Strumfi de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan
cu cerealele, orezul etc eu mi-am prins urechile numai asa, uitandu-ma de la departare la rafturi. ca mi-a fost frica sa ma apropii sa vad un milion de tipuri si de marci. dar mi-a fost rusine sa spun.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

Ti-a fost tie rusine si m-ai lasat pe mine sa ma fac de poveste pe aici! Nu-i bai, ca ne socotim noi la urma!! In final am luat orezul cel mai simplu cu putinta de la Milupa, fara lapte inclus. M-am gandit ca pot sa storc lapte de la mine si sa i le dau asa, pentru inceput. Am gasit in niste notite mai vechi de pe forum si proportia lapte/cereale (valen : "o lingurita de cereale in 4,5 linguri de lapte( san/formula/apa) ceea ce inseamna cam 30 ml lichid"). Acuma nu stiu cat o sa ma tina harnicia asta cu mulsul, ca am eu un pitic pe creier legat de treaba asta... In fine, mai trebuie doar sa trag aer in piept si sa incep sa hranesc copila. Toate-s pregatite - scaun, boluri, lingurite etc. - numai eu stau si nu stiu ce mai astept. Una e destul de agitata in ultima vreme, in sensul ca mananca si ziua mult mai des decat inainte, ochiometric am impresia ca nici n-a mai luat mare lucru in greutate luna asta, deci ar cam fi timpul. Dar si maine e o zi, nu?

Iar basmaluta rosie m-a imbolnavit! Pai asa "babutza" frumusica si imbrobodita n-am mai vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata!
Eu va invit la un ceai cu lamiie ca sunt la mama si ea nu are cafea.
Sa vedeti ce-am patit.Sotul meu si-a pierdut ieri cheia,eu eram la mama si deci nu aveam posibilitatea sa intram in casa.Asa ca dupa multi ani am ramas peste noapte la ei.Andrei nefiind in casa lui a dormit f. prost asta noaptesi acum eu nici cafea n-am.
Asa ca multumesc Anto.
Sotul s-a dus acasa si a deschis usa cu ajutorul unui vecin si vom pleca si noi curind.

Si eu peste 2 saptamini ma duc la lucru.A trecut timpul asa repede.

Si mie mi-a fost simplu la cereale.Am cautat cereale cu orez si porumb ce contin si lapte.Am gasit de la Humana si Milupa.Ii plac mai mult de la Milupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Multumesc fetelor pentru urarile frumoase

musettola intrebari nu m-am mai gandit dar cam peste o saptamana asa imi fac eu timp si de asta. Sa-l vad pe-al meu ca se duce la serviciu si e o si dup-aia :).

pap.elena si Nonna va doresc zile usoare la inceperea serviciului si bebelusii sa se adapteze usor la aceasta schimbare

aylin o asemanare fantastica, mi-au placut mult cele doua poze!

liadorian nu-ti vine sa incepi diversificarea, asa-i? Lasa ca nu e graba mare... sa ne spui cum a reactionat Una la prima lingurita de... nu stiu ce :). Jasmine s-a scuturat si s-a strambat rau de tot

Simo deja te gandesti la nr.2? Inseamna ca sunteti tare curajosi.

Eu tocmai ma gandeam ca am auzit de o fata tanara (18 ani)care a ramas insarcinata din cauza unui viol si situatia o obliga ca dupa nasterea copilului ori sa-l dea in plasament ori spre adoptie. Nu stiu daca va vrea spre adoptie dar visam eu asa, ca daca J nu era asa mica, as fi adoptat eu copilasul dar cred ca sunt multe conditii de indeplinit. Nu prea cred ca vom mai face un alt copil dar ma gandeam la posibilitatea adoptiei insa cand citesc cu cate se confrunta fetele parca imi taie elanul.

O sa revin ca nu am retinut tot.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

monicabo, pai eu m-am speriat asa, din oficiu. inca dinainte de a ma uita la ele. ca erau multe si colorate si pentru ca va trebui sa aleg. (NB: am o problema cand trebuie sa fac o alegere intre doua chestii asemanatoare)
eu cred ca ar fi bine sa astepti cu glutenul pana la 8 luni.

lia, pai pana la urma m-am facut si io de poveste ca am zis. dar te-am lasat prima . lasa ca iti aduc o basmaluta cand vin la suceava

musetto,ame multumim de aprecieri

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello!
Horia papa cu succes toate tipurile de cereale cu lapte de la MIlupa, si cele pt 4 luni si cele pt 6. Cele pt 6 am insa impresia ca deja contin gluten. E o problema???? Atunci de ce mai sunt puse pe piata asa?
Petra, multumesc mult pt introducerea pe listutza! Poate ma mobilizez sa urc si eu mai des pe bicicleta
Baietii mei au avut o noapte tare agitata amandoi, cred ca de la vaccinuri. Culmea e ca si cainii in curte au fost agitati si au latrat mult, pe ei cine i-o mai fi vaccinat ieri? Nu de alta dar cand adormeau copiii, latrau ei...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

ame, si noi ne gandeam ca daca va mai fi sa fie bb3 va fi sigur adoptat!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Voi le dati iaurt bebelusilor?Ca eu sint in pana de idei ,nu stiu ce sa-i mai dau seara in afara de brinzica.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by andutzy
si noi ne gandeam ca daca va mai fi sa fie bb3 va fi sigur adoptat

de ce? sa fiti siguri ca e fata?
eu am hotarat cu sotul de la inceput ca facem 2 bb. daca sunt fetite infiem un baiat, iar daca sunt baieti infiem o fetita. nu stiu daca chiar faceam asa.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

ame de ce nu va mai fi bb2? eu aseara ma gandeam cum ar fi cu bb3. nu am discutat cu sotul caci nu stiu cum m-asi descurca acum.
anto ai idee cat timp poti sa faci aerosoli la un copil de 6 luni? asi vrea sa merg la praid cu copiii si nu stiu daca pot sa o duc si pe andra in subteran. acolo se sta minim 2 ore.

eu andrei ii dau cereale de la nestle, orez simplu. folosim lapte formula de la aceeasi firma. ii plac foarte mult.
am vrut sa va mai spun ca am renuntat la scutecele pampers si am trecut pe libelo. sunt mult mai bune.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze

Mergi la inceput