Mamici de mai-iunie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
inais spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Simona... ma faci sa visez: Paris, shopping, un pahar de vorba cu o prietena. Miamiii ce pofta imi faci. Si asa ma plang eu ca n-am pofte.
Lori 22+
Subscriu la "chestiunea" cu Parisul! Nu ne mai faceti pofta de din astea!
In ceea ce priveste celelalte pofte...eu sunt cam dificila! Nu ma apuca des, dar ma apuca din senin!
A propos, Gabitzam am crezut ca mor de pofta ieri cand am citit de gogosi!!
Va rog io...se poate sa nu mai pomenim despre mancaruri care nu se gasesc in mod normal si obisnuit in frigiderul/camara/bufetul oricarui muritor?!
Am sunat imediat si am dat comanda de gogosi la bunica! Azi le si primesc...cand ma gandesc ma apuca iar!
Offfff!
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
Lorich spune:
Andree27... cum sa radem de tine??? Doar esti gravidutza si orice pofta a gravidutei trebuie satisfacuta, nu-i asa? Pe asta ma bazez si eu cand zic ca mi-a facut pofta Simonix de Paris... miamiii
Lori 22+
cadina spune:
Alexuta, n-are cum sa-ti faca rau un surplus de magneziu. Eu am dormit mai mult pe partea pe care aveam ir mai mica (stanga la mine) - partea buna este ca placenta fiind tot pe stanga asta l-a ajutat pe bebe sa se hraneasca bine. De altfel, stiu ca este recomandat sa se doarma noaptea pe partea stanga (cel mai putin pe spate) pentru ca se decomprima o vena imp (cava, parca) care ajuta la hranirea bebelusului.
Nu te stresat prea tare si nu-ti face griji, ir 0,6 este normala, la mine este aproape 0.8 pe dreapta.
BLUE ANGEL spune:
Va salut dragute burtici ,
Am primit si eu rezultatele la amnio si ..se pare ca este totul ok din punct de vedere genetic ..am mai trecut un hop ..dar sunt foarte derutata deorece voi mai avea un baietel ..asta dupa ce toate feeling-urile din lume ma faceau sa cred ca va fi fetita si chiar si la echo la amnio Dr Albu a zis ca-i fetita ..va dati seama ce fata am facut cand am vazut rezultatul XY ..nici acum nu mi-am revenit inca ..mai ales ca-mi doream enorm o fetita ..
ei , dar asta e ...toata lumea imi spune ca voi fi o rasfatata ...ha !!! ..va rog frumos sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru ...nici la nume nu m-am gandit !!!
In rest nu am apucat sa citesc prea multe ...job-ul inca nu-mi permite dar in curand voi intra pe program mai scurt si-mi voi dedica mai mult timp mie ...sper ac toata lumea este ok ..
Gabitzam ..stiu ca si tu ai facut amnio ? ai primit rezultatele ???
fetele care aveti 19-20 sapt de sarcina ..voi simtiti copilul in fiecare zi ??
pupici voua tuturor
Simona si Luca
http://www.flickr.com/photos/lucadinu
gabitzam spune:
Blue Angel, felicitari pentru rezultatul bun la amnio, ma bucur pentru tine! Eu inca n-am rezultatul si pe masura ce trece timpul mi se pune asa un nod in gat si o emotie in stomac de nu pot sa-ti zic!
Eu inca nu-l simt sufiecient de clar si in fiecare zi pe bebe. L-am simtit saptamana trecuta vreo doua zile foarte bine dupa care iar pauza. ma gandesc ca s-o fi intors si de asta am simtit asa. Asta apropo si de ce zicea Alexuta. Inca mai are timp bebe sa se intoarca de vreo 2 ori pina nasti, inca nu s=-a asezat pe pozitia de lansare Andrei al meu la 7 luni statea normal, cu capul jos, si pina la sfarsit tot cu fundul la usa a stat
Ina, iertare, n-am vrut sa starnesc pofte asa violente!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
inais spune:
Blue Angel eu iti pot confirma ca imi simt comoara zilnic...insa trebuie sa fiu atenta la ea si sa fiu f relaxata!
Nu-i o regula, insa!
Are zile cand da destul de tare si zile cand abia, abia o simt!
Felicitari pentru rezultatul de la amnio si pentru bebe baietzel sanatos!
Ina
inais spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ina, iertare, n-am vrut sa starnesc pofte asa violente!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Deja ma gandeam sa intru pe messenger si sa te intreb daca ti-a mai ramas vreo gogoasa...sau sa-mi dai adresa mamei tale!
Da' te iert, te iert...mai ales ca primesc azi!
Adevarul e ca ma dau in vant dupa gogosi...ce sa mai, ai atins un "subiect" sensibil!
Andree27 spune:
Fetelor am o intrebare la voi!Ianis inseamna Ion in romaneste ca deja multa lumea ma sacaie la cap?
Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis
simonacip spune:
Buna fetelor
Sunt la serviciu, n-am apucat sa va mai scriu pt ca nu mai am calculator acasuca.
cadina si andreeap. ma bucur pt vestile bune de la eco.
andreea, ti-am spus ca Albu este profesionist si ca daca-i pui intrebari pertinente raspunde...Aceleasi chestii cu tT de 1/10000 si 1/50 care nu-ti ofera nici o garantie ca bb e ok mi le-a dat si mie.
Eu am fost la dna grigoriu, mi-a dat program d e6 ore, am facut deja adresa si incepand de azi plec la 2.30 de la sv....E suficient oricum, pt ca e atita de lucru si sunt deja satula de ei....
Trebuie sa-mi mai fac niste analize de secretie si clamydia, pe care nu le-am facut la inceputul sarcinii.
sper sa fie totul bine, deja simt ca incepe numaratoarea inversa...mai e intr-adevar foarte putin.
va pup fara exceptie si sper sa-mi aduca si mie calculatorul azi...si mai sper sa nu fii pierdut mii de poze cu david din ultimii 2 ani ...nu le-am mai dublat de foarte mult si mi-e teama ca am ramas fara ele
puuupiiici
David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Andreea, apropo de numele Ianis, am gasit un singur articol pe net, aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Ian , despre originea numelui Ian, avand ca varianta si Ianis.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla