Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)
Raspunsuri - Pagina 16
katiapam spune:
Addiana-complimente ai doua fete stupende
ti-am rasfoit albumul,ce par frumos si cret are Diana
si din cite am vazut iti place sa gatesti o gramada de feluri toate arata bine
si de secret cam asa cred si eu ca si tine,
gindul meu e sa incercam sa ne bucuram de ceea ce avem si in primul rind de familie
pupici
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
addiana spune:
kati eu sunt diana, mama de denisa si raisa!![]()
multumesc! denisa are parul cret al lui tati, doar ca tati il tunde scurt scurt!!!
si ai dreptate, trebuie sa ne bucuram de ceea ce avem si sa pretuim orice moment alaturi de cei dragi!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
nastasie spune:
la mine a fost mult mai usor, la 8 dimineata m-am inernat, pe la 10 mi-a rupt apa si la 11.55 nascusem.am avut si eu dureri de imi venea sa-i bat pe toti, pe oricare, dar pot sa spun ca am suportat eroic.desi atunci imi venea sa plang, dar a trecut.
addiana, si cum faceai cand plecai cu amandoua ca sa te duci la gradi?ca eu numai la asta ma gandesc.sa imbrac 2 copii, in masina e congel iarna pana dau drumu la caldura.pana il schimb pe razvan.valeleu.sincer, mi-e groaza cand ma gandesc, dar mi-e drag cand vad cate doi pe la unele familii pe la cumparaturi.am zis macar sa faca razvan 4, ca acum nu am nici o baza in el.
adriana&
razvan 01.11.2004
katiapam spune:
Addiana-scuze m-am incurcat 
nu te superi ok?
Nastasie-ce bine ca ai scapat repede
eu am suferit 2,5 ore si apoi mi-au facut epidurala dar sincer in acele ore nu stiu de cine imi venea sa ma iau,imi venea sa arunc cu tot ce vedeam in jur
stiu ca nu e in subiect dar am citit pe undeva de jaluzelele antice ai gasit? chiar ca erau bune ![]()
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
addiana spune:
kati nu ma supar!
adriana cum faceam??!!! o trezeam pe denisa prima si o pregateam (mai ramanea sa-i pun geaca) si apoi pe raisa care de multe ori adormea inapoi. o puneam in portbebe si la gradi cu noi...cel mai greu era s-o schimb pe denisa cu raisa in marsupiu, dar cand a dat caldura luam carutul si era mai usor. stiind ca va trebui sa ma descurc singura am optat pt cea mai apropiata gradinita de casa -la 5-10 min pe jos- chiar daca este cu program scurt, adica pana la 12.
si raisa (05.03.2006) 
nastasie spune:
katiapam, nu gasesc jaluzele.si mor de oftica.eu pt razvan fac intuneric la balcon ca doarme mai bine si de aia caut.daca as gasi noi din alea antice ar fi nemaipomenit.acum optez pentru rulouri interioare dar nu gasesc dimensiuni pt toate geamurile.
addiana,nici la noi cresa nu e departe, dar nu e de mers pe jos, cel putin nu iarna, si nu cu 2 copii.e la 5-10 minute cu masina.te-ai descurcat bine.eu nu stiu cum as face fata.
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
'Neata fetele am venit sa va dau cate o cafea si cate o ciocolata si am 
VA pup pe toate si pe printi si printese
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
addiana spune:
multumesc teo, eu vreau o
....de fapt trebuie o cafea!!!
adriana dupa cum am spus eu am ales cea mai apropiata gradinita. la 10 min cu masina ar fi fost una cu program prelungit, dar eu nu am permis, deci a iesit din discutie... poate cat de curand reusesc sa fac si eu scoala, si cand voi avea permisul voi pandi masina, care bineinteles e la sot tot timpul!![]()
am vazut ca esti in cautare de jaluzele. si eu le-am invatat pe fete cu intuneric...mare greseala am facut! vara trecuta la mare a fost un chin ca nu reuseam sa fac deloc intuneric! eu am jaluzele din-acelea antice la ele in camera si mai am si o draperie groasa...si fac bezna totala, dar mai bine nu le invatam asa!!!
fuc la treaba! trebuie sa fac ceva de papa si n-am nici o idee!!!
si raisa (05.03.2006) 
katiapam spune:
Ramyteo-multumim de cafea ![]()
Nastasie-mie imi plac mult alea externe de lemn sau plastic nu stiu cum sint la noi pe aici sint de plastic i daca le lasi jos de tot fac bezna asta daca sint inchise la culoare albe sau crem nu fac intuneric calumea
Addiana-eu carnet am dar il folosec tare putin
cred ca dupa ce o sa merg la servici atunci iau eu masina ![]()
fug sa-mi termin treaba ca mai tirziu avem de facut un vaccin si dupa ce il face trebuie sa stau acolo o jumatate de ora in caz de reactii,asa e sin in ro?
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
nastasie spune:
addiana, alta cresa mai aproape ca asta nu e.plus ca in toamna il mut la gradi.si am cautat una tot asa aproape.si culmea e pentru cadrele militare, ca sotul e in armata si am auzit ca e bina gradinita.stiu ca e rau cu intuneric, dar astae.nu se gasesc pe la voi pe acolo jaluzele sau le ai de mult?
katiapam, sunt foarte scumpe alea exterioare.m-am interesat eu.pt sufragerie ma costa 10 mil.
adriana&
razvan 01.11.2004