Mamici de mai-iunie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tot citind pe forum apropo de miscarile lui bebe, cand am citit o postare mi s-a declansat ceva in minte si mi-am amintit ca la ecografie mie mi-a scris ca am placenta anterioara. Si asta inseamna ca placenta este ca un amortizor pentru miscarile lui bebe si de aceea il simt eu asa de tarziu si de slab.
Nu mai am rabdare sa ajung acasa sa ma mai uit o data pe hartii sa-mi confirm ca e asa si nu-mi amintesc aiurea. Macar asa stiu de ce nu prea il simt pe bebe.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare
Gabitzam,ai grija de tine..ref.la amnio..cand trebuie sa soseasca rezultatul?
Alexuta,eu aveam la 14 sapt IR martite pe artera uterina stanga..de atunci iau Magne B6,o mica parte din tratamentul DR.Tutunaru ptr.aceasta problema,care continea si Pregnyl.Medicul meu nu a fost de acord cu Pregnylul,asa ca mi-a dat voie doar la Magne B6.
Blue Angel,felicitari ptr.rez.bun la amnio...si ptr.baietelul ce o sa vina
Ref.la cat/cum il simtim pe BB..eu o mai simt seara,cand stau culcata..desi nu e 'miscatoare' rau,daca pun mana pe burtica,ii fac 'cioc-cioc'pana da un semn..slabut,dar uneori o simt pret de cateva secunde,apoi liniste...as vrea sa dea din "labute" mai des...dar nu-mi pierd speranta ptr.mai incolo.Mariuca ear saltareata rau,asa ca uneori ma si ingrijorez
Pupiic

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi si eu am placenta anterioara, din cate am cautat eu pe net am inteles ca inseamna ca e implantata in peretele anterior al uterului. O fi asta cauza pt care burticuta e destul de mica? Adica la 22 sapt daca as vrea as putea sa mai ascund. Cel putin cu geaca... nu-mi da nimeni un loc in autobuz /metrou
Oricum de simtit am simtit devreme, cam pe la 17 saptamani, dar de atunic si pana acum toate miscarile sunt usoare, nimic foarte puternic. Sa pape mama pe el.

Lori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Si inac ceva,impoertant:o alta mamica de aici de la noi(care e aglomerata acum,nu are timp sa intre)cedeaza programarea ei la Herghelegiu,de maine 29.01,la Sanador,sediul din Dimtrie Sergiu..daca sunteti interesate,da-ti un PM,va dau datele ei si emrgeti linistite.
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by cadina

Alexuta, n-are cum sa-ti faca rau un surplus de magneziu. Eu am dormit mai mult pe partea pe care aveam ir mai mica (stanga la mine) - partea buna este ca placenta fiind tot pe stanga asta l-a ajutat pe bebe sa se hraneasca bine. De altfel, stiu ca este recomandat sa se doarma noaptea pe partea stanga (cel mai putin pe spate) pentru ca se decomprima o vena imp (cava, parca) care ajuta la hranirea bebelusului.
Nu te stresat prea tare si nu-ti face griji, ir 0,6 este normala, la mine este aproape 0.8 pe dreapta.

In primul rand, multumesc pt raspuns!
Eu iau Elevit de la 21 sapt, si ma gandesc sa iau si Magne B6. Spune-mi si mie te rog cat ti-a recomandat doctorul sa iei, fiindca o sa iau si eu.
Multumesc mult!
25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetelor...........eu iar am fost un pachet de nervi din caza net-ului. Si m-am gandit.sunt asa pt ca nu pot intra pe DC, nu din alt motiv, deci......sunt dependenta.

Moaaaaa, Fecian, ce-ai avansat cu pregatirile pt bebe.......Eu sunt in urma rau. Abia la sfasitul lui februarie ii iau patutzul. As vrea in curand sa-i iau suportul de caditza si caditza. In rest mai fac cate o comanda pe la redoute, dar nu iau multe.mai ales ca inca nu au cine stie ce lucruri de vara.

Daca tot m-ai intrebat, la masa respectiva am papat asa:
- felul 1: jumatate de para umpluta cu un amestec din branza roquefort, branza mascarpone si nuci
- felul 2: maduvioare si peste la gratar
- felul 3: pui cu ananas si orez cu sos de soya
- desert: tiramisu

Cadina, dupa cum vezi eu am mancat branza cu mucegai si nu-mi fac mari pb. Eu stiam ca de fapt pericolul e ca aceasta branza contine antibiotic. Dar e o branza pasteurizata, deci nu are cum sa apara listeria de la ea. Asa cred. Listeria stiu ca apare daca papi lapte nefiert de vaca sau chestii nepasteurizate si negatite.

Andree, nu rad pt ca si eu am tot felul de pofte ciudate de genul: pofta de un rimel bun, pofta de un nou parfum...si de-abia am primit unul de Craciu, ei bine, mai vreau unul de Valentine's day......asta e n-are sotul meu ce face, stie ca unei gravidutze trebuie sa-i satisfaci toate poftele.Pofta sa comand tot timpul de pe la redoute.si multe alte pofte, din pacate costisitoare toate.

Chiar mi-a zis sotul meu ca noroc ca sarcina nu dureaza decat noua luni ca am fi intrat in faliment total daca dura mai mult

Alina 25+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by BLUE ANGEL

Va salut dragute burtici ,
Am primit si eu rezultatele la amnio si ..se pare ca este totul ok din punct de vedere genetic ..am mai trecut un hop ..dar sunt foarte derutata deorece voi mai avea un baietel ..asta dupa ce toate feeling-urile din lume ma faceau sa cred ca va fi fetita si chiar si la echo la amnio Dr Albu a zis ca-i fetita ..va dati seama ce fata am facut cand am vazut rezultatul XY ..nici acum nu mi-am revenit inca ..mai ales ca-mi doream enorm o fetita ..
ei , dar asta e ...toata lumea imi spune ca voi fi o rasfatata ...ha !!! ..va rog frumos sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru ...nici la nume nu m-am gandit !!!
In rest nu am apucat sa citesc prea multe ...job-ul inca nu-mi permite dar in curand voi intra pe program mai scurt si-mi voi dedica mai mult timp mie ...sper ac toata lumea este ok ..
Gabitzam ..stiu ca si tu ai facut amnio ? ai primit rezultatele ???
fetele care aveti 19-20 sapt de sarcina ..voi simtiti copilul in fiecare zi ??
pupici voua tuturor

Simona si Luca
http://www.flickr.com/photos/lucadinu

Felicitari pt. rezultat si pt. baietel! Eu am ajuns la concluzia ca nu conteaza ce e, cel mai important e sa fie sanatos. Eu nu am simtit pana la 20 de sapt nici o miscare, si dupa primele miscari nu am simtit chiar in fiecare zi, dar nu-mi mai fac griji, atata vreme cat la eco e ok.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fete harnicute!!!
eu azi sunt ffffff happy, mai am 4 zile de scoala si luam o sapt vacanta, nu e mult dar prinde bine, mai ales ca nu trebuie sa ma trezesc la ora 7.
gabitzam, si la mine scrie la insertia placentei: anterioara, tip I, gr.0 .sincer nu m-am documentat despre asa ceva dar o voi face.de miscat il simt chiar bine pe BB, ori e el f iute, cum m-a intrebat dr ultima data:ce ati mancat inainte sa-l proiectati?ceva picant?normal ca am ras amandoi.
ce mai scrie la mine referitor la placenta:maturatia placentei, grosimea 18cm.habar n-am daca e bine sau nu.
Ylari:CASA DE PIATRA!!!!!!
urez bun venit fetelor noi si BB mari si sanatosi!!!
celor care au aflat ce sunt le urez spor la cumparaturi!!!
acum scriu ceva cu efect intarziat, si eu ma vopsesc blonda, recunosc ca pana de craciun nu m-am vopsit dar de atunci m-am vopsit.eu ma vopsesc cu garnier, nu ma decolorez.
si acum o intrebare care de vineri nu-mi da pace:
merg la medicul de fam si asistenta ma roaga ca in februarie sa merg mai repede sa-mi dea trimitere la analize.sunt obligatorii aceste analize?sincera sa fiu m-am saturat de atatea recoltari de sange, nu stiu ce sa zic.
acum vorbind de cumparaturi:de cand sunt insarcinata nu am prea cumparat haine pt mine ca nu prea vad rostul, doar strictul necesar, dar mi-am cumparat farduri, parfumuri, genti.sotul meu nu mai zice nimic doar zambeste, saracu.
va pup pe toate!!!!

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Monica,
Ai rezolvat problema cu doctorul? Ti-ai gasit?

Adidana 24+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris210580 spune:

salutare

multumesc mult pentru raspunsuri.in legtura cu kilele luate in timpul sarcinii eu la 21 sapt am luat in jur de 15 kile si nu ca as fi mancat mult si nesanatos dar sincer nu stiu de ce,asa e organismul meu,si plus de asta ca stau si acasa si am renuntat sa mai merg la sala
dar oricum nu conteaza,bebe sa fie bine,si e bine slava domnului,e jucaus mare pozna,il simgt in fiecare zi.
cris21+

Mergi la inceput