LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oachi dar e la particular?
la marco trebuie dusa adeverinta si-ti scade 60% pe perioada cat a stat acasa. si la el sunt copii cu tuse, muci, m-am ingrozit ce-am vazut ieri.si asta din cauza ca nu au cu cine sa-i lase acasa.
dar din 1 feb. se schimba regulile interne, incepe sa semene cu o gradi de stat si nu te mai lasa cu copilul daca e sub tratament, cu muci sau cu tuse. Incep sa fie mai stricti, vor sa obtina acreditarea de la ministerul invatamantului si sunt anumite reguli impuse de astia si sanepid.
Acina si eu am facut baie cu piticul...si tare fericit a fost. cand l-a vazut pe Clau ...l-a chemat si pe el...asa ca nu vrei sa stii cum stateam 3 intr-o cada, maricica, dar nu destul...... eu am iesit urgent si i-am lasat pe ei sa-si continue show-ul.
si noi stropim peste tot, nu vrei sa vezi cum arata baia, asta e....nu face in fiecare seara.
Cristina ma bucur ca faceti party piticului. ce cuminte e el...nu s-a trezit...marco dupa ce s-a trezit aseara, a adormit doar la 11.40. asa ca de abia l-am trezit azi. of...ca nu vrea sa adoarma mai repede. il pun in pat si degeaba...tot intre 11 si 12 se culca.
Bai tu cu regimul tau...cata vointa ai...felicitari doamna!!!
as vrea si eu...dar n-am vointa...asta e..n-am ce face.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gio, merci, am rosit deja. La mine, subiectul "vointa" este ceva fff delicat... cea mai mare realizare in domeniu a fost sa am vointa de a renunta la tigari. Si slava cerului, am reusit . Acum, cu regimul alimentar... alta durere... mereu am spus: daca vrea cineva sa-si bata joc de mine, sa ma puna la regim... gurmanda si pofticioasa cum sunt ... e groaznic. Daaaar, uite ca am reusit, sau sunt pe aproape. Inceputul a fost greu, de-acum merge singura treaba.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Helou,
Si eu sunt inca cu boabele , dar nu mai stiu ce zii . Azi am luat 6 , desi aveam senzatia ca 5 , dar am zis parca au trecut mai multe zile . Dar acum vad ca Giova zice de 5 Eu numai la ore fixe nu il iau . Atata bai sa fie .
Noi ieri iar ne-am shopingarit , cred ca nu mai ies din casa , caci cum ies , cum cheltui..... , dar na .... nu m-am putut abtine .
Azi am o zi nasoala rau ............ Trebuie sa merg sa fac o mamografie . o sa o las pe Clara cu prietena mea sper sa nuu ii faca figuri
v-am pupat

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si o cafeluta daca mai e cineva ca mine care nu a baut-o inca, fug sa citesc si revin.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Am terminat si eu de citit dar vad ca nu mai e nimeni la cafea.
Giova multumesc mult, chiar nu am vazut ca ai mai zis despre olita dar mi-am zis ca nu te mai bat la cap. Si eu sunt cu boabele ca de aceea imi beau cafeluta abia acum dar sincer sunt convinsa ca daca nu o sa fac si ceva regim o sa le iau degeaba. Ma gandesc f serios sa incep ceva ca altfel nu am nici o sansa ca si eu mananc seara de cand vine Jean in prostie..Pupicei lui Marcolino, cred ca tare frumos desenati voi amandoi o sa ma apuc si eu sa fac cu el de cand il aduc inapoi.
Maraki, sunt vreo trei modele aici cel plin cu bile era 25 de euro i l-as lua ca stiu ca ii place dar ma gandesc ce o sa fie in casa la mine ca si la mare si in centrele de joaca pe unde il mai duc arunca toate bilele din el sau pana se satura si apoi iese si le arunca inapoi.....o parte ca aici abandoneaza mai repede operatiunea . Suna tare interesant documentarul recomandat de tine, o sa il caut si eu sa vad daca a aparut si pe aici. Cred ca Angelo se distreaza bine cu socrii tai pentru ca pot sa fie niste bunici buni chiar daca la celelalte capitole nu stau asa de bine f bine faci ca il lasi.
Ioana am ras cand am citit postarea ta cu minciunelele ca si eu aseara cand ne-am intors de la cumparaturi am zis ca mananc numai niste branza cu rosii cerise ca alea imi plac mai nou si i-am facut lui Jean peste si mi-am facut si mie unul si apoi am facut si o portie de legume langa el ca nu il pot manca asa gol si uite asa pana la urma m-am culcat cu branza plina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi.
Cu multa treaba....ca de obicei.....
Dar, suntem bine, iau eu cam obosita - Victor este plecat la o conferitna in strainatate si ma termina Matei....aseara nu vroia sa doarma fara Victor....
in rest, suntem bine; la fel de papaciosi..

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza si de la noi, de la munca.
Eu sunt la munca si am ceva de treaba. Am intrats a va salut sa va spun ca am terminat cura adica am bagat o farfurie de orez drept compensatie ca nu am apucat sa iau boabele.
Analizele au iesit peste limita la tiroida deci trebuie sa vedem ce e de facut mai departe.
Toanca pai ne luam de mana ca si al meu sot a plecat in cantonament pana pe 14 februarie , deci vedem de azi cum reactioneaza.
Revin cand pot.
La examen mi-a luat 40 de minute sa gasesc subiectele ca sa pot copia

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

iar ma enervez pe sistemul romanesc. din mai 2007 am platit ca sa transfere gazul pe numele nostru si nici acum nu au fdacut-o. acum imi zic sa duc extras CF, copie buletin. sa-i ia naiba...fiecare isi face propria lege.

Astery atunci te admir si mai mult, daca ai reusit performanta asta. bafta in continuare si tot asa sa o tii.
Ana sa va fie de bine shoppingul. bafta azi la mamografie. de ce o faci? ai ceva noduli? sau un control de rutina?
da..azi era zi de 5 boabe, eu in nebunia mea nocturna(6.30) am luat doar 4, pe al 5-lea l-am gasit dim. pe noptiera. de acum le pun intr-un recipient, macar sa nu le mai caut peste tot.
Toanca nu mai zi cat mananca mateias, please...ca ma oftic rau de tot. hai ca glumesc.....ma bucur ca papa la fel de bine. sta mult sotul in delegatie? stiu cum e sa planga dupa tati, of...of...
Silvia mi-ai facut de rosii cherry si nu stiu cand si unde gasesc aici. Intr-adevar sunt cele mai gustoase pe vremesa asta. oricum in strainatate rosiile au acelasi gust tot timpul anului.
deci si tu te culcasi cu burta plina...nu e bine dom'le, trebuie sa ne revenim, ca altfel s-a zis cu noi.
irino esti dementiala. cand mergi la dr. cu analizele? sa ne ti la curent.
Ma bucur ca ai putut copia la ex., chiar daca ai gasit subiectele greu.
Marian e in cantonament in tara? sau strainatate?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Ana, spor la shopping si pupici de la noi sa iasa bine analizele.
Acina, ce fain cred ca va distrati la baita si lui Alain ii place f mult.
Cristina felicitari pt ambitie si pupici.Si Alain isi musca manuta dar era mai mititel un pic, nu-i nici o tragedie cand s-a prins ca il doare a renuntat Spor la organizat petrecerea.
Mama imi tot povesteste de pitic, e cam indraznet la cresa, se joaca cu copiii si vb mai mult pe limba lui cu toti. Ce nu imi place e ca le cam ia jucariile, zicand melsi ce e drept dar nu e bine nici asa, o tot pun pe mama sa nu il lase sa face tot ce vrea ca tare greu va fi sa il dezvat de toate prostiutele ce le face cu ei acum.
O sterg si eu la invatat ca am tareeeee mult, dupa-masa o sa mai fac o vizita la ultima halgarderie care mai e relativ in zona, daca nu....trebuie sa caut in celelalte cartiere ce va fchiar aiurea ca nu stiu dupa aceea cum mai ajung acolo.

Mergi la inceput

Giova rosile astea sunt singurele care mai au gust ca in rest sincer mai bine nu mananc ca nu au nici o farmec. Eu zic ac ar trebui sa ne bagam la o cura de slabire macar o saptamana sa incepem sa mai ardem ceva depozite ca asa.....Hai sa ne facem o trupa si sa incepem ceva ca eu una m-am saturat ca mi-am umplut frigiderul de legume si de lapte batut o data degeaba ca nu m-am tinut de ea
Irina, sa iti fie de bine orezul. Sanatate multa si sa ai grija mare cu tiroida ca nu e de glumit. Pupici lui Mario.
Gata, acum chiar

Mergi la inceput