadragoman spune:
Multumim ptr primire.
Delia este adorabila
anca
de
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
nastasie spune:
mama, gina, la viena, si fara copil.marfa.eu am fost ultima oara cand eram gravida, adica am plecat si anul trecut in germania dar cu copil.anul asta nu cred ca reusesc sa plec ca vrem sa renovam apartamentul si poate sa schimbam si masina.asa ca anul asta cred ca spunem pas.dar la anu recuperez eu.
adriana&
razvan 01.11.2004
gina_butnaru spune:
'Neata fetelor,
Hai ca azi am intrat si eu mai devreme.
Va astept la o
buna, dau la toata lumea, ca e din partea casei!
Vad ca nu sunt prima! Ce matinale sunteti!
Anca, bun venit in club! Sa-ti traiasca minunea de fetita si sa fie sanatoasa! 

Claudia, imi pare nespus de rau pentru momentele grele prin care treci dupa pierderea sarcii. Imi inchipui doar, ca su n-am trecut prin asa ceva, ce greu iti este si sper ca experienta neplacuta prin care ai trecut te-a intarit si cat de curand, cand o sa te refaci, o sa ai curajul s-o iei de la capat. Despre sonda si ce ai intrebat, nu stiu ce sa zic, dar cred ca e normal sa nu-ti vina menstruatia asa repede, a fost totusi o sarcina. Ai grija de tine si Dumnezeu o sa te ajute sa ai un alt bebe sanatos. 

Nastasie, Ramona, fetelor, daca ati sti de cand astept vacanta asta, doar noi doi! Va dati seama! Dar stiu ca o sa treaca repede, ca tot ce e frumos. Oricum, deocamdata nu vreau sa ma gandesc decat ca o sa ne simtim bine si la intoarcere o sa am ce sa va povestesc si o sa va arat poze. 

Singurul lucru de care mi-e teama este ca piticul meu nu a mai stat fara noi noaptea. Dar o sa se acomodeze el repede la mama. E nasol ca la mama o sa doarma in patul mare cu ea si abia se invatase sa doarma singurel in patutul lui, fara leganat, fara nimic. Dar asta e, invatul are si dezvat, nu? ![]()
Eu o sa fiu pe-aici, chiar daca am de lucru.
Pupici, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Bine ai venit Anca.
Gina asa e ai dreptate, orice invat are si un dezvot dar mei ginuta sti ce? Chiar ca nici la banana nu te doare vad ca esti in culmea fericirii.
Va pup pe toate si mai vin eu azi pe la voi.
Pupici
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ancadragoman spune:
Gina,Ramyteo multumim ptyr primire
anca
de
poze
povestea nasterii
mariaanna spune:
Buna dimineata!
Anca, bine ai venit in clubul nostru!
Gina,, mersi de cafea!Data viitoare, fac eu cinste...
Hai,ca pana bem cafeaua,poate va adunati mai multe!
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
ancadragoman spune:
Mariana 
anca
de
poze
povestea nasterii
MIKYCRIS spune:
buna fetelor!![]()
prezenta si eu la cafea ![]()
bun venit noilor fete

.
gina te invidiez fato
-dar in sensul bun al cuvantului
.si cand ziceai ca pleci?
revin
18+
MIKYCRIS