Mamici de mai-iunie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Felicia frumos burtan
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
CamiM spune:
Salut burtici!! O saptamana super!!
Am primit in sfarsit caruciorul yayy arata tare bine, se manevreaza extrem de usor si este foarte comfortabil pentru bebelina si Sofia; e grozav a!! si chestia care imi place cel mai mult e ca are manerele sus, noi fiind amandoi inalti avem mereu probleme ca la majoritatea carucioarelor trebuie sa stam cocosati sa impingem. Astea ar fi pro-urile, contra ar fi ca e cam greut, da nu-i bai abia fac ceva miscare.. si incape in masina intr-o singura pozitie.
Daria nu te mai necaji din lucruri pe care nu le poti controla oricum , bucura-te de timpul pe care il ai alaturi de sotzul tau si de Ioana.
Gabitzam trimite si la noi cateva gogosi...pleeeaaase!!
Aelita norocoaso!!! Trebuie sa ai o piele foarte buna;cu cremutele hmm.. sunt putin sceptica, eu mi-am dat gramezi sarcina trecuta si nu am pe burtica nimic dar exact in ultimele saptamani mi-au aparut vergeturi pe picioare sus.. ce vreau sa zic e ca o crema buna ajuta dar sa nu asteptam minuni - parerea mea.
Cristina bine ai venit si felicitari pentru fetita!! cat priveste durerile sunt normale ca se lungesc ligamentele, totul se modifica sa faca loc bebelusului si in plus organismul tau se pregateste pentru nastere.
Felicia si eu sunt in aceeasi febra ... a cumparaturilor, am luat cadita si carucior si niste hainute, majoritatea lucrurilor noi le avem insa de la Sofia( patut, masa de infasat, tone de hainute, etc) trebuie doar sa le desfac din cutii si sa le montam/ spalam.
Ok am gatat conspectul pe seara asta, pe burtici si numai bine!!
Cami 25+ & Sofia - 8 mai 2006
andreap spune:
Salutare!
Felicitari noilor venite,precum si celor ce au aflat ce se ascunde in burtica
Noi am fost in WE la bunici;am fost rasfatata,nici macar vase nu am spalat.Ne-am plimbat,am mai cumparat cate ceva..un WE reusit.Si parca am uitat de TT,de rezultatul ce trebuie luat maine...
Mariuca in schimb imi face 'probleme'.De joi face febra,fara un motiv aparent.O sa vedeti si voi(unele stit deja..)cum e cand puiul e bolnavior...nu-ti arde de nimic.Am fost la medic,nu are rosu in gat,nici mucusori,nici nu tuseste,nici otita,masele de iesit nu..offf.de aceea sunt un pic ingrijorata.De aseara face si KK moale,asta ca sa fie 'tacamul' complet.
Ma rog,nu va mai fac capul amre cu ale mele..
Pupici,sa aveti o saptamana minunata si burticile sa creasca mari
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Neatza buna la toate fetele si o saptamana buna va doresc!
Sa-i raspund intai lui cris210580, graviduta noua, care se plange de dureri. Uite ce scrie pe babycenter, unde am cont si-mi trimit mail cu ce mi se intampla mie si bebelusului in fiecare saptamana: "You're just a week shy of the halfway mark. You may notice some achiness in your lower abdomen (perhaps extending to your groin) or even an occasional quick, sharp, stabbing pain on one or both sides, especially when you change position or at the end of an active day. This is round ligament pain, and it's caused by the stretching of the muscles and ligaments that support your growing uterus. It's nothing to be alarmed about, but if the pain is persistent and continues even when you're resting, or is severe or accompanied by cramping, call your practitioner."
Deci este normal si am auzit mai multe din fete, inclusiv eu, zicand de asta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Buna dimineata burtici!
Cristina, bine ai venit, sa ai sarcina usoara si bebelina sanatoasa si cuminte!
Gabizam... super bucata aia de articol pe care ai postat-o; imi raspunde si mie, nu numai Cristinei . O sa intru si eu sa citesc pe site-ul ala, ca pare foarte util.
In rest, va doresc tutror o saptamana usoara, cu vesti bune, iar celor care sunt in situatia mea (eco, rezultate analize) multa bafta si sa fie totul bine!!!
Lori 22+
gabitzam spune:
Lori, mie intr-adevar imi place site-ul babycenter.com , si il gasesc foarte util, multe intrebari ale mele si-au gasit raspunsul acolo. M-am iregistrat si imi trimit in fiecare saptamana un mail in care imi zic in ce stadiu este copilasul, ce schimbari au loc cu el si cu tine. Plus de asta pe site sunt foarte multe articole bune. Mailurile continua si dupa nastere, eu si pentru Andrei mai primesc si acum, dar mai rar, nu la saptamana, ci la luna sau doua luni.
gabitzam spune:
Le-am adaugat pe lista pe Carmenmami si Cris210580!
Am facut adunarile, modificarile, calculele, si a rezultat ca suntem pe lista 99 de . Iar scorul este de 28 la 27 pentru baietei
Ce-am mai observat, ca foarte multe burtici nu ne-au mai scris de foarte multa vreme.
andreap spune:
Uitasem sa va spun ca mi-am luat inima-n dinti si m-am cantarit:65kg..10kg luate in 19 sapt.de sarcina..sa-mi doresc multe inainte(Kg..normal...)????dar parca stau mai bine decat la precedenta sarcina..Partea proasta este ca nu mai ma pot inchide la cizme,geaca pocneste pe mine...si primavar e departe.
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Andree27 spune:
Neatza burticutze!!!!
Cum ati inceput saptamana?La mine se vede ca e luni si ca nici iarba nu creste ca nu am nici un chef de nimic ,ca asa as mai fi dormit!!Ma tot gandesc la prenatal dar pana in aprilie mai am vreme!!!!E super interesant articolul care l-ai pus Gabitzam!!!!Sa stii ca de cand v-am spus ce am parca nu ma mai doare asa tare ,nu ca nu ma doare,dar nu asa cum ma durea inainte!!!!!!De acuma inainte va spun tot ca sa imi treaca durerile...hihihi...Va pup si va scriu mai incolo ca ma apuc putin de treaba!!!!!!!!!
Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis
Daria_Ioana spune:
Buna dimineata,
nu va pot scrie mai mult pentru ca netul meu se intrerupe...azi o sa merg la ei la sediu sa vad daca rezolv problema...ma duc sa iau rezultatele la sange si urina si sper sa fie bine....cu toate ca in ultima vreme am ameteli ..poate de la lipsa de calciu sau anemie sau amandoua.....
APoi voi iesi cu familia in parc...sa vada fetita copilasi si sa o dam si pe ea in leagan....
Sper sa reusesc sa imi fac netul...
VA salut pe toate si va urez o saptamana fffff buna...
Eu intru in 25 de saptamani azi....