Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)
Raspunsuri - Pagina 15
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
Onix, asa e, si mie in momentele alea mi s-a parut groaznic, ca am avut contractii tot vreo 12 ore, dar nu ma dilatam si mi-a provocat nasterea dr. mea. Am trecut si eu prin niste chinuri goaznice, mai era si mare piticu' si cu capatana mare, iar intre contractii mai aluneca inapoi, cand auzeam chestia asta imi venea sa mor, stiu ca ziceam intr-una "nu mai pot!". A trebuit ca una din asistentele moase sa ma apese pe burta si eu sa imping in acelasi timp si pana la urma a iesit. Dar sa stii ca pe urma am uitat totul, ca si cum n-ar fi fost. La sfarsit, cand mi l-a aratat, nimic n-a mai contat! Dar stii si tu cum e!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)![]()
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Ai dreptate, Gina, am uitat cand mi l-au pus in brate, pana acum cand am ramas din nou insarcinata, ma gandesc oarecum cu teama, sper sa fie mai rapid si nu asa dureros, cel putin se spune ca de la a doua sarcina incolo este mai usoara nasterea si mai rapida. Ma rog sa fie asa.

Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
gina_butnaru spune:
Onix, si eu am auzit ca la al doilea e mai usor si sper sa fie asa, ca v-am zis ca si eu il vreau pe al doilea! Iti tin pumnii! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
addiana spune:
quote:
Originally posted by nastasie
si eu imi doresc mult bb2 dar simt ca nu voi face fata.nu am ajutor,sotul nu are program fix macar sa-l duca si sa-l ia pe razvan de la gradi.eu nu pot sa plec cu bb dupa mine sa-l duc pe razvan cand sunt zile geroase.sunt unele lucruri pe care cred ca nu loe-as putea rezolva singura si cu 2 copii.
adriana sa stii ca e greu in primul an! si la mine e aceeasi situatie: sotul n-are un program fix, e plecat de dimineata pana seara, cateodata si cate doua zile, dar m-am obisnuit asa. mi-a fost greu in prima iarna cand era raisa bebe mic( si o trezeam sa o imbrac si pe ea ca s-o duc pe denisa la gradinita), dar acum sunt mandra de mine ca am "invatat" sa ma descurc singurica cu amandoua fetele dupa mine!
pot sa spun ca greul a trecut!gina nu am de ce sa ma supar! asa zicem si noi si prietenii apropiati, ca trebuie sa facem si baiatul!!!
mai in gluma mai in serios...cine stie!miky multa sanatate si relaxare cat mai multa! daca mai vrei
te mai servesc si eu cu una! din cate imi aduc aminte si mancarea sarata e buna pt tensiunea mica. am avut si eu "ceva" probleme si cateva zile state numai in pat
la a doua sarcina dar a trecut cu bine!diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
gina_butnaru spune:
Diana, sincer, eu te admir si pe tine si pe celelalte fete care aveti deja 2 sau mai multi bebei si va ganditi la altul. E forte greu cu unul, imi inchipui cum e cu 2 sau mai multi. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

katiapam spune:
Salutare
harnicutelor
ati scris nu gluma ![]()
Gina-si eu am avut aceeasi experienta mi-a apasat pe burta cu toata forta sa ma ajute ca eram ff obosita si nu mai aveam putere dormisem abia 2 ore in doua zile
si eu admir mult fetele cind vad ca sint foarte tinere si deja sint la al doilea bb
eu m-am decis cumva la primul al doilea nu stiu inca nu ma declar
Ella-ce putin mai ai si iti ti in brate printesa
Addiana-esti tinara dar foarte matura ai doua fetite si te gindesti ca poate vine si bb 3? spune-ne secretul
eu mi-am intrat bine in rol deocamdata am reusit sa ma organizez cu toate inca nu am inceput munca dar sint sigura ca ma voi descurca
doar toti au trecut prin faza asta cu sacrificii si mulkte pe cap ![]()
dar toate sint rasplatite
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
gina_butnaru spune:
katiapam, asa e, toata lumea trece la un moment dat prin perioade cu sacrificii, ca altfel nu prea poti sa mergi mai departe. Mie mi-a fost destul de greu, dar cred ca tuturor mamicilor le este greu sa se duca la serviciu si sa-l lase pe bebe in grija altcuiva, dar pana la urma timpul trece, piticii cresc si viata merge inainte!
Ce mai face scumpa de Giulia? 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

katiapam spune:
Fetelor eu am scris mai demult nasterea
pun linkul si aici daca aveti timp de citit [:D ]asa imi cunoasteti experienta mea
Aventura noastra eu si Giulia(nasterea)
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Gina-multam de intrebare 
sti ca de o saptamina s-a mai cumintit? asta e a doua saptamina ca e cumnitica
doarme de amiaz in fiecare zi si accepta din nou patutul ei dar inca nu toata noaptea smechera ![]()
maine din nou la vaccin
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
gina_butnaru spune:
katiapam, asa a facut si al meu la inceput, dar lasa ca se obisnuieste ea sa doarma numai in patut. 

Hai ca acum zbor si eu sa-mi iau piticul, mai palavragim maine.
Pupici tuturor! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

addiana spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
Diana, sincer, eu te admir si pe tine si pe celelalte fete care aveti deja 2 sau mai multi bebei si va ganditi la altul.
quote:
Originally posted by katiapam
Addiana-esti tinara dar foarte matura ai doua fetite si te gindesti ca poate vine si bb 3? spune-ne secretul
multumesc kati si gina!
secretul??? nu stiu daca e vreun secret! incerc doar sa iau lucrurile asa cum sunt. am si eu momente cand imi pierd rabdarea sau zile cand pur si simplu nu am chef sa fac nimic, nici curat, nici mancare...dar trec si astea, cand vin zgatiile si ma strang imi brate, cand denisa imi spune "mami, esti o mama buna!", sau cand vine sotul acasa seara tarziu si ma cuibaresc in bratele lui...si toate rele trec!!!
bravo giulia! progrese, progrese!
in curand vei dormi toata noaptea singurica!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006)