Strumfi de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ziua buna, fetelor! Mi-am dus barbatul la gara (a plecat la Cluj pana luni seara) si eu iute pe DC, ca de acum nu ma mai bate nimeni la cap ca stau prea mult cu ochii in calc!

Petra, chiar m-am apucat sa compar si eu fotografii mai vechi de-ale mele cu fotografiile de acum ale Unei - e acolo o oareshce asemanare, dar nu chiar asa, gemene ca tu si Alma. Eu deja incep sa ma agit ca Una seamana leit cu D. - pai daca de la mine a luat naravurile, am imbulinat-o!

Anto, multa sanatate tuturor, de la mic la mare si de la mare la mic!

Cristina, l-am admirat iar pe Denis la balaceala! Succes cu cerealele de luni. Azi am fost si eu sa cumpar niste orez, sa fie in casa pentru cand incepe si duduia mea sa manance. Maaaai, mi-am prins urechile pe acolo - 1000 de cutii, cu/fara lapte, cu fructe/fara fructe, 100 de marci... imi venea sa mor! Pai acum boierim, tzatza la purtator si in 3 minute gata masa! I-am cumparat Unei si niste boluri foarte dragutze - pe care deocamdata le arunca pe jos dar nu-i bai! Mami le culege repede si i le da iar sa se joace cu ele. Deja lingurita rosie de la Happy face furori, e preferata ei. A! Am mai luat niste apa pentru bebei de la Humana. A folosit/foloseste cineva?

Andutzy, tare frumosi is baietii tai, v-am vazut de curand pozele!

Cafera, felicitari Ilincai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, o sa mai compar si eu. si o sa iau la mana si pozele cu dl. aylin din fasa sa vad ce si cum. mie mi se pare ca Una seamana cu tine. ca pe D. nu il stiu. am pus poze cu o noua basmaluta.

cu cerealele, orezul etc eu mi-am prins urechile numai asa, uitandu-ma de la departare la rafturi. ca mi-a fost frica sa ma apropii sa vad un milion de tipuri si de marci. dar mi-a fost rusine sa spun.

elena, sanatate lui alexandru. de fapt intregii familii.

cafera, la multi ani ilincai

sunflower, merci ca ne-ai zis. ca ma infiintez la vizionat.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Salutae! cine ma poate ajuta la ce varsta are marimea 20 la piciorus?

Cafera La multi ani Ilincai,sanatosi!

Mirela mami de Alexia-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Cafera LA MULTI ANI!!! Ilincutei. Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Pai de ce va speriati de cutiile de cereale?
Daca vreti o mana de ajutor, asa, eu va zic ca folosim cereale de la Milupa, simple, cu orez si porumb, deci fara gluten, si cu lapte inclus.
Recent am inceput si cu cerealele cu mar si morcov, si cereale cu banane, tot de la Milupa, tot fara gluten si cu lapte inclus.
Am inceput, de asemenea, sa-i dau piure de morcov si albutira. Inca suntem la inceput, in faza de tatonari...

Apropo, de la ce varsta se poate introduce glutenul? Ca nu mai stiu..

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Monicabo, din cate stiu dupa 6 luni se poate introduce glutenul, dar asteapta si pareri mai avizate.

Cafera, la multi ani fetitei tale !

Petra, am vazut o poza cu o printesa cu basmaluta rosie si un tatic fericit!

Luna, au sosit cartile!!!!!! Multumesc inca o data pt recomandare , sunt superbe! Imi place marimea lor, incap asa de fain in palma si imi plac si ilustratiile (exact hainele de la 1790...). Daca ai prima ecranizare BBC la PP, poate ca iti amintesti ca fiecare nou capitol incepea cu ilustratii in acelasi stil.
De Cezara ce ne mai spui? Intrebasem acum cateva zile despre urechiusa, daca a facut infectie sau nu, dar nu stiu daca ai mai intrat sa citesti. Sper sa ai timp sa ne scrii.

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Va pupam pe toate cele care v-ati gandit la noi. Pentru voi, si nu numai, punem acum pe mail-ul comun poze. Suntem cu totii fericiti!

Ne pare rau pentru bebeii bolnaviori....

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata somnoroaselor,

Hai ca e calda .

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mda, vad eu ca daca nu v-am dat si croasantzi nu va dati duse din plapumioara... de parca eu m-as fi trezit daca nu trebuia sa vin la serv . Oricum, tin cafeaua calda pana veniti si voi .

Nico, mersi. Nu mai tuseste si nu i-am dat antibiotic, am facut aerosoli de doua ori pe zi timp de 7 zile.

Aylin, Nonna, Lorina, Simo, Sunflower, Lia, multumim de urari. Multa sanatate
si voua si tuturor familiilor strumfiste.

Cristina, nu ne-am intalnit inca, nu s-au potrivit disponibilitatile, dar nu e timpul trecut.

Andutzy, bafta la operatie, presupun ca pe Dragos il veti opera.

Cafera, sa-ti traiasca fata junioara.

Cris-ales, esti deja in gasca, scrie-ne mai des. Cu tinutul in fund nu cred ca exista varsta standard, depinde de copil, ideea e sa te adaptezi la ritmul lui.

Elena, bafta la serviciu. Cine va sta cu baiatul, ai bona sau vreo ruda?

Pup fetele, o zi buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Antooo, pai cum sa ratez eu cafeaua de duminica! Si tu la "serv" - aproape ca suna simpatic, dar tot aiurea e sa iesi de acasa duminica pentru treburi dintr-astea. Bine macar ca poti recupera in timpul saptamanii. Vad ca sunteti un pic mai bine, ma bucur.

Mergi la inceput