LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Silvia ti-am raspuns la subiectul olita. cred ca tu nu ai observat. nu-i bai.
de explicat nu i-am zis eu prea multe, caci degeaba i-am zis ce si cum ca tot pe el facea. asa ca am aplicat metoda de la gradi: pus pe olita din ora in ora. Nu s-a intamplat sa faca intre, pe el, doar daca a fost pus la colt, sau a baut multe lichide.
Acasa a chiar inceput sa-mi spuna, asa ca...daca nu ma execut rapid, face pe el, cum a facut in weekend.
Problema e la noi cu kk, nu face daca nu are pampers. cred ca se inhiba, nu stiu. De multe ori face dim. pana nu-l schimb pt. gradi, sau pana ii da jos pampersul la gradi. daca nu....face la 2 zile.
Tempera e pt. copii, dar nu dintr-aia speciala. oricum astea ies cu apa, nu stiu de pe hainute...dar noi avem un sortulet pt. asa ceva ca de musama si nu murdareste hainele. vezi ca si acolo trebuie sa gasesti, eu i-am luat din italia, crezand ca ii va trebui la gradi, caci acolo la gradi se folosesc astea.
Am vazut pensule pt. copii de 2 ani, dar era un set de 3 bucati la peste 20 lei. asa ca i-am luat 2 normale, doar ca sunt cam lungi pt. el. tre sa caut altele..sper sa nu ajung la alea scumpe.
Oricum...asa cum coloreaza...asa si picteaza...peste tot, iese din contur..oricat i-as explica, degeaba. Incerc sa tina mai bine creionul/pensula in mana pe urma sa nu depaseasca conturul.
am aflat ca-mi vine cumnata joi sa-si scoata diploma de licenta, asa ca mi-e mancata o zi, ca tot cu ea trebuie sa fiu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giova, mai bine sa pierzi o zi cu cumnata decat sa vina italianca si sa pierzi o sapt Aaa, stai ca oricum ati scapat de italieni, nu cred ca ai mai avea probleme cu ea
Silvi cred ca este mai frumos ce ai vazut tu la Toys, asta care-l avem este tot de la magazinul ala dar nu are nimic inauntru.Noi de bine ce l.am cumparat, Angelo nu prea se mai joaca cu el Daca-l vede pe ala vechi, sant sigura ca il cere.
Bee sa va traiasca micul crestin, sa fie sanatos si papacios Prin ce ai trecut si tu cu atatia musafiri.......bine ca s.a terminat, acum sa fiti linistiti si sa se refaca Razvanel cat mai bine
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
"Loose change 2nt edition" asta sa-l vedeti si va convingeti ca ce s.a intamplat la WTC a planuit Bush Sant probe, e foarte interesant!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
fericita ca a adormit marco la 21.30....uite ca s-a trezit de 10 min.. sper sa adoarma repede.
A mancat azi un cremvusti si almette, iar cand a venit Clau a mai mancat si din ciorba lui. eu sunt multumita, fata de zilele trecute.
Maraki pai italianca nu m-a mai cautat de cand a auzit ca pleaca Clau din firma. am intrerupt si HL, ea a mai venit de vreo 3x, ne-am intalnit ocazional, pe scara sau in parcare. e nesimtita, cat a avut nevoie ma suna in disperare, dupa...pauza. mai bine ma lipsesc, decat sa am prieteni dintr-astia.
poate e fictiune filmul asta, chiar sunt probe adevarate?
eu mi-am pregatit cele 5 boabe.....doar eu mai tin cura asta?
maine sunt prezenta la, caci il duce Clau pe pitic la gradi.
si noapte buna.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giova bine ca a papat si atat Marcolino La gradi se antreneaza cu ceilalti copii si papa bine.Si al meu a mancat bine astazi Mi.am propus sa nu-l mai las la socrosenii cand este ora de masa, acolo nu mananca si incepe sa faca figuri si acasa. Oricum il dau doar sa-l scoata afara, la ei acasa sta cel mult 2 ore si asta o fac pt. Angelo ca stiu ca-i place.
Nu este fictiune, este documentar si sant multe argumente in ceea ce ne spun si probe video Au fost atatea incendii care au tinut peste 15 ore ( la zgarie nori ) si nu s.au terminat cu colaps. Turnurile intr-o ora si vreo 50 min. s-au dus.....arata cum explodeaza la etajele inferioare pana sa ajunga prabusirea...adica sus se darama si mai jos bum....a fost totul planuit.....mai sant si telefoanele date din avion,demonstreaza ca au fost facaturi....cladirea pentagonului nu a fost lovita de avion cu pasageri, iar se demonstreaza.....este super interesant....facut de americani documentarul....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
T_Ioana spune:
Buna dimineata dragelor!
Bee, sa va fie sanatos micul crestin si sa va aduca numai bucurii alaturi de Anuka!
Silvia si eu sunt inca bobista desi tare ma tem ca e cam degeaba pt ca nu respect indicatiile exacte ale curei, adica iau eu boabele si 2 ore nu pap/beau nimik dar seara mananc numai prostii si muuuuult! Aseara am mancat vreo 10 "minciunele" cu ceai si o farfurie de paricas de pui......saraca tanti se straduieste sa ne surprinda mereu cu ceva bun de papa si nu pot sa ma abtin!
De filmul care zicea Maraki imi amintesc, pt ca l-am adus de pe Strong DC dar dupa ce a zis ea ca e o porcarie l-am si sters din calculator. Am oroare de filmele violente, abstracte sau ciudate. Prefer sa vad seara o comedie usurica, amuzanta si sa merg la nani cu mintea odihnita. Mie mi-a placut "Sydney White si cei sapte tocilari ", dragutel si usurel. Imi plac mult comedioarele de genul asta.
Ce frumos ca v-ati intalnit cu Ana si gasca ei. E o tipa foarte faina si o apreciez mult, plus ca postarile ei sunt reconfortante si are un stil tare haios.
Giova, m-am amuzat copios cu "mami pudea", e un scumpic Marcolino!
Cristinuca, pupici multi lui Razvanel cel cumintel. Ma toto tin sa a sun seara dar ma apuca niste ore tare aiurea si mi-e jena sa va deranjez! Sunteti in pregatiri pentru sarbatoreala spiridusului?
Anca, sa va fie de bine distractia de la botez. Incerc sa vad si eu pozele azi!
Maraki, bine ca ati recuperat aparatul. Acum recupereaza tu cu pozele!
Mira, felicitari pentru micii "schioristi". Cred ca e distractia lumii!
Mirelus, cm mai sunteti voi?
Bumbita, Irina, pe unde umblati?
Pupici tuturor si o zi minunata!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Giova spune:
Neatza!!!
Iar a piticul meu, de fapt a urlat si nu vroia sa plece de la Clau din brate. imediat sun la gradi, nu de alta, dar sa-l linistesc si pe tat-su, care e cam dispe ca a lasat copilul plangand acolo.
In plus a facut si kk pe masina, asa ca au ajuns acolo cu un miros suav.
e o zi asa frumoasa.....am treaba in oras, dar astept sa-mi aduca masina Clau. pana atunci mai fac una alta prin casa, ce nu am terminat ieri.
Ioana cata dreptate ai....asa fac si eu cu boabele... le iau dimineata, dar seara bag numai tampenii in mine. aseara la ora 11 eram cu laptopul in brate si o Milka langa mine. bineneteles ca am terminat-o. mancare nu am vrut sa mananc cu Clau, cica sunt la dieta, dar cioco...nu pot refuza.
Irino pe unde esti? ce ai facut la examen?
Bumbi o fi ocupata cu plozii.....
ce pauza de sarbatoriti....mai avem cateva zile pana la ultimii spiridusi din ianuarie.
o zi buna tuturor.
edit: s-a calmat imediat ce a vazut copiii, dar a fost destul sa-i strice ziua lui tat-su. e belea Clau asta, e mai sensibil decat mine. nu cumva sa-i planga plodul putin, caci gata....nu mai e in stare de nimic. Of...of....
_
oachi_79 spune:
Neata si de la noi! Iar acasa. Ieri l-am dus pe Razvan la gradi dar pina la prinz, l-am luat sa doarma acasa. Erau vreo 4 copii care tuseau. Noi suntem pe antibiotic, dar aseara si azi dimineata iar mi-a facut 38. E naspa ca nu fac reducere daca ai copilul bolnav si-l tiii acasa, asa ca toti ii duc chiar daca tusesc sau alte minuni.
Si eu sunt cu gitul in pioneze, imi curge nasul. Razvan ca acum n-a fost racit niciodata. Of of of
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
acina spune:
Buna fetele
Am avut scularea la 5 jumate cand imi zicea cineva "mami veau laptic acum" bai ma lasi cu acum asta.Dar i-am facut ca a adaugat un "aseapta" f suav.
Aseara ii facem propuneri
eu -Andrei faci baie cu mami?
el - nu, nu , baie Adei nu mami.
Il baga Dan in cada si apoi vin si eu.Intra mama cu copilul in cada si el a fost incantat.
"mami baie cu Adei -supei" supei =super
Ne-am balacit jumatate de ora timp in care Dan imi tot zicea bai nu mai stropiti pe jos , Anca nu-l mai invata sa faca asta...bla , bla , bla.
Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
asteryaro spune:
Salut.
Imi storc creierii cu organizarea zilei de 31, si cre ca am gasit solutia cea mai convenabila.Initial, am vrut sa-l serbez la cresa joi si sambata sau duminica acasa, dar joi noapte spre vineri pleaca Vio in Italia, deci am stabilit pt. joi toata nebunia. Sper s aiasa bine, deja am emotii, sa sa mai spun.
Aseara iar a adormit copilu' pe masina in timp ce ne intorceam de la bunicul. Asa ca fain frumos l-am luat eu in brate, cu mult tact , sa nu-l trezesc (si chiar am reusit) si l-am pus direct la somn. Si a dormit.... pana la 2.30, cand s-a trezit frate in niste urleteeee , de nu mai stiam incotro s-o apuc... nu stiu cum, in premiera mondiala , l-a potolit tat-su... mie deja mi-e frica sa ma mai pun la somn seara, stiind ce va urma, fiindca nu-i prima data cand face asa. Recunosc, eu n-am stiut ce-i ala copil urlator noaptea... pana acum vreun an, cand a inceput cu nebuneala asta...
Si ziua e foarte nervos, se autoagreseaza (se musca de manuta ), iar eu... deprimata rau, dar parca v-am mai spus toate astea...
La boabe nu m-am bagat, dar vad ca regimul meu cel agresiv da roade bine de tot, adica greutatea mea scade, lucru de necrezut, si nu va spun cat de multumita sunt. Macar atat, ca restul vietii mele e cam aiurea...
Gata, o sa plec putin in oras.
Ana Sebe, sa intri si pe la noi sa ne spui cum a fost Tibi la gradi. Noi speram ca bine.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1