Mamici de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
ella81it spune:
Am reusit sa pun pozeMerci mult SUN!
Sunt amestecate ,cateva din Grecia ,2 de la revelion ,care nu sunt prea reusite.
Am sa fac si eu poze cu burtoiu!Sa vedeti ca aveam dreptate cind spuneam ca s mica si indesata
ELLA18+
www.flickr.com
Tecky spune:
Anca,buna alegere ai facut cu doctorul Tutunaru,e unul dintre cei mai buni doctori din spitalul Elias.Eu merg la un medic rezident,care o asista pe dr Cristian la toate operatiile.Eu am tot 17 sapt ca si tine deci sunt mari sanse sa fim colege de salon.Va salut pe toate viitoarele mamici!!!
Ana Maria eu lucrez la un salon de intretinere corporala,bazat numai pe produse si aparate de slabit.
boticelina spune:
Buna dimineata fetele, va zic si io, desi azi am fost foarte harnicuta, m-am trezit la 7 si AM FOST LA ECO!
Deci, garga a recuperat intarzierea, s-a cunoscut ca am mincat mai bine, o sa ma straduiesc si de acum incolo. Avem 11.3 cm Si doc a fost foarte incantat ca o sa-i duc mingea, a zis ca nu au niciuna la maternitate si ca pune femeile sa se tina de o bicicleta ca sa se lase putin pe vine pentru dilatatie, ce mai, i-au sclipit ochii. L-am intrebat de sex si a mustacit, a zis ca las' ca mai bine imi zice peste 3 sapt la urmatoarea eco, sa fim siguri, bla, bla.
DAAAAR, doamnele de programari, cand m-am dus sa platesc mustaceau de mama focului si-si dadeau coate si vorbeau intre ele, ca "ii punem dosar roz? hai zi, Violeta, punem de pe-acum...?"
In conditiile astea io ce sa cred? Pot sa sper la o fetita cu fundita? Ziceti si voi, sa pun botul sau nu? Prietena mea zice ca da, ca nu se glumeste cu lucruri d-astea si ca nu susoteau ele fara motiv.
Offf, acum or sa mi se para veacuri astea 3 saptamani ramase.
Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
bb_yasmi spune:
helloo
SUNULEEE FELICITARI !!!!! NU-MI VINE A CREDE CE IMI VAD OCHII !!!! FELICITARI MAMICO !!! SA AI O SARCINA USOARA SI O BEBICA SANATOASA!!!
BINE AI REVENIT PE DC!!!
bb_Yasmi (ex Lavinai)
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
AnnaBaby spune:
Buna fetelor!
Azi am fost foarte harnicuta. Am facut curat in toata casa, am facut o ciorbita de pui, un pilaf cu ciuperci si branzica cu verdeata. Si asta nu e tot, ma pregatesc sa fac si niste salata de vinete. Ce mai, m-am intrecut pe mine insami!!! Tocmai am facut un dusulet si am intrat repede pe forum sa vad ce mai faceti.
Anaxena nu mi-o lua in nume de rau, dar deserturile pe care le-a luat sotul tau nu contin guma de guar? Sa te uiti pe eticheta. eu asa stiu. Si guma de guar e periculoasa in sarcina.
Anna 15+
AMR 25
vinebarza
bebe
ankalaura spune:
Am citit in diagonala, si acuma fugim afara cat e soare...
Nu, dragelor, nu emigram acuma, inainte de a naste. Ci la anul, in 2009, daca fac eu socoteala corect, undeva prin iulie ca sa inceapa Eliza scoala direct acolo. Ne ducem spre Canada - o sa va povestesc si argumentele. De la depunerea dosarului la Viena, dureaza mai bine de un an pana ai viza in buzunar. O sa vreau ca Eliza sa mearga acolo la scoala engleza, ca a fost la gradinita britanica, pe cand franceza stie numai Bonjour si bonsoir, au revoir, numara si cateva cuvinte de prin desene animante De exemplu, de la ea am aflat eu ca Tinkerbell este Clochette in Franta
E talentata la lb straine. Face deosebirea intre spaniola, franceza, portugheza, italiana.... Se descurca binisor in engleza (pentru varsta ei) si stie si ceva cuvinte in germana, dar la asta nu ma pot exprima eu, pentru ca nu stiu nici o boaba!
Revin din parc si va arat ce am cumparat azi pentru fetele cucuietele!!! Am luat vreo 30 de bluze si body-uri si pantalonasi, si am platit 107 euro - mai scumpa ca data trecuta...
monalac spune:
BOTI,FELICITARI PT BEBITA!SA FIE SANATOASA SI SA CREASCA IN CONTINUARE LA FEL DE BINE!acum,ca e fetita cu fundita sau baietoi cu putuloi,ce mai conteaza!
ANNABABY,tare harnicuta ai mai fost!
ANKA,pai 30 bluze+ 30pantaloni+30 body mi se pare ca ai dat putin 107euro.
LORI,sper sa te distrezi in vacanta!
ANAXENA,daca vrei sa papi ceva mai lejer,nu mai lua ligeois,ia ti danette sau paula.sunt la fel de bune ,dar nu contin atatea euri.
EU azi am mancat ciorba de fasole cu ceapa.sunt innebunita dupa ceapa,mananc frecvent,sper sa nu i fac rau lui bebe.
pana acum n am fost afara,dar cred ca dau o tura acum.am inteles de la sot ca e frig rau.
LOUANA,NARCISA,BUBULEANA,MARIMAR ,ALINA MARIA si toate gravidutele,ce mai faceti?mai ziceti si voi ceva.
19+ cu bebe codrin
Mami de Cris
Poze Cris
Didi81 spune:
Va cer si eu parerea: ma gandeam sa imi cumpar o bicicleta de fitness, ca vad ca slabe sanse sa ma duc la un bazin de innot sau la un salon cu exercitii pt gravide, si oricum e mai greu sa imi gasesc timp pentru asa ceva. Ce ziceti? e voie sa folosesc bicicleta de fitness in trim II al sarcinii? Cam cat de frecvent? (banuiesc ca am voie, ca n-am avut probleme pana acum cu sarcina, dar am uitata sa-l intreb pe doctor ce parere are si oricum cred ca mi-ar fi zis ca "bineinteles ca am voie" - asa mi-a zis si de ski).
Didi 15+
flo1980 spune:
Buna !
Cam liniste pe forum....se vede ca nu e lumea pe-acasa....
Bujo creste bebe nu gluma! Sa fiti sanatosi amandoi!
Sunsmile ce bine ca te distrezi! Asa mai da ....plimbarica veselie....
Azi am fost pe la cumparaturi...pentru sotul....bebe mai asteapta ca nu stim ce e si vrem hainute roz!
Ce mai fac fetele?
Flory mami de Alex si 17+
bebe 2
pozele mele
flo1980 spune:
Am pus iar pozele....sa vedem daca apar....
Nu inteleg de ce se pierde linkul....sa descarc la alt site?
Vad ca se vad acum.......
Dar la album stie cineva cum se pun pozele?
Flory mami de Alex si 17+
bebe 2
pozele mele