LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
au iesit baietii mei la aer si eu ma pregatesc sa fac chiftelute.
am luat boabele, imi venea sa mor de ciuda ca asa frumos visam...si m-a trezit alarma telefonului.
Mira chiar citisem undeva ca de la 2 ani ii putem pune pe schiuri. poate daca ne pricepeam noi, era cum era, dar asa....si nici nu practicam des sportul asta.
Poate la anul il vom pune si [pe el pe schiuri...vom invata in rand cu el.
Misto ca david stie, lasa ca va invata si daria si pe urma Selin. Pana atunci....vei deveni si tu experta.
Ana esti pregatita pt. ziua cea mare? tin minte cand a venit bona prima data cum erai. mai ales ca au plecat afara si ai ramas singura in casa...
si eu am emotii pt. maine, dar nu-l mai pot tine acasa. am de facut o groaza de treburi administrative, pe care nu le-am putut face cu el.eu l-as mai tine acasa, dar deh...trebuie sa mai si muncim.
fug la treaba.
si duminica placuta sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Bate vantul frunzele....se-nvartesc moristile..... Ce liniste pe aici
Mira multumesc pt. raspuns Nici nu stiam cat timp trebuia sa iau, in cutie erau 50 de pliculete si m-am gandit ca sant prea multe zile de tratament. Am luat o sapt. si cred ca ajunge.
Noi santem bine, nu am facut decat o tocanita astazi Am sters o gramada de poze din camera, nu stiu cum s.a intamplat dar au disparut Nu am reusit sa setez data si nu mi le baga in drop. Cand fac poze arata data dar nu ramane pe imagine dupa
Giova zici de poliglot, mai avem cale lunga Angelo aude 4 limbi, mai este si engleza de la filmele care le vad pe dvd
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
anasol spune:
buna seara.....ce mai facetzi gagici....
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 25+ si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
noi bine, tu?
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Marco azi a fost mult mai bine, dar tot prost la capitolul mancare.
abia astept sa-l duc maine la gradi, macar acolo mananca.
a iesit si dupa amiaza cu tat-su, eu nu am avut chef de iesiri.
Maraki pai la 4 limbi auzite ce vrei sa spuna si copilul? nu stie cu care sa inceapa, asta cred ca e dilema lui Angelos.
ati platit pe aparat?
Anasol cand va mutati la socrii? hai ca esti cam in urma cu pozele, baga mare.
esti bine? Davidutzu?
o sapt. buna va doresc sa aveti.
_
miraklucker spune:
quote:
Originally posted by maraki
Mira multumesc pt. raspuns Nici nu stiam cat timp trebuia sa iau, in cutie erau 50 de pliculete si m-am gandit ca sant prea multe zile de tratament. Am luat o sapt. si cred ca ajunge.
Marakitratamentul este de 4-6 saptamani, in caz de reflux chiar 6-12 saptamani, dar se poate lua fara griga si pana la 1 an.
Giova sa fi vazut ce mici copii erau pe schiuri!!! Sigur nu aveau mai mult de 2 ani. Fantastic cum mergeau. Vad la David e deja expert, sus, jus , sus, jos singur la lift, singur se ridica cand cade....si abia s-a pus pe schiuri de cateva ori.
Noi am fost ieri din nou la schi. Nu a mai fost asa vreme frumoasa dar a fost destul de cald. ...............eu am o febra musculara de abia ma misc.
Va doresc o zi minunata.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
Neatza!!!
of ce zi....si e de abia la inceput.
Marco a inceput sa planga de cum am intrat pe strada cu gradinita.
ce sa mai zic cand am intrat si l-am descaltat. circul de pe lume...urla...imi arata papucii, se tinea de piciorul meu...tusea de era sa se innece. mie-mi venea sa-l iau si sa fugim acasa.
L-a dus cu forta educatoarea in grupa, am mai stat putin de am mai vb. cu patronii, le-am dat scutirea....el nu s-a mai auzit. probabil mai plangea, dar nu se mai auzea din cauza usii inchise.
cica o groaza au plans azi, care au fost bolnavi si au stat acasa cu parintii. Chiar directoparea a venit val vartej din grupa fie-sii, cica a lasat-o acolo, ca nu vroia sa stea, vroia acasa cu mami.
mi-am rezolvat o groaza de treaba, am fost rapida azi. asa ca am timp si de casa.
mai stau putin si sun la gradi, sa vad cum e piticul.
Mira pai normal ca ai febra musculara. lasa ca a prins bine miscarea asta. sper sa invete si fetele cat mai repede.
_
asteryaro spune:
Salut, mamici si pitici.
Bee, sa va traiasca micutul crestin! Sa ne pui poze, daca poti, si multa sanatate tuturor!
Ieri am iesit vreo ora cu carutul cu Razvan, dupa mai mult de 2 luni. Cert este ca, imbracat de iarna, nu mai are loc in carut .
Azi dimineata am reinceput cresa, fara nicio problema. Cand am plecat, el sedea in bratele d-nei directoare, cu capul pe sanii ei , o imagine frumoasa tare.
Cat a stat acasa, si-a cam stricat programul de somn, adica de adormit seara, ffff tarziu, dar de azi - gata cu fitzele.
A avut niste zile cam proaste, a fost fff nervos... nu stiu care-o fi motivul... si m-am cam deprimat si eu din cauza asta, am nervii undeva la 2 metri sub pamant, nimeni nu pricepe, adica "ce-i asa de greu sa stai acasa si sa ai grija de-un copil (care copil, fie vorba intr noi, are "ceva" probleme..."??? O sa treaca si asta...
Anasol, ce bine ca mai dai de veste. Cum te simti, Davidutu e bine?
"Mami Pudea", oare ce este cu "Pudea Maco" de nu papa? Eu sper ca-si va reveni.
Maraki, sper sa-ti treaca arsurile alea. Dar care-i cauza? Ca ma gandesc ca trebuie sa fie tare nasol...
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
acina spune:
Buna fetele,
Bumbi pai ia sa te muti tu pe langa Herastrau ca mie imi convine de minune, ne vom vedea cu picii la plimbare.Si asa eu o sa fiu casnica in curand.
Giova te cred ca ti s-a strans inima sa-l lasi pe Marco la gradi dar o sa-si revina el mai.
Mira ce distractie pe voi la ski.
Anasol, Mirelama bucur ca sunteti bine.
Astery
Noi am fost sambata la un botez la Ploiesti la niste prieteni si a fost super.
Chiar ne-am distrat chiar daca l-am avut pe Andrei cu noi .El e fost in culmea fericirii ca au venit si nasii nostrii cu fetita lor si s-au jucat o gramada impreuna, s-au plimbat prin tot restaurantul tinandu-se de mana si au dansat.Ce mai a fost ok.
Am plecat pa la 9 seara acasa ca nu mai rezista Andrei de oboseala.A dormit doar vreo 50 min in masina .In rest numai ture.
Am bagat si niste poze.
http://good-times.webshots.com/photo/2820124460041700505qyFtDb
Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
maraki spune:
Buna dimineata,
Sant la bucatarie, am luat o pauza si am intrat repede la voi Fac pt. Angelo mancarica de dovlecei cu pui.
Mira vaaaai.....ce inseamna sa fiu nestiutoare Multumesc muuuult ca mi-ai spus cum trebuie administrat tratamentul Incep iarasi de astazi ca am simtit arsuri ceva mai devreme. Ma gandeam ca din cauza Gavisconului am luat o gramada de kg si mi-a fost teama sa nu patesc la fel Cand eram gravi, eu nu prea puteam sa mananc si toate kg acumulate au fost de la siropul ala, pe Angelo l-am nascut cu 2540 gr. Toata sarcina am luat 35 kg
Astery ai uitat? Am ramas cu arsurile astea de cand eram gravi, nu mi-au trecut deloc de atunci. Cand eram in travaliu si iesea capul bebului, eu eram cu sticla de sirop la gura
Giova nu am platit nimic pt. reparatie, e in garantie ca il cumparasem doar de 1 sapt.
revin, sper sa se acomodeze copilashii din nou la gradi, oare Tibi ce face in prima zi?
Anasebe sa intri sa ne povestesti!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3