Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)
Raspunsuri - Pagina 18
daraban spune:

ella10 vroiam sa scriu
mai ai putin pana la intalnirea cu micuta minune,dar am gresit
pe toti
dana si
delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
addiana spune:
onyx eu am alunecat cu tot cu covoras antiderapant!!!!
sotul radea de mine spunand ca la gabaritul meu (de atunci) trebuie sa pun covorasul invers, cu ventuzele in sus!
deci daca vrei sa-ti cumperi unul sa ai grija ce iei, sa nu dai banii degeaba cum am facut eu!
gina eu pe gheata nu am cazut in schimb m-am impiedicat cand eram insarcinata cu raisa, si cu denisa de mana!
pur si simplu am cazut, nu stiu cum am reusit...am aterizat tot in genunchi, si o tanti cand m-a vazut deja jos (nu si cazatura) a venit fuga la mine si m-a intrebat daca mi-e rau si zicea incontinuu "saracuta de tine"...iar pe mine ma bufnea rasul de prostia mea....
ella vad ca a inceput galeria!

diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
katiapam spune:
Salutare-ne-am intors de la vaccin
toate bune a plins f putin acum gingureste de zor
Ella-stiu ca esti emotionata incearca vsa stai linistita ca va fu totul bine,abia asteptam sa ne prezinti comoara ta 

Onix-fi atenta sa nu patiti ceva
Addiana-Gina-important e sa nu patim nimic cu cazaturile
la noi se obisnuieste sa ridem de fazele astea simpatice uneori
Miky-ma bucur ca te simti mai bine pupici si Deliei
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
gina azi ma simt mai bine dar imi este foarte somn.am dormit azi noapte dar nu stiu de ce.tu ce faci?cum mere treaba?Andrei ce face?
18+
MIKYCRIS
Mersi de intrebare. Eu sunt ingropata in treaba pana peste urechi, ca maine mai vin la serviciu si de luni, o saptamana sunt la Viena. Si trebuie sa las totul in ordine pana ma intorc. Abia astept sa plec! Cred ca ma intelegi.
Piticu' e foarte bine, la cresa. O sa ramana la mama cat plecam noi.
Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by daraban
ella10 mai am putin pana la intalnirea cu micutza minune.
Noi iti dorim nastere usoara si frumoasa,sa iti amintesti cu drag toata viata ,de ea.
Sanatate tie si fetitei,recuperare rapida si asteptam vesti de la voi.
salutam pe toata lumea
dana sidelia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
Danuta, pupici si tie si Deliutei!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by addiana
onyx eu am alunecat cu tot cu covoras antiderapant!!!!sotul radea de mine spunand ca la gabaritul meu (de atunci) trebuie sa pun covorasul invers, cu ventuzele in sus!
deci daca vrei sa-ti cumperi unul sa ai grija ce iei, sa nu dai banii degeaba cum am facut eu!
gina eu pe gheata nu am cazut in schimb m-am impiedicat cand eram insarcinata cu raisa, si cu denisa de mana!pur si simplu am cazut, nu stiu cum am reusit...am aterizat tot in genunchi, si o tanti cand m-a vazut deja jos (nu si cazatura) a venit fuga la mine si m-a intrebat daca mi-e rau si zicea incontinuu "saracuta de tine"...iar pe mine ma bufnea rasul de prostia mea....
ella vad ca a inceput galeria!![]()
![]()
![]()
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Diana, si eu am mai cazut asa, dar nu eram insarcinata si de fiecare data se gasea cineva sa vina sa ma ajute, sa vada daca am patit ceva, iar pe mine ma bufnea rasul de cat de impiedicata sunt.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Salutare-ne-am intors de la vaccin
toate bune a plins f putin acum gingureste de zor
Ella-stiu ca esti emotionata incearca vsa stai linistita ca va fu totul bine,abia asteptam sa ne prezinti comoara ta
Onix-fi atenta sa nu patiti ceva
Addiana-Gina-important e sa nu patim nimic cu cazaturile
la noi se obisnuieste sa ridem de fazele astea simpatice uneori
Miky-ma bucur ca te simti mai bine pupici si Deliei
_
ticker
mamicąde
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
Ma bucur ca Giulia scumpa e bine dupa vaccin.

Si noi o sa-l facem pe cel antivaricela peste 10 zile si al meu urla numai cand o vede pe dr., d-apoi sa se mai si atinga de el, iti dai seama ce urlete or sa fie!Iar cu cazaturile, asa e, te bufneste si rasul!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Mimihoo spune:
hop si eu, am 33 de ani si 6 saptamani de burticuta. deja am auzit ca .. "dat fiind varsta trebuie sa fim atenti" :-(
ati intampinat probleme datorita vartsei?
gina_butnaru spune:
Fetelor, eu maine mai sunt cu voi si daca mai pot, desi nu prea cred, in week-end, ca am de facut multe pregatiri pentru plecare si pentru pitic, pe care il las la mama, mai e si ziua nepotului nostru si sambata mergem la el, ca face 2 ani si duminica suntem cu piticu' pachet la mama. Daca am un pic de ragaz mai intru, daca nu, va pupicesc si ne vedem de luni intr-o saptamana. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Mimihoo
hop si eu, am 33 de ani si 6 saptamani de burticuta. deja am auzit ca .. "dat fiind varsta trebuie sa fim atenti" :-(
ati intampinat probleme datorita vartsei?
Mimihoo, bun venit in gasca noastra!

Eu zic sa nu-ti faci atatea griji, mai sunt si mamicute mai mari ca tine printre noi. Eu am o prietena care a nascut la 39 de ani o fetita perfect sanatoasa, dar pentru ca ea avea niste pitici pe creier, a facut de vreo 3 ori triplu-test si ecografii 3D-4D. Sa ai o sarcina usoara in continuare si sa fie bebe sanatos! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

18+