Strumfi de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Neata! Dau o tare, ca mie tare imi mai trebuie

Alexi sanatate multa Giuliei

Petra perfecta asemanarea

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Nu sunt bautoare de cafea, dar multumesc. Un ceai se poate?

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alina.a Iti multumesc ca vrei sa-mi dai o mana de ajutor in legatura cu LR. Iti formulez un PM cu ce ma intereseaza. . De 4 zile ma tot uit la produsele lor si...salivez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by cafera

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Neata! Dau o tare, ca mie tare imi mai trebuie

Alexi sanatate multa Giuliei

Petra perfecta asemanarea

Nu sunt bautoare de cafea, dar multumesc. Un ceai se poate?

Cafera, se poate si ceai cu lamaie si indulcit cu miere numai bun pt o lectura, fie si pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

ce e cu LR ca vreau si eu sa stiu. unde gasesc adresa lor? nu prea am timp de forum asa ca nu pot sa caut .
aylin (m-am obisnuit sa iti spun asa) sunt super pozele. sunt curioasa ce spune tati.

nici eu nu voi folosi premergatorul. ortopedul a spus sa-l evitam (sotul e disperat ca stie ce ne asteapta). oricum eu nu sunt de acord cu el. la alex am folosit pt ca am primit unul si tentatia a fost prea mare. nu pot sa spun ca ne-a facut rau. alex a facut primii pasi la 10 luni, dar a mers o perioada p[e varfuri. parca era balerin. in schimb am avut noi mai multa libertate. din pacate alex nu a mers de-a busilea si banuiesc ca premergatorul a fost de vina. acum mi-am anuntat toti prietenii sa nu-mi mai faca asa un cadou. sper sa o vad pe andra in 4 labute.

o tema de dicutii: pt ca bb3 nu e in plan dupa ce termin cu alaptatul vreau sa imi fac operatie de ridicare a sanilor. v-ati gandit la asta? daca da ce parere aveti? si unde e mai bine sa o faci? astept pareri

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata si de la noi,

Eu lucrez azi si noroc cu serviciul, asa apuc sa intru sa vad ce mai faceti.
Am fost bolnavi toata saptamana, Victor a facut o gastro-enterita (sau cum naiba s-o spune, e o chestie foarte frecventa aici, eu in Rom nu am avut asa ceva) sambata trecuta, diaree, a vomitat o data in somn si nu s-a trezit, dureri de burtica iar luni dimineata era toti "atinsi", cu exceptia Soniei, Doamne ajuta, ca ea oricum era cu bronsiolita.
Luni am tinut ambii pitici acasa si a fost super-naspa, noroc ca eram cu mama ca singura nu stiu cum m-as fi descurcat, e tare greu sa ai grija de ei cand esti si tu bolnav. De abia joi m-am pus un pic pe picioare, cel mai rau i-a fost mamei, se vede ca nu e obisnuita cu virusii astia "occidentali".
Acum suntem bine cu totii si sper sa ramanem asa mai mult timp ca m-a cam deprimat episodul acesta, desi stiu ca sunt boli curente, nepericuloase tot e stresant sa-ti vezi copiii bolnavi.

Ma duc sa vad ce ati mai povestit, weekend placut si pupaturi,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

anto bine ca ati scapat. sonia mai tuseste? si andra a avut bronsiolita si dupa antibiotic tot mai tuseste.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Brazuka, cat e hemoglobina la bb? Mie mi-a dat fier haussman picaturi pt bb-le meu.

Alina/anya, ce te alinti!!!!!!!!!! Arat super si stii asta, doar!! Parca n-ai avea 2 copii???!!! Felicitari pt arina, bravo ei cu papika! Vezi ca te dau afara de pe lista

Nma, iti dau pm.

Vivela, misto bancurile, mai ales ala cu chirurgul! hihihi

Aylin, ce tare chestia cu pozele!

Pup toate feteleee si bebicii

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetele, merci pentru cuvintele de asemanare. daca mai gasesc, va mai dau. dar nu am decat foarte putine poze cu mine mica. mai trebuie sa asteptam sa creasca alma!

lia, basmalutele sunt ale mele. se gasesc cam peste tot si in multe culori.

carla,

mychy,

anto, sanatate voua si copiilor!

valen, asteptam pozele!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am venit si eu la cafea.Nu prea am ce sa va spun nou dar chiar sa nu zic nimic...

Borcanase ieri nu am gasit -adica am gasit doar cu mere si banane si unele cu fructe de gradina care aveau si struguri si nu m-am bagat.In rest mai erau niste borcanase ieftine si cind am citit pe ele ce contin aveau zahar,nu glucoza,nu fructoza ci chiar zahar si scria ca sunt de la 4 luni.Asa ca e bine sa citim ce contin borcanasele.

Intrebare:brinza pentru bebelusi cit tine in frigider-ca am facut ieri mai multa si nu stiu daca sa-i mai dau din ea sau nu.

Iar am luat micul dejun in familie si a fost naspa,cel mare nu a mncat decit ceai cu rosii si castraveti si cel mic cerealele tipind.Eu n-am mai mincat deloc de nervi.(bineinteles ca dupa am mincat doua napolitane).

Si noua nana a vrut sa ne ia premergator dar i-am zis nu.

Anto numai bine si la copilasii care au fost bolnaviori.

De bine ce am scazut saptamina trecuta 1,5kg-saptamina asta pina acum s-a intepenit cintarul cu tot aerobicul,abdomenele si restrictiile mele alimentare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Cand mai lucrati la lista cu slabitul, va rog eu mult, ma scrieti si pe mine?

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

gata

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput