Strumfi de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Anto multa sanatate

Fetelor cu diete, am gasit ceva super chiar la noi in batatura, adica pe DC. Eu cred ca ma bag. Aici gasiti si dieta si retete si incurajari (nu ca la noi ar lipsi, dar parca iti dau curaj fetele care slabesc f mult si fara sport)

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!
Ne-am luat si noi scaunel de masa si parca este vrajit ca de cand il are papa Deni a mea cu o pofta de ne minunam toti de ea.
Ma intreba cineva mai devreme cat a iesit HGB pentru Deni- a avut 9.6 si i-am dat 1 luna jumatate Fier Hausman sirop, pana am ajuns sa imi fac eu analizele la Institutul de Hematologie fiind suspecta de talasemie. Nu am talasemie, am anemie feripriva, cu fierul pe la 12, asa ca medicul de acolo mi-a recomandat sa continui tratamentul si pentru Deni dar cu fier picaturi nu sirop. Pediatra insista sa ii dau tot sirop, asa ca inca nu am schimbat sticla, dar ma gandesc sa o trec totusi pe picaturi de luna viitoare.

Petra super pozele cu tine si Alma. Si se zice ca fetele nu seamana cu mamele! Uite ca la voi este exceptia! (Si la noi este la fel si daca reusesc sa scanez o poza o sa demonstrez si eu)

Super ideea cu super dieta, deja o printez azi si cu asta o sa ma ocup de luni incolo. Stiam de ea dinainte de sarcina dar ratacisem hartiile. Acum nu mai am scuze.

Pentru motivatie de slabit eu am zis ca imi scot o poza maaare cu mine la mare acum vreo 3 ani cand aratam acceptabil si o pun pe frigider eventual. Asa ca sa vad unde vreau sa ajung.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Deni la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto multa sanatate tuturor..stiu ca e pacatoasa rau! sotul meu face din astea, dar macar e civilizat si nu le imprastie prin casa

Nonna e normal ca dupa sport sa nu scazi in greutate, deoarece cerste masa musculara ceea ce e foarte bine

Lavinia slabitul "mult si fara sport" e cel mai periculos! Cand slabesti scade atat din masa "grasa si rea" cat si din masa musculara. Fara sport o sa fii slaba dar fara tonus sau fara "vlaga" daca vrei

Despre noi...sunt foarte trista ...de aseara caca nu mai miroase a lapte acru (sa nu ma credeti nebuna, dar mie imi placea cum miroase numai de la lapte, mi se parea usor parfumat), asa ca nu mai am bebelus ...drept urmare am inceput discutiile despre bb2!

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

In maternitate, cand l-am nascut pe Victor, cand am schimbat primul scutec, am avut asa...o unda de bucurie. Mirosul acela...ma trimitea inapoi in timp, cand era Stefan bb. Si am fost tare bucuroasa. Asa ca, Simo, hai, poate spargi tu gheata pentru urmatorul bb.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna ziua!
ma gandeam acum ca fetele din strainataturi (si nu numai) vroiau sa se intalneasca in ianuarie, nu-i asa? cum a ramas, nu va mai intalniti?
legat de bebelusi, va ziceam ca a nascut cumnata mea. si desi vreau foarte mult inca un copil si-mi era dor sa tin in brate un bb mic (ba chiar am si alatat-o), mi se pare atat de micuta, iar baiatul meu am zis ca-i ditamai banditul, cu sunculite pe el si asa jucaus si vesel. parca-mi venea sa ma joc intruna cu el, sa-l smotocesc, mi se parea mareeee...
noi am facut ieri vaccinul de 6 luni (desi mai sunt 5 zile pana implinim) si avem 7,300 kg si 67 cm. a papat doar san pana acum (inca o data multumesc anya) si de luni incepem cu ceva cereale - orez- sa testam daca ii plac. eu am mari sperante, caci daca ii dau ceva cu lingurita deschide gurita frumos. dintzuci nu avem dar roadem tooot ce prindem cu ciuda, nu mai zic de degetul lui mami care il plimba dintr-o parte in alta la masele. toata ziua sta pe burta, ba chiar observ ca intinde bratele (ca la flotari) si incerca sa ridice fundul. am baiat mare, ce mai! si cum zicea lorina, gurita ii miroase tare frumos, as sta toata ziua cu nasul in sufletul lui.

aylin, am vazut si eu pozele tale...chiar ca alma e bucatica rupta din tine.

lia, ma bucur ca te "vad". sper sa nu mai ai zile urate; alaturi de mirunica ta, trebuie sa fie doar frumoase.

anto...multe probleme mai aveti. va doresc multa sanatate si sa va mai ocolesca bolile astea.

cam atat imi amintesc acum...poate mai revin. sa aveti o zi buna!

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2170658217/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua! Simo, te inteleg cu regretul legat de caca! Si eu am avut acceasi slabiciune la amandoi, ca atare imediat am mirosit(la propriu) infectia cand a avut Dragos enterocolita la 8 luni.
NOi azi am facut vaccinul de 6 luni lui Horia si cel de 2 ani si jumatate lui Dragos. A fost jale mare pt cel mare, acum mai urmeaza un hop si anume operatia de polipi, dar trecem noi si peste asta!
Ne-a zis doctorita ca putem incepe de acum iaurturile si galbenusul de ou si peste vreo saptamana sa punem putin bors in supica, sa o facem ciorbitza. Vorba lui Sunflower, suntem baieti mari . La 6 luni avem 7,900 kg si crestem frumos, frumos!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Nu vrem sa va deranjam, dar ne bucuram si noi, ca avem eveniment mare in familie!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

liadorian,
multumesc pt.raspuns.Am inteles ca ar fi ok sa-i tinem in fundulet la noi in brate (si eu o mai tin asa pe Alexandra si ei ii place mult ca poate vedea totul in jur), dar intre perne nu e prea bine. Am auzit ca n-ar trebui sa-i punem in fund decat atunci cand pot sta ei singuri, intre 6 si 8 luni.
O sa incerc sa mai scriu ca sa-mi apara mesajele in timp real. Ne dorim sa ne primiti si pe noi in randul strumfilor de iulaug 2007. Noi suntem o fetita jucausa de 8 kg,si incepem diversificarea.Am inceput cu cate o lingurita de suc si pireu de morcov si mar.In primele zile a primit ce i-am dat cu multa placere dar acum Alex e foarte mofturoasa si incepe sa strige cum ii pun bavetica la gat, cand vede lingurita strange din gurita si daca reusesc sa-o pacalesc si sa-i pun ceva in gurita scuipa.Sper sa gasesc ceva ce sa-i placa ca altfel vom bea laptic toata viata (doar ca laptele nu-i prea mai ajunge ). Am citit ca mai sunt mamici cu copii mofturosi, sa mi spuneti si mie cum va descurcati voi, cum ii faceti sa manance.

Cris, mamica Alexandrei

Cris , mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

am uitat sa va zic ceva: a inceput seria a 3-a din Anatomia lui Gray pe tvr1, tot marti la 21.50.
la multi ani pentru ilinca, fetita caferei (care a latit pagina ) si pentru baietii tai, andutzy. frumoasa greutate la 6 luni.
sa fiti sanatosi!

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2170658217/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Fetelor ,luni incep munca ! Deja i-mi fac griji ,bebe nu mai vrea sa manance ,azi i-am dat prima data carnita ,nici nu a gustat macar ,nu stiu ce-i cu el dar de cateva zile nu mai vrea supa deloc .Ma gendesc ca poate ia taiat pofta de mancare nurofenul si panadolul pe care i le dau la 4 ore deoarece a luat pana la urma raceala de la mine .De fapt tot familionul e virusat .

Mergi la inceput