LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare la toata lumea!
Giova, te cred ca ti se rupe inima la fazelea astea, pana la urma banuiesc ca se linisteste si se joaca cu copiii nu?
Acina, am vazut pozele cu buburuzul tau tareeeeeee frumusel e si vad ca deja are priza la fetite, e mortala poza cu el si Maria si baloanele pupicei de la noi.
Cristina ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca e asa cumintel puiutul tau.
Bee sa va traiasca micul crestin.
Maraki cum stai cu boabele? Ce cort ai luat pt Angelo, da si mie te rog site-ul sau numele ca si eu sunt in cautare de asa ceva, nu chiar acum ca nu mai am unde sa il pun si pe asta dar in aprilie mai ne mutam si atunci o sa i-l iau si pe asta ca in Italia era innebunit dupa ceva cu bile inauntru.
Pufumic merçi de sfat si informatii am scos si noi talpa aceea pana la urma si am masurat pe interior, e mai mare de 16 cm 16 cm sunt pana la degetele alea desenate deci ii pastram ca o sa ii poarte macar vreo luna doua sper.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am sunat si eu la gradi. cica a mai plans putin cand a intrat in grupa, pe urma gata, s-a integrat. a facut si un pipi pe el, a papat si acum doarme.
deja sunt mai bine, sa vedem cum va fi maine.
azi vreau sa iau pensula ca sa pictam. am mari pretentii, stiu, dar sa vedem ce iese. cu manutele si degetele m-am saturat, in plus e plin de tempera peste tot.

Astery nu stiu de ce nu a mancat, caci prostii inghite. uite la gradi a papat tot. of...of... sa vedem diseara daca papa ceva acasa.
Ma bucur ca razvan nu a facut scandal la cresa. dfragul meu ce cuminte este.
Acina frumoase poze...tare haios Andrei, iar tu...o frumoasa, radiind de fericire. asa erai si cu Andrei...din pozele d e la prima intalnire a fetelor din Buc. te-am remarcat.
Anasebe cum a fost Tibi la gradi?
Miercuri va fi prima zi pt. Vladimir. sunt curioasa cum reactioneaza. sper sa fie fara lacrimi.
maraki stiu ca era in garantie, dar eu stiu, ca, daca ei isi dau seama ca s-a scapat pe jos, etc. se pierde garantia si se repara contra cost.
Silvia asa sunt si adidasii piticului meu. lasa ca ii vor fi buni mai multe luni. Iarna creste mai incet piciorusul.
ce mai zici?
asa e cu piticii la gradi, se opresc imediat din , pacat ca nu mai vad parintii si pleaca asa cu inima stransa.

gata, fug sa-mi termin , ca imediat o iau din loc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Sa va zic acum despre noi. Chiar am vb cu mam si au fost iar astazi la cresa la 13 s-au intors, piticul meu e super incantat dar sa stea si mama cu el, banuiesc ca asta e in prima faza problema, in rest se joaca cu copiii, mananca cu ei totul e perfect.
Eu am disparut in we si am si abandonat actionea bobul de orez din motive obiective. Am fost plecati sambata si duminica la Paris si sambata dimineata a sunat tel mai tarziu si era sa pirdem trenul asa ca am uitat complet de bobul de orez mi-am amintit pe tren, oricum eram mortala sa imi car 3 boabe cu mine pt duminica. Sambata am facut toata ziua maraton de shopping,seara am fost la un film tareee aiurea Eu sunt o legenda cu Will Smith sa nu cumva sa mergeti vreodata, am zis ca imi avertizez toate cunostintele, iar duminica maraton de plimbare. Ne-am intalnit asa in fuga la o cafea si cu Ana de Franta, de multa vreme vroiam sa o cunosc personal ca vb cu ea doar pe mess si la tel. Sunt o familie extraordinar de draguta, piticul lor dormea si s-a trezit necajit chiar la sf intalnirii. Am ramas tare placut impresionata de Ana, cu ea am vb cel mai mult in timp ce baietii vb de ale lor, ma bucur a i-am cunoscut, abia astept la vara daca mai ajungem sa il ducem si pe pitic sa se joace impreuna cu Alex.
Asta a fost we meu, nu m-am ingrasat deja am bagat KFC si pizza ca am umblat la greu, am o febra musculara de mor. De azi am reluat operatiunea bob de orez si intru si la dieta cu legume la capac si gratare numai ca nu se mai poate asa. O sa merg si la cresa unde am de ajuns astazi pe jos desi sunt peste 2 km ca sa fac ceva sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi, nu ai fost atenta pe forum. Am atentionat de vreo 3 sapt. ca "I am legend" cu Will Smith este o mare porcarie Cauta 16 blocks cu Bruce Willys e super tare! Am stat aseara si l.am vazut pana la capat, am dormit doar 5 ore Cred ca ati avut o intalnire tare reusita, amandoua santeti niste persoane deosebite Cortul e in forma de casuta, din panza groasa, e cu Spidermann si a costat 25 euro.O sa caut poze mai vechi sa iti pun, te anunt

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Silvia ma bucur ca e ok Alain si ii place la cresa. Chiar ca ati avut un weekend frumos!!! ce fain ca v-ati intalnit cu ana de France si Alex.Musai sa te duci si cu Alain data urmatoare.

eu nu am terminat chiar tot ce mi-am propus, dar a fost musai sa mananc, caci ma durea stomacul de la medicamentul luat.
o intind si eu de-acasa.
pe mai tarziu.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Bine v-am gasit dupa cateva zile de absenta.
Haos total cu Botezul lui Razvanel. Nici nu ne-am revenit dupa boala aia crunta, ca au venit rudele si prietenii la Botez. Cred ca nu vreti sa stiti cum incap 3 zile, intr-un apartament de 3 camere 10 adulti si 2 copii. Cel putin sambata, chiar inainte de Botez, cand toata lumea se aranja, imbraca, a fost dezastru. Sigur fiecare a pierdut/ ratacit cate ceva. Si eu sunt chiauna rau inca.
De la toate astea, puiul meu a luat prost in greuatate. Si m-am trezit ca a slabit 100 g in 10 zile si ca a luat doar 400 g toata luna. Sper sa ne revenim.
Micul Crestin? Cuminte foc! Cel mai cuminte! Si frumos. SI are momentan niste ochi albastri albastri, care nu cred sa-i ramana asa. Ana? Un fluturash mic la petrecerea de Botez! A fost taaare cuminte. Nu i-am auzit gura. Se plimba prin sala si intreba: "Ce-i asta? Ce asta?" in loc de "Cine-i asta, cine-i asta?" La un moment dat, intreba Radu de Ana, unde e. SI ne uitam, pe jos, in fata mesei de "Prezidiu" intre un buchet de flori si lumanarea de Botez, fata mea, rontaia o chifla. Ca o aurolaca. In alt moment, cand uitasem de ea, ne-am trezit ca era la un "shooting" (asa-i spune "modern" la sedinta foto) cu niste prieteni de-ai nostri. Bine ca a trecut! Atat pot sa spun.
Intre timp LA MULTI ANI tuturor spiridusilor dragi sarbatoriti in ultima perioada! Si Sanatate bolnaviorilor (Giova, o sa revin sa-ti zic de aparate de aerosoli). Poze....candva.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Silvi merci de aprecieri, ma bucur ca sunteti bine si ca v-a priit intalnirea cu Ana si Alex.Hehe, la vara o sa aveti ce face.
Giova draguta ca de obicei.Merci pt comentariile de pe webshots.Ma bucur ca Marco e mai bine, asa patesc toti copilasii dupa ce stau o perioada acasa, imi zicea chiar zilele trecute seful meu, ca a dus-o pe fiica-sa la gradi dupa ce a stat acasa cu muci si a lasat-o acolo tot intr-un show.He, he ce tari sunteti voi , treceti deja la pensule, bravoo, noi nici macar la desene cu degetelele nu am trecut, cred ca ar face mama crize daca ne-ar vedea cu tempera prin casa.

Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Maraki nici nu i idee ce rau imi pare ca nu am vazut faza cu filmul daca l-ai vazut iti dai seama ce dezamagire am trait sa vad filmul asta ca incheiere a unei zile frumoase intru-un cinematograf pe Champs Elysees, cu sonorul dat la maxim la ora 12 noaptea. Am crezut ca mor, asa film agresiv si prost nu am vazut nicodata. Ma si mir ca nua retinut daca ai vb de el ca sunt atenta la seialele de care zici sau la filme.Merçi de aprecieri, chia vreau poze cu cortul daca ai ca vreau sa ii iau ceva dragut. Pretul mi se pare super ok. Aici am vazut ceva cu bile inauntru si ceva care are si scaunel si sac de dormit de campanie, la Maxi Toys.

Mergi la inceput

Bee nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost la voi. stiu de la cununie/botez/nunta ce haos si nebunie poate fii intr-un apartament cu o groaza de neamuri.
ma bucur ca ati trecut si peste asta cu bine, lasa ca-si revine strumful. asteptam poze!!!
Acina asa e dupa o mini vacanta. sper sa ne reacomodam cat mai repede.

Am luat plodul si hainele udate si inca vreo 3 foi cu noul regulament al gradinitei. caci vor sa se acrediteze si se schimba nitel regulile, bine ca nu si tariful.
am pictat, adica a mazgalit marco vreo 3 desene, mainile si bluza. totul s-a terminat cand a scapat de pe masuta paharul cu apa. of course ca era de sticla, bine ca nu a patit nimic. Oricum nu a facut mare paguba, vroiam sa scap de pahaerele alea ca tare urate mai erau. asa ca ..... m-a ajutat copilul.

gata pauza, fug la apel.

_

Mergi la inceput

Giova ce frumos de voi ca pictati si pe aici am vazut set de pictat si sevalet mic si panza si ma gandeam si eu ca abia astept sa ne apucam de pictura dar nu gandeam ca asa de repede as putea, mi-ai dat o idee f bune. Folosesti ceva acuarele speciale sau tempera obisnuite. Am vazut ca sunt ceva care cica nu pateaza, ies cu apa calda.Cum ai reusit sa progresezi cu olita cu Marcolino, te-am mai intrebat ce tactica ai folosit dar pe atunci era circ prin zona si cred ca nu ai sesizat intrebarea.

Mergi la inceput