Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

adriana noi avem de muuuulti ani jaluzelele si nu stiu daca se mai gasesc de cumparat! sorry...

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor
am venit si eu la o cafea.am citit asa in mare la pag 16 ceva legat de jaluzele,eu am pus folie din aia de aragaz si am lipito cu scoci.vreau sa va spun ca e tare bine pt ca atunci cand vreau sa dorm dupaamiaza pot dormi si nu ma mai deranjeaza lumina zilei.ba chiar imi face bine si atunci cand ma doare capul.stiu ca nu e prea aspectuos dar eu sunt tare multumita.
fetele dulce-dulce.
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu prin zona, chiar daca mai am treaba.

Ramonel, prezent la !

Diana, asa e, cand ii vedem asa mici si scumpi pe bebeii nostri, ne trece orice suparare, oboseala, tot.

katiapam, mastasie, fetelor, la capitolul jaluzele, noi cand ne-am mutat am zis ca mai practic e sa ne punem jaluzele verticale, decat perdele si jaluzele orizontale sau draperii. Ale noastre sunt portocalii, o culoare tonica, vesela, care iti face pofta de viata si cand e vremea mohorata afara. Eu pe Razvan nu l-am invatat cu intunericul, desi fac destul intuneric, noi le-am pus si din comoditate (sa nu mai spal si sa calc atatea perdele si draperii) si din motive estetice (blocul nostru e foarte aproape de blocurile din vecini si era musai sa punem jaluzele, ca altfel vedeau toti vecinii la noi in casa). Dar jaluzele antice, eu nu am mai vazut de mult, obloane cred ca se mai fac la firmele care pun jaluzele sau termopane stiu ca se gasesc.

MIKYCRIS, pupici multi si tie! Azi cum te simti?

Pupici la toate gravidutele, mamicutele si puiutii lor dragi!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata, fetelor,

Am intrat o fuguta sa va salut si sa va urez o zi excelenta.
Azi am avut multa treaba, multa rau si abia acum am putut intra.
Nu stiu, ma simteam putin cam ciudat azi dimineata, nu eram eu in apele mele, dar mi-a mai trecut putin, am mancat un sándwich si o portocala si parca mi-am mai revenit.
Sa va spun ce am patit: aseara cand eram in dupa ce am terminat, imi dadeam cu crema si am alunecat. Noroc ca am fost pe faza si nu am patit nimic, nici n-am cazut, m-am tinut bine pe picioare, dar m-am speriat tare. Am sa incerc sa fiu mai atenta, si in plus am sa cumpar pentru cada un covoras din ala care nu aluneca, poate asa evit posibile accidente.

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

am intrat sa va salut si sa va urez o zi cit mai frumoasa!
eu sunt un pic ...nu stiu cum sa va explic...am emotii caci se apropie ziua cea mare...si ...am emotii foarte mari

poze
BIANCA ANTONIA
38+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella10

am intrat sa va salut si sa va urez o zi cit mai frumoasa!
eu sunt un pic ...nu stiu cum sa va explic...am emotii caci se apropie ziua cea mare...si ...am emotii foarte mari

poze
BIANCA ANTONIA
38+

Ella, suntem toate alaturi de tine! Deja galeria e pregatita! Nastere usoara!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onyxg1998

Buna dimineata, fetelor,

Am intrat o fuguta sa va salut si sa va urez o zi excelenta.
Azi am avut multa treaba, multa rau si abia acum am putut intra.
Nu stiu, ma simteam putin cam ciudat azi dimineata, nu eram eu in apele mele, dar mi-a mai trecut putin, am mancat un sándwich si o portocala si parca mi-am mai revenit.
Sa va spun ce am patit: aseara cand eram in dupa ce am terminat, imi dadeam cu crema si am alunecat. Noroc ca am fost pe faza si nu am patit nimic, nici n-am cazut, m-am tinut bine pe picioare, dar m-am speriat tare. Am sa incerc sa fiu mai atenta, si in plus am sa cumpar pentru cada un covoras din ala care nu aluneca, poate asa evit posibile accidente.

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Off, Onix, bine ca n-ai patit nimic! Si mie mi s-a intamplat sa alunec cand eram gravi, dar tot asa, am fost pe faza si n-am cazut in baie, in schimb, am cazut pe gheata, dar nu m-am lovit, am cazut cumva pe un genunchi si era zapada proaspata peste gheata, care mi-a mai amortizat caderea. Trebuie sa fim foarte atente, mai ales cu bebe la purtator! Bine, la mine nu mai e cazul acum de bebe la purtator, dar cat de curand, zic eu, va fi.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

ella10 sa inteleg ca sambata mergi la spital pt a naste?lasa emotiile!na ca mau apucat si pe mine.eu vorbeam?.pup si aveti grija de voi.
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

gina azi ma simt mai bine dar imi este foarte somn.am dormit azi noapte dar nu stiu de ce .tu ce faci?cum mere treaba?Andrei ce face?
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ella10 mai am putin pana la intalnirea cu micutza minune.
Noi iti dorim nastere usoara si frumoasa,sa iti amintesti cu drag toata viata ,de ea.
Sanatate tie si fetitei,recuperare rapida si asteptam vesti de la voi.

salutam pe toata lumea

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput