Mamici de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
MissJJ spune:
Buna fetele!
Nu am reusit sa citesc din urma promit ca recuperez.
Eu de juma de ora am terminat curatenia totul sclipeste acuma fac niste spaghetti cu sos din ala cu pancetta, am pus si niste chorizo ca aveam in casa si e tare bun la gust si astept sa fie gata sa putem papa toata familia, ca si fata e innebunita dupa paste.
Is obosita da happy ca e curat, mai am niste rufe la spalat si tre sa mai pun asternuturile pe pat si sa facem dush si noi ca suntem murdarei.
Fug la sos sa nu ard vreo ceva. Revin.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
flo1980 spune:
Mada
Pofta buna harnicutza!
Uffff iar nu se mai vad pozele, nu stiu ce are....
Flory mami de Alex si 17+
bebe 2
pozele mele
ankalaura spune:
Moama Anna ce harnicuta ai fost! Miam miam ce papa bun!
Monalacule - nu sunt 30 de-alea, 30 de-alea... ci 30 de toate... Uite comanda totala arata asa - ingros cele mai bune preturi:
> 2 bodies manches courtes COCOON bébé fille - 6,00 Euros
> 2 blouses PRIX MINI bébé - 6,00 Euros
> Les 3 T-shirts col Claudine PRIX MINI - 2,75 Euros revine sub un euro bucata
> Lot T-shirt et body PRIX MINI - 4,00 Euros
> 3 culottes ruchées bébé fille - 6,45 Euros
> Cache-coeur fille PRIX MINI - 5,49 Euros
> Pyjama bébé "papillon" PRIX MINI - 4,72 Euros
> Pantalon fille denim COCOON - 4,22 Euros Astia nu ii luam aici sub 15 euro
> Pantalon bébé COCOON - 5,25 Euros prix
> Combinaison bébé COCOON - 6,40 Euros prix
> Combinaison mixte PRIX MINI - 8,40 Euros Asta e salopeta groasa de iarna - la noi costa un milion sau peste. Va pun poza mai jos.
> 2 bodies manches courtes COCOON bébé fille - 9,00 Euros - Astea nu au fost reduse.
> Lot T-shirt + débardeur fille OKAOU - 7,80 Euros
> T-shirt manches longues AZUR ET ASMAR - 5,07 Euros
> T-shirt manches longues AZUR ET ASMAR - 5,96 Euros
> Top - 9,52 Euros
www.laredoute.fr/vente-les-3-t-shirts-col-claudine-prix-mini.aspx?productid=324122875&documentid=281807&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Lot 3 bluze col claudine, sub un euro bucata
www.laredoute.fr/vente-3-culottes-ruchees-bebe-fille.aspx?productid=324050976&documentid=207608&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Chilotei "creti" - ruchees bebe fille
www.laredoute.fr/vente-cache-coeur-fille-prix-mini.aspx?productid=324126471&documentid=281807&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Plovaras cahe coeur, am luat alb
www.laredoute.fr/vente-2-blouses-prix-mini-bebe.aspx?productid=324130444&documentid=207608&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Doua bluzite - trei euro bucata. am luat marimea 67 ca sa le poarte si drept rochite la vara
www.laredoute.fr/vente-2-bodies-manches-courtes-cocoon-bebe-fille.aspx?productid=324130907&documentid=207608&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Doua body la care n-am rezistat - la 3 euro bucata, luat marimea 54
www.laredoute.fr/vente-pantalon-fille-denim-cocoon.aspx?productid=324122368&documentid=281807&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Blugii
www.laredoute.fr/vente-combinaison-mixte-prix-mini.aspx?productid=324126441&documentid=281807&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Salopeta de iarna cu 8 euro jumate am luat mov
www.laredoute.fr/vente-2-shorts-bebe-prix-mini.aspx?productid=324130502&documentid=207608&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Pantalonasi scurti, marimea 60 - nu am rezistat
www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-cocoon.aspx?productid=324121867&documentid=344707&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Pantalonas marimea 60
Si in plus de astea, inca cateva.... Plus cateva petnru Eliza.
Imi promisesem ca ma abtin de la cumparaturi pana la reducerile viitoare, dar m-a starnit mama care mi-a dat bani, cica "de Iepuras" pentru fete . Prima si a doua comanda le-am prins cu preturi mai bune, ca le-am facut in prima zi de reduceri, dar si acum am gasit produse mai ieftine decat as fi gasit aici.
Cred ca in plus fata de ce am luat pana acum, nu imi va mai trebui mai nimic. De la Eliza nu mai am nici o hainuta pentru 0-4 luni si nu vom "mosteni" de la nimeni. Asa ca... vrand-nevrand trebuie sa le cumpar.
De la Eliza mai am cate ceva pentru dupa 6 luni dar nu multe
Dupa 1 an... am si mai putine, ca deja bebicii murdaresc si pateaza mult la varsta asta...
Si mai e o chestie.... Asa cum spunea si Caprioara, cand am avut-o pe Eliza eram la buget de mega-austeritate si nu ne permiteam foarte multe lucruri care ne-ar fi fost de folosinta. Multe le-am avut primite(patutul, carutul sport, hainute), iar acum imi doresc asa mult sa fiu eu cea care aleg exact ce imi place
Sunt bucuroasa ca daca tot trebuie sa le cumpar, macar sa le cumpar dintr-o sursa cu preturi rezonabile. Imi amintesc anul trecut ca i-am luat Elizei 3 bluze cu maneca lunga de la Piciul si am platit 1 milion, ca asa erau toate preturile, sau mai scumpe....
Ella - voi de ce vreti sa va intoarceti? Eu nu m-as intoarce. Nu mai suport sa calc zilnic in rahati de caine, sa vad zilnic mizeria infernala de pe strazi, gropile, preturile imense, mai mari ca in occident la multe produse, dar salariile la o zecime, scoala de proasta calitate (de fapt, asta e principalul motiv pentru care vrem sa plecam, sa faca fetele scoala adevarata), spitalele mizerabile, spaga, atitudinea de "lasa-ma sa te las" a tuturor, incalcarea drepturilor elementare (uite cata legislatie trebuie sa citim ca sa nu fim inselate cu banii de concediu, cu zilele libere...). Sunt sigura ca aveti motivele voastre, dar macar sunt curioasa
Didi - eu nu cred ca e recomandata bicicleta. Mai bine gaseste-ti timp de gimnastica. Si eu am amanat inceputul, dar de marti ma duc! Dupa ce vad cum e marti, voi merge doar sambata, ca nu pot in timpul saptamanii
Tecky - parerile despre Tutunaru sunt foarte impartite. Sunt o gramada de rasfatate care n-au nici o problema, dar care se asteapta sa le dea el tone de atentie numa' daca au gaze, si el n-are timp de prostii, asa ca vei gasi si pe DC discutii aprinse. Asa ca ma feresc sa il laud. Eu am incredere in el. Asta e cel mai important. Este aglomerat, dar iti raspunde la telefon. Nu sta la telefon la povesti Pe unele, asta le deranjeaza. Eu, cand am avut de povestit cu el, m-am dus la cabinet. Asa mi se pare normal. De recomandat insa, nu il voi recomanda nimanui niciodata, nici pe el si pe nimeni altcineva (educator, medic, ...). E mai bine ca fiecare sa aleaga pentru sine. Am recomandat cuiva, candva, un medic, si nu a fost bine. Nu se stie daca din cauza medicului sau din alte motive, insa ma gandesc uneori ca era mai bine poate sa imi vad de treaba. Asa si cu Tutunaru. L-am ales pentru ca am incredere in el.
V-am facut capul calendar - sunt asa de fericita azi Nu e clar de ce, dar sunt tare fericita
Edit ca sa va rog sa ma puneti si pe mine pe lista la messenger ID-ul meu e tocmai ankalaura. Nu am timp de mess cat sunt la birou (nici n-am voie dar seara si in weekend imi fac
Mai facem si noi cate o conferinta, ceva...
Anca 17+
dana81 spune:
buna fetelor!!! Intru asa rar ...dar sunt fascinata cand va citesc mai aflu si eu una alta, ca oricum sunt paranoia mi se pare ca tot ce citesc mi se poate intampla!!!
Sper ca sunteti bine toate,feriti va de gripa si odihniti va!!!! Eu una cred ca de atatea greturi nu mai are loc si gripa...poate cand am sa ies din starile astea ciudate -sunt acra cu toata lumea- voi fi si mai vesela...pana atunci....
Va pupacesc!!!!
12+
boticelina spune:
Doamne, Ankule ai toate minunatiile alea acasa, poti sa le mingai? Sunt atat de frumoase !!!!
Azi am pus si noi botul la cateva bunuri de bb, au fost fratele meu si cumnata la Ikea si mi-au luat o parte din ce planuiam, au luat masuta de infasat si un set de lenjerie, dar tot dau din bot ca e prea devreme
Io te sprijin in hotararea de emigrare cu toata taria, am avut o revelatie cat timp am stat in Miami anul trecut, nu-mi venea sa mai plec, toata lumea a zis ca-s nebuna, dar am iubit atat de mult naturaletea oamenilor, curatenia, si bunul-simt pe care-l miroseai la tot pasul, off, am plecat cu inima franta din State. Sunt convinsa ca nu e la fel de usor sa locuiesti acolo, sa faci fata traiului de zi cu zi, dar si eu , daca as avea cu cine, as pleca si maine, as impacheta de acum de fapt.
Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
monalac spune:
am fost putin pe afara,dar mai mult de trei sferturi de ora de mers pe jos n am rezistat.voi obositi repede?
anka,nickul meu e lacatusu_monica.mi ar placea sa vb mai multe pe mess/m am uitat la pozele cu hainutele si am devenit geloasaeu o sa am baietoi si n o sa i pot cumpara chestii de astea...
o sa par aiurita,dar habar n am cum sa intru pe mailul comun.unde intru?si ce parola avem?
19+cu bebe codrin
Mami de Cris
Poze Cris
SunSmile spune:
Buna searaaaaa,
Mai, mi-a fost dor de voi, sa stiti! Si ma laud la toata lumea cu prietenele mele gravidute.
Noi am fost in vizite, am fost rasfatzata tuturor dar de mancat pauza, n-am putut aproape deloc. A fost in greva galu a mea. Am pus acum vinetele la scurs sa fac cateva si sa bag cu paine calda (pe care o am in cuptor, la facut).
Ela ma bucur ca ai reusit! Acum hai sa te invat si altceva, ca sa ai mereu pozele la semnatura. Deci te duci in meniul din stanga paginii de forum si intri la profil personal. Si acolo, unde ai casutza pt semnatura scrii asha: [url = " http://www.flickr.com/photos/22873079@N04/2215811271/ "]poze[/url]. Dar vezi ca eu am lasat pauze ca sa te prinzi. Tu scrii toata chestia asta fara pauze, ok? Si vezi ca mai jos ai o intrebare daca vrei sa ai semnatura selectata automat si ii dai Da. Tot acolo in casutza de semnatura poti sa-ti pui si varsta sarcinii si caruciorul! Daca n-ai inteles, stii, iti explic inca o data!
Mona m-ai facut sa ma inrosesc. Nu, nu sunt un inger deloc. Sunt doar foarte optimista si simt cand lucrurile merg bine. Si pot sa influentez lucrurile cu gandirea mea pozitiva. Un soi de "mama homida" nene. Gratis va zic ce vreti!
Anka foarte foarte frumoase hainutzele! Sunt niste minunatzii! Aha, deci Canada! Daca ne hotaram pt State, o sa fim cumva aproape. Noi ne-am intoarce in California, unde am mai fost! Sa vedem...Oricum va tin pumnii sa mearga totul brici si sa va realizati visul. Ai dreptate in fiecare lucru scris despre situatia de aici. Din pacate!
Moniq ce bucurieeeee! Hai sa-ti spun ceva, intre noi doua asha : eu am simtzit de la bun inceput ca Garga e fetitza cu funditza! Poti sa-mi ceri daune peste 3 saptamani daca nu e asha, dar eu sunt convinsa ca nu gresesc! Ma bucur ca totul e perfect cu bebelusha dragalasha si ma bucur ca are achizitii noi!
Didi eu am intrebat de bicicleta si mi s-a spus "da, dar nu mult si cu grija". Eu de suit nu m-am suit pe ea pt ca-mi turteshte fundul, e atat de tare shaua aia...Dar fac altceva, ce stim doar eu si bubu si acum voi, ca altfel ma cearta familiile. Ma dau cu rolele prin casa, cate-o ora vaj-vaj ma fatzai sau dansez pe ele. Dar imi lipseeesc, ce sa fac? Eu traiesc prin mishcare, prin dans si nu pot fara!Cel mai bine e sa-ti confirme medicul tau ca ai voie, pt ca el iti stie situatia medicala cel mai bine!
Mada a dat harnicia toata peste tine mai! Am ametzit numai citind cate ai facut! Si papa bun ai facut...ce sa mai, eroino!
Ia uite-o si pe Anna! Bravo scumpa si tie! Mai, s-a dat cu praf de harnicie si eu n-am aflat?
Iuuuh, am terminat portia de memorie momentan!
Eu ascult iar la maxim in cashti numai meseriashi, acum Bruce Springsteen "Waitin' on a sunny day" (live) si cant...saracii vecini ce-or crede de concertele mele zilnice?Urmeaza unul dintre iubitzii vietii mele: Leonard Cohen
Va pup si sunt aici!
EDIT: Mona ai pm!
Dana81 hai mai scrie niste mesaje ca sa scapi de moderare! Sanatate si putere, iti doresc! Trec ele si greturile!
Laviiii pup fata! Saru'mana tare mult!
18+
ella81it spune:
Am fost la cumparaturi si am luat numai mancarica sanatoasa!Nu am mai luat nimic dulce,doar inghetata
SUN am facut cum mi ai spus sper sa imi fi reusit!Cand vreau sa adaug poze cum fac?Scuze ca te stresez!
ANKA..ffff.frumoase hainutele.Ptr .fetite parca sunt mai frumoase decat cele de baietei.Dar gasesc si eu ptr bb al meu ceva dragut!
Ai dreptate in ce spuneai in mesajul tau.E adevarat ,aici toata lumea e civilizata,curatenie nu iti mai spun ,de spaga nu au auzit,pana si 1cent imi da restul la magazine,ce mai sunt cu cel putin 10 ani inaintea noastraDar cu toate astea imi e tare dor de tara mea cu bune si rele.Noi venim in vara 2009 incercam ,vedem cum ne descurcam ,daca nu ne place ne intoarcem in Italia,locul de munca ramane asigurat.
DIDI...in legatura cu sportul eu zic ca este chiar recomandat!Doctorul meu mi a dat unda verde la si la sport.I am spus ca ma duc la sala si el a spus ca e ok.Asta o sa ma ajute la nastere!O stii el ceva!
ELLA18+
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
SunSmile spune:
Ella Da, ai reusit! Eu le vad! Si ma rog, chiar aveam dreptate cand ziceam ca nu esti "Ivan cel Groaznic" care te dadeai. Deci bataitza ramane valabila! Ca sa mai pui poze intri in albumul tau cu ce user si parola ai si o sa gasesti optiunea de "upload". Nu stiu exact cum e flickr-ul pt ca nu am, dar toate sunt asha!Si pe noi ne anuntzi cand mai pui poze si ne uitam la semnatura la tine!
Am papat vinete, yamiii! Ma'c sa stau trantor langa bubi meu, sa ne uitam la muuulte episoade din "Dr House".
Pup si seara buna!
18+
anaxena spune:
quote:
Originally posted by Tecky
Anca,buna alegere ai facut cu doctorul Tutunaru,e unul dintre cei mai buni doctori din spitalul Elias.Eu merg la un medic rezident,care o asista pe dr Cristian la toate operatiile.Eu am tot 17 sapt ca si tine deci sunt mari sanse sa fim colege de salon.Va salut pe toate viitoarele mamici!!!
Ana Maria eu lucrez la un salon de intretinere corporala,bazat numai pe produse si aparate de slabit.
vreau id-ul tau de messenger...please!!sau dc nu uite0l pe-al meu ana_xena
ajuta-ma ,te rog!
Ana-Maria19+
am oMARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe