Mamici de mai-iunie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Daria, sper sa fie totul bine cu analizele, iti tin pumnii, pentru ca stiu cum e cand le astepti.
Pupic si asteptam sa ne pov. cum a fost in parc, daca rezolvi si cu netu'

Lori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

‘Neata, burtici,

Ce faceti? Cum va simtiti? Noi destul de binisor, ne miscam nevoie mare, mai ales cand vrem sa ne mangaie mami. Ne pregatim de carnaval, sambata avem prima iesire si pregatim costumele. Vlad este foarte nerabdator, abia asteapta, si, sincer si eu la fel. Asa ca pana pe 10 tot sa dansam si sa ne distram.
Maine dimineata mergem la analize si apoi iar la servici si la scoala, asta este, mai dureaza pana iesim in prenatal. Sa vedem cat om rezista!
Nu va mai faceti probleme din cauza kg, si eu am luat o gramada pana acum, deja am luat 10 kg, am zis ca incerc sa mananc mai putin, poate nu mai iau asa multe dintr-o data. In schimb pot spune ca am destul de dese, mai ales cand stau in pat si ma intorc de pe o parte pe alta, dureri in partea dreapta jos. Probabil este din cauza ca se intind muschii, asta este. Cel putin am mai putine arsuri.
Bun venit noilor fete, o sarcina cat mai usoara!

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fete scriitoare

Iaca m-am adunat si eu pe la casa noastra dupa ce am petrecut 4 zile minunate la Paris, cu prietena mea gravidutza in 10 saptamani. Mai fetelor, daca as fi avut un trimestru 1 cum are ea... zau, gretzuri ioc, mananca TOT din farfurie, indiferent de cat de uleios este (eu si acum las jumate pe acolo :D, orice ar fi), am mers pe jos de am facut febra musculara, am stat noptile pana la 2 la barfe (lucram impreuna si in plus, suntem ca doua surori, nascute la 1 zi diferenta)... ce sa mai, i-am urat sa o tina asa toata sarcina :) Bebele meu s-a jucat un pic cu ea dar zau ca e timid cu strainii haha In schimb, o alta prietena de la Parism care are deja bebe, a stiut cum sa ma atinga, si bebe ii urmarea mana pe burtika mea... avea o atingere care ma topea si pe mine :) Asa ca am inceput sa cred si eu chestiile astea cu haptonimia de care zicea MissParker - super interesant. Si am inceput sa ma joc si eu cu bebe, sa fiu mai atenta si sa imi ating burtika altfel, si parca reactioneaza mai bine :)
Ce sa va zic, Parisul asta e un fel de "cura" pentru mine, ma simt ca pestele in acvariu hihi, de cate ori sunt deprimata nitel dau o fuga si ma linistesc :) Din fericire acum este mai aproape (am facut 1:22h cu trenul si 3 ore cu masina, cu sotul) - de-abia astept sa ma duc inapoi. Sa nu va inchipuiti ca fac turism haha - acum ma duc pentru prieteni, eventual iesim, dar nu cine stie ce...Am fost ieri pana la Turn, asa, ca sa fac o poza sa i-o trimit mamei :)
Ma bucur foarte tare ca am reusit sa ii cumpar cadou sotului meu pentru ziua lui (care este peste 1 luna ): un aparat din ala care arata temperatura in casa si afara, fazele lunii, directia vantului, umiditatea (f important - o sa il lasam la bebe in camera sa vedem :D) Bogdan a fost super incantat si fericit - mi-am dat seama ca asa m-am concentrat eu pe starile mele egoiste incat l-am neglijat un pic... si tare dor mi-a fost de el :) Sper sa imi revin acum si sa fiu ca inainte :)

Acum ma chinui sa lucrez, dar nu am nici un chef, sunt super obosita (eu nu sunt super mamica, precum prietena mea hehe) - voiam sa ii urez lui Ylari sa fie fericita si implinita, stiu ca ai avut cununia :) CASA DE PIATRA!!!

Mai citesc din urma si revin

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cred ca am avut o cadere brusca de tensiune, o ameteala puternica si un vaj in urechi. Dar nu m-a tinut mult. M-am dus la cabinet aici la noi la servici sa-mi verifice tensiunea si era 10 cu 6. Mi-a zis sa beau apa multa. Si sa fac mai multa miscare. Cred ca o sa incerc sa merg pe jos acasa. Vineri asa am facut, imi ia cam 30 de minute pe jos, ca lucrez destul de aproape de casa. Cu masina de acasa facem cam 7 minute dimineata.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Simona... ma faci sa visez: Paris, shopping, un pahar de vorba cu o prietena. Miamiii ce pofta imi faci. Si asa ma plang eu ca n-am pofte.

Lori 22+

Mergi la inceput

Gabitza, sper sa fie totul bine acum, totusi, ti-au zis ca e prea mica tensiunea? Eu, de exemplu in zilele bune am 10 si ceva. Oricum, bine ca ai unde sa te duci, daca se intampla la serviciu. Eu intr-o dimineata m-am ridicat din pat cu o maaaaare ameteala, de mergeam in curbe prin casa, credeam ca nu voi putea pleca la serviciu. Mi-a facut sosu' o cafelutz si mi-am revenit complet. Dar n-am stiut cata tensiune aveam. Oricum, ai grija de tine!

Lori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, asa am tensiunea de ani de zile, destul de constant.
Daca mananc si beau cafea, nu am nimic. Mai rau e daca mi se face foame
Asa ca ma duc la bufet

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Din ciclul "mancare la indemana" eu am tot timpul pe birou banane, portocala, mere si o cioco (alba).
Acasa nu-i pb, dar la birou...cand ma apuca sa am pe ce pune mana rapid! Aaaa si sticla de apa!

Iar cu tensiunea...cand va aud. Eu am 9 cu 6.Asa am de cand ma stiu. Sa stiti ca nu exista tensiune mica. Exista tensiunea ta. Daca la tensiunea respectiva functionezi...aia e!

Pentru ca sambata n-am fost pe faza: Ylari, Casa de Piatra! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti muuuult!

Felicitari celor doua mamici noi! Carmenmami si Cris210580!
Bine ati venit, sa aveti sarcina usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi!

O saptamana usoara sa avem!
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule te rog sa ai grija de tine si sa papi si sa te plimbi.Asa m-am speriat cand am citit de numa!!!!Sa ai grija de tine!!!
Si acuma sa va pove ce am patit eu!!!Sa vedeti ce pofte anormale am eu!!!De sambata trecuta mi s-a pus pata pe luciul acela ce a aparut de la L'oreal care rezista 6 ore pe buze!!!S tot imi bateam la cap sotul ca eu imi cumpar si cu asta basta!Dar azi a venit o tipa la noi la servici la acelasi pret cu un ruj rezistent=luciu de la Lancome! Si bineinteles ca sa-mi treaca pofta si piticii mi l-am luat!!Acuma atata sunt de happy de numa!!!Sa nu radeti de mine!!!
Va pup pe toate!!!Si Gabitzule te rog mult sa ai grija de tine!!!!!!!!!

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Buna ziua tuturor burticilor!
Eu am avut o perioada super aglomerata la serv si nu am reusit sa scriu, dar sa stiti ca am citit tot ce ati scris voi, chiar daca cu intarziere.
Ylari, m-am gandit la tine si abia astept sa ne pov cum a fost. CASA DE PIATRA! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata. Sa va iubiti asa mereu si sa aveti o familie fericita.
Gabita, chiar daca nu am scris sa stii ca am fost alaturi de tine cu gandul si iti tin pumnii in continuare in ceea ce priveste aminocenteza. Sunt sigura ca rezultatul e bun si te vei linisti si tu. Cred ca ai fost tare curajoasa cand ai decis sa faci aceasta aanaliza.
Alina_ anto, felicitari pt caruciorul roz. Si eu am patit ca tine, prima data dr Gherasie mi-a spus ca e baiat, apoi de fiecare data cand am facut eco s-a vazut fetita. Si fetita e in continuare!

Fetelor, eu sunt putin ingrijorata. Sambata am reusit in sfarsit sa merg la eco la dr Pop la Diagnosis, si in urma ecografiei a vazut urmatoarele:
- greutate aprox. 675 gr
- referitor la bebe, totul pare in regula
- pozitia: are capsorul jos de tot in partea dreapta. E oare bine sa fie intors de acum?
- valorile arterelor uterine crescute, nu am eco la mine dar in jur de 0.6.
- placenta e gr II - III adica imbatranita, asta chiar ma sperie fiindca am citit ca e f importanta in oxigenarea lui bebe. Mai are cineva asa grad de imbatranire a placentei?
- am in continuare acelasi hematom pe care l-am avut de la inceputul sarcinii, care nu s-a resorbit si nu se resoarbe. Se pare ca se va elimina la nastere.

Fetelor, sunt ingrijorata cu placenta! Va rog sa ma linistiti si pe mine daca mai e cineva in situatia asta.
Eu merg la serv si abia de azi am program de 6 ore, adica de la 10 - 16. Oare are vreo legatra?
Cadina, am citit ca iei Elevit si Magne B 6. Daca iei magne B6 pt valorile crescut ale arterelor uterine ma gandesc serios sa iau si eu. Stiu ca multe o sa ziceti sa vb cu dr, dar daca dr nu recomanda me gandesc sa iau oricum, ce ziceti?
Oricum, cat de curand ma programez la ginecolog sa vad ce parere are dar pana atunci mai e.........
Va pup pe toate si va urez o zi buna in continuare!

25 saptsi mami lui Alexia ( 22.02.2004)

Mergi la inceput