LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)
Raspunsuri - Pagina 7
pufumic spune:
Pudea mami. Mooor.
Vladimir refuza sa-si zica numele. Daca-l pun sa repete dupa mine zice nu, bebe. Greu tare.
bumbita spune:
salutare.
rusinicaaa=rusinicaaa. ce faceti duamnelor? va faceti siesta? ati luat bobul? hi-hi?
giova baga si tu linkurile alea cu desene pt copii? nu de alta, dar sebi ma pune mereu sa-i pun poze pe laptop, macar sa faca ceva constructiv.
eu am telefonul in sufragerie, dat pe minim. azi dimineata eram in bucatarie spaland vase. cand il aud deodata pe sebi strigand "mami aloooo mamaieee". insistent chiar. sunase mami si se conversase ceva cu ea. si ma chema sa mai vb su eu cu ea ca el se saturase de taina...
ne pregatim sa mergem in real la shoping. cu mic cu mare. e frigiderul cam sexi dupa o saptamana.
...va pup si revin mai tarziu
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Giova
azi l-am invatat si eu numele de familie.
marco: pudea Maco, 2 ani. si pe urma incepe sa numere pana la 5.
Il intreb pe mine cum ma cheama. sta si se gandeste si zice: ana(nu-mi zicea Ioana, ci ana). si mai cum ma cheama? el: pudea mami . am crezut ca mor de ras.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
FELICITARI " MACO "( asa ii zice sebi cand il vede in poze ) pentru " maco pudea"!!!
la noi, nici atat, nici macar sebastian, este prea greu si lung, iese ceva de genul " asan"
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by pufumic
Vladimir e din ce in ce mai vorbaret, problema este ca prescurteaza la greu si trebuie sa dai cu banul ca sa intelegi ce-a vrut sa zica cand zice... ba, de exemlu, ca multe incep cu ba (sau nu, dar el le stalceste ba). Sau sa zic ca dau in bobi, ca vad ca se poarta bobii? Legat de slabit, am o prietena care a slabit 50 de kg in nici un an de zile. Asa ambitie n-am mai vazut, jos palaria. E adevarat ca a gasit si un medic cu care s-a potrivit, ca sa zic asa, ca ea incearca de mult sa slabeasca si i-a iesit abia acum, sub supravegherea noului medic.
Asaaa, sa revenim la Vladimir. Dupa cum spuneam, zice din ce in ce mai multe. Doar ca le prescurteaza/stalceste si nu prea le leaga. Inca. Si numara. Il tot aud: una, due, ti. Pe ti nu cred ca-l asociaza cu nr. de obiecte, pe unu si doi sigur da, pentru ca ieri s-a produs cu cele doua canite ale sale si mi le-a aratat pe rand zicand: una, due. Recunoaste si culorile. Numai ca zice ba si la alb si la albastru (de cele mai multe ori, insa cateodata zice abas la albastru). MAi zice osh-Roshu (la urs zice tot osh), oj-roz. Verde, portocaliu si galben, le recunoaste, dar nu le zice in niciun fel.
De mancat, nici el nu se omoara, dar mananca cate ceva. A prins si gust de ciocolata (coco). De fiecare data cand plec de acasa, ii spun ca am niste treaba si cand ma intorc ii aduc ciocolata. Ceea ce si fac. Umblu cu Kinderu-n geanta si cand intru in casa produc cate o bucatica. Asta daca isi aduce aminte si-mi cere, altfel nu pupa. Dar sa nu credeti ca uita des. Ha. Ieri seara, tat-su a avut de terminat un articol si cum acasa nu poate lucra de noi, a ramas la birou pana tarziu. La 10 juma noaptea eu cu fi-miu ne uitam pe geam in parcare, si-i explicam ca tati are treaba si nu vine acasa pana ne culcam noi. LA care Vladimir, cu o mutrita resemnato-multumita si dand din cap intelegator zice: coooco. Am zis ca mor de ras.
De luni ar fi trebuit sa mergem si noi la gradi, dar amanam pentru miercuri ca m-au plimbat astia cu rezultatul la exudat de-am ametit, abia azi am reusit sa-l scot. Luni merg la mf dupa adeverinta si ca sa nu inceapa de marti il duc abia miercuri. Mi-e si mie o frica de mor. Si gradi a noastra e tot pe sistem catering. Si nu le asigura decat masa de pranz, pe care o platesti separat. Nul il duci, nu comanda. Gustarea de dimi trebuie sa i-o dau eu la pachet, eventual si gustarea de dupa-amiaza. Ma cam enerveaza sistemul asta, dar nu am ce face, e singura gradi care il primeste de la 2 ani.
Bumbi, felicitari sotului pentru jobul la Mushat. E chiar tare. Nu vreau sa te indispun, dar nu cred ca va avea mai mult timp liber, poate mai putin. Ca tot intrebai de minusuri.
Hai ca scriu la mesaj de la ora 10, cred ca e cazul sa-i dau sent.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
www.dropshots.com/ipeltod" target="_blank">Vladimir1
www.dropshots.com/ipeltod1" target="_blank">Vladimir2
ioana felicitari pentru vladimir vorbaretul...chiar si asa stalcite. e bine ca vb, ca se exteriorizeaza...si noi la fel. numai noi il intelegem. cat despre culori, iar sincere FELICITARI.
bafta multa la gradi, sa se acomodeze repede. e cam nasol cu sistemul asta catering...deci tu ii dau micul dejun, daca te razgandesti si totusi il duci la pranz, exista riscul sa nu aiba ce manca?...ce sa mai!!! lasa ca va descurcati voi!!! bine ca l-au primit de la 2 ani. asteptam poze de la gradi.
Giova spune:
si noi am fost plecati la mall.
a mancat copilul meu o groaza de cartofi prajiti de la KFC si putin dintr-un copan. tot e bine, decat deloc.
pe urma in Real la cumparaturi, ca si frigiderul nostru era cam gol.
Bumbi marco nu raspunde la mobile, doar la cel fix. daca suna mobilele vine cu ele la noi. daca ii dam sa vb., sa te fereasca sfantul cat toraie si se plimba cu el prin casa, de abia il luam de la el.uite aici un link: http://www.first-school.ws/theme/cpseasons_winter.htm
mai este unul, dar nu l-am salvat in comp. ti-l spun, cand ma mai uit in fise. acum nu am chef.
lasa, ca a uitat Clau fisele la birou si noi am uitat sa trecem pe acolo.
Bee sa va traiasca micul crestin!!! cred ca petreceti acum, distractie faina sa aveti!!!
M-am uitat la sensiblu dupa aerosol. am gasit unul de la laica la 280 lei. e buna firma, doar ca eu nu stiu nimic despre astea.
tre sa ma documentez putin si sa vb. cu expertele: bee si Ralu. cred ca pe ralu o prin mai repede.
tocmai m-a anuntat ca face pipi, pana am ajuns eu a scapat putin pe el, restul in olita. cu pipi evoluam bine, la kk e mai problema.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
A mancat si Angelo bine astaz. Sa vad in seara asta daca mai vrea mancare pt. ca a papat in Mall cartofi de la Mc Donalds. Giova ma bucur ca a inceput si Marcolino sa pape, ce a fost greu a trecut Ai vostri deja spun numele, al meu mai are
Am incercat sa pun poze in drop si nu ia nimic, o fi de la ei din site....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
miraklucker spune:
quote:
Originally posted by maraki
Mira plssssssss.....mi-a dat dr. sa iau pt. arsuri Sucralfat, de cand am luat a inceput sa ma doara stomacul si le-am sistat. Era normal sa iau dimi pe stomacul gol?
Da, Maraki se ia dimineata pe stomacul gol si seara inaite de culcare.........poate nu-is mai fac efectul si ai nevoie de ceva mai puternic.
Noi am fost astazi la schi...acum seara am picat ca mustele de oboseala toti. Maine mergem iara.
nopate buna.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
Maraki iti dai seama ca habar n-are de unde a mai aparut si Purdea pe langa Marco.am incercat eu sa-i explic ceva, dar nu cred ca a inteles mare lucru.
ma gandesc ca lui Angelos ii e greu sa-si dea drumul la vorbit din cauza ca se vorbesc atatea limbi. dar si cand isi va drumul...va fi poliglot.
Ei...nu-mi fac eu sperante ca incepe sa manance. nu stiu de ce arunca din gura. a vrut banana...i-am dat cand a pus-o pe limba...afara cu ea. nu se vad afte sau alte chestii....nu stiu zau.
Mira ce fain ca ati fost la sky...si copiii au schiat?
Marco a avut 38 febra, dar cum a aparut, asa a disparut. sa mor de mai inteleg ceva. I-am pus acum la culcare un supozitor, sa vedem cum va fii la noapte.
Maine avem 3 boabe, nu?
merg sa le pregatesc si ma bag la nani.
_
miraklucker spune:
quote:
Originally posted by Giova
Mira ce fain ca ati fost la sky...si copiii au schiat?
...da, da desigur,cu totii....chiar si Selin. O lua sotul in brate si dai la vale. Numai ca dupa aceea a vrut si la mine, eu care abia ma tineam singura pe schi........David e deja expert, eu am reusit sa fac doua ture singura ( pe partia de bebelusi binenteles). In timp ce eu am facut o tura David a facut 3. I-am luat echipament si Dariei. A tot vrut si ea, dar cand a lasat-o sotul la un moment dat singura...poate 1m, a inceput sa urle de ne-a auzit toata lumea de pe partie. A fost viteaza cat n-a stiut cum e, acum nu mai vrea.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
anasebe spune:
Pufu Chiar ciudat sistem are gradinita. Dar...ce sa-i faci. La noi are mic dejun, gustare, prnaz si inca o gustare.
Pudea Mami E genial Marco!