Mamici de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
ankalaura spune:
Neata
In sfarsit, se pare ca voi avea un weekend linistit si odihnitor!!! Daca saptamana asta am ajuns ceva mai devreme acasa seara (adica pe la 6 jumate), am reusit sa nu mi se mai adune tot balamucul prin casa, iar rufele le-am "gestionat" rand pe rand. Asa ca azi nu am prea mult de spalat, am putine de calcat, si de gatit nu gatesc nimic, ci trantesc rapid o friptura si gata. In juma' de ora iesim in parc. Dupa-amiaza facem o tura de cumparaturi 0 trec si pe la bebelusi, o sa va spun daca vad ceva deosebit.
Iar maine... leneveala. Daca o sa am chef, o sa fac o supa de rosii cu galuste ca ne place tare mult.
Asa ca acum caut nume de fete. Noua ne place Ligia dar maica-mea e tare nefericita cu el. Eu imi fac datoria si mai fac o lista (poate asa gasim si al doilea nume...) si macar ii demonstrez ca nu e usor sa gasesti un nume deosebit, care sa nu sune nici excentric.
De saptamana viitoare ne apucam serios de actele de "e"-migratiune.
Si tot saptamana viitoare ar trebui sa ma duc sa vizitez cele trei gradinite la care ma gandesc sa o mut pe Eliza, sa vedem cum se prezinta.
Tot saptamana viitoare fac eco si triplutest
Tot saptamana viitoare ...... ohooo, am asa multe de facut... Asa ca azi si maine ma odihnesc
Anca 17+
anaxena spune:
buna dimineata!
eu o sa ma duc la cafea si apoi la salon,o sa-mi fac bine meritatul masaj
aaa..am facut rost de ulei de migdale..sunt foarte mandra si ma dau cu el in credintza
bb aseara a avut program liber ales si s-a agitat toata si tati sustine ca i-a auzit inimioara,punand capul epe burtica mea..in rest un somn dulce si plinn de vise
pe 31 s-ar putea sa plec in portugalia la shopping pt bb..ce frumos ar fi!!si sa ma intorc pe 4...ca pe 5 am programare la Iosup..asha ca sunt limitata!!
mai am o problema de ceva zile: o durere ca de febra musculara pe suprfata burticii sub buric.la baza.o fashie..nu pot sa indoi genunchii ca eu au...sa ma incordez nu ca eu aaau!deci ce se intampla,eu am presupus ca ligamentele,are cineva alta idee?
Ana-Maria19+
am oMARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
Didi81 spune:
SunSmile, cum nu ai reusit sa mananci bunatate de pulpe cu mujdei? Cand va aud ca va plangeti ca nu puteti manca tarziu, nu va inteleg; eu sunt obisnuita sa mananc tarziu rau, ca de multe ori vin de la serviciu dupa 8-9 seara si pana fac de mancare trece de 10, asa ca... Plus ca si sotul meu e un sac fara fund, mananca pe rupte, n-am mai vazut pe nimeni sa manance atat de mult ca el, si nu se ingrasa deloc! Eu cred ca mi-am obisnuit metabolismul sa mananc in ritm cu el, ca nu prea imi variaza mult greutatea oricat asi manca(inainte de sarcina aveam 55kg), si credeti-ma ca mananc mult. Asa ca la mine sunt frecventele pulpele de pui cu cartofi prajiti si mujdei dupa 10 seara, sau alte mancaruri de-astea, numai ca eu nu prea mananc paine. Sper insa sa pot da jos ce pun in timpul sarcinii .
Didi 15+
ankalaura spune:
Xena - no ideea! Ce fain ca o sa mergi la shopping! Vrem si noi
Hai sa va zic si eu una: de vreo cateva zile, simt pe piciorul stang, mai jos de jumatatea gambei pana pe laba piciorului ca si cum ceva cald se scurge pe picior. Asa, ca un flash. Asta mi se intampla de cateva ori pe zi, uneori cam la juma' de ora sua mai mult, alteori la 10 minute. Parca ar varsa cineva apa calda pe piciorul meu! Ati patit asa ceva?
Banuiesc eu ca e ceva de circulatie, dar de ce as percepe eu sangele mai cald din cand in cand???
Si mai nou imi amortesc picioarele cand stau int-run anumit fel, ca atunci cand stai mult timp intr-o pozitie incomoda. Altfel, carcei n-am...
Anca 16+
SunSmile spune:
Ana eu tin pumnii sa poti pleca la shopping pt bebe! Si masagiuire placuta azi!Habar n-am cu "febra musculara".
Ankule ma bucur ca e mai relaxant weekendul asta! Voi vreti sa plecati repede, inteleg? Europa sau nu? Nici aia cu "sangele cald" nu o stiu. De amortit mai amortesc si eu, dar eu chiar dorm si stau precum contorsionistii. (saraca mea Galu)
Didi si eu mancam tarziu de multe ori, pt ca asa ajungeam. Dar de cand cu sarcina in afara de cartofi si inghetata nirvana, care-s obsesiile mele zilnice, vad ca-mi pune organismul linie. Si e mai bine asa, nu pt kg pt ca nu mi-e frica de ele, ci pt sanatate!
Gata! Ma duc sa ma "papushesc" si plecam spre socri! Va scriu mai pe seara!
Pup
p.s. Ela ai pm!
18+
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uff am citit ce ati scris da aseara nu am mai avut timp de scris si azi dim am reluat da bineinteles nik nu mi-a ramas in cap pana am ajuns la sf. Uff neuronii astia, da tot ii prind eu odata si odata. Am sa raspund mai tarziu cu doua pagini deschise ca vroaim sai eu sa zic cate ceva da asa nu tin minte.
Anyway va urez o zi cat mai placuta si un weekend minunat.
Eu azi am program de smotru, ca barbatelul e la servici, deci ma pot desfasura:. M-am trezit de diminezta in the zone asa ca ma apuc dupa ce termin de papat painea prajita sa nu imi treaca cheful ca am tare multe de facut si maine nu vreau sa mai ridic un deget sa ma relaxez fiind duminica, asa ca bag azi cat incape.
Gata v-am pupicit, fara discriminare, si intru mai pe seara dupa ce am smotruit tot.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Didi81 spune:
Fetelor, am uitat sa va intreb, voi ce crema sau ulei folositi ca sa preveniti vergeturile? Eu mi-am cumparat lotiune de corp cu ulei de migdale de la Body Shop, ca am gasit cu 6 E cand am fost in Austria, si imi place (ma maseaza sotul peste tot dupa fiecare dus, cu asa ceva ).
Didi 15+
violeta69 spune:
fetelor,trec si eu sa va pupacesc si sa va imbratisez cu drag
n-am mai tinut ritmul cu voi la citit(si scris ) dar sper ca sunteti bine toate...
sa fiti sanatoase si fericite,
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monalac spune:
VIOLETA,ma bucur ca ai scris..chiar mi era dor de tine.sper sa ne dai vestea cea mare cat mai curand!
ANKA,eu am un polip endocervical pe care tb sa mi l scot dar am tot ezitat si apoi am ramas gravida...polipul e f mare si dr banuia ca de la el sangerez...tu vb serios,vrei sa emigrezi acum,inainte de a naste?
ANA,f frumoase body ai luat!iar tu arati f bine cu burtica,asa ca nu te mai plange!
SUN,distractie placuta azi!apropo,am un feeling,cred ca esti un inger trimis sa ne fii alaturi!tare le mai nimeresti!
CRISTINA,ti am vazut pozele,arati f bine.si in cate locuri ai fost!!eu in afara de bulgaria n am fost nicaieri...,dar nu ma plang.tot ce mi doresc e sa fim sanatosi!cat despre contractii,ai grija!ca si eu uit uneori ca sunt gravida si mai am si o sarcina cu probleme si ma apuca seara o durere de burta!!
BLUEEYES,stiu de problemele tale cu tensiunea,stiu ce tragedie ai suferit si de aceea n am indraznit sa te invit la odisee,desi citisem ca esti insarcinata si m am bucurat pt tine.m am gandit eu ca o sa intri cand te vei simti pregatita!
EU azi sunt sg,sotul e de serviciu ,vine maine dimineata.cred ca voi iesi cu cris pe afara,desi el ma bate la cap sa l scot cu bicicleta si nu pot sa urc si sa cobor ditamai bicicleta de la etj 4.
19+ cu bebe codrin
Mami de Cris
Poze Cris
ella81it spune:
Buna dimineata fetelor!
Beau si eu un ceai de portocale si citesc ce ati mai scris.
SUN am facut cum mi ai spus sa vedem daca am reusit!Esti o dulce ,iti multumesc mult.
ANKA unde vrei sa emigreti?Daca nu s prea indiscreta?
Eu abia astept sa vin definitiv in tara.Daca merge tot cum ne am propus in vara 2009 ne intoarcem.
MADA spor la treaba.Dar sa nu te obosesti prea tare?
ELLA18+
http://www.flickr.com/photos/22873079@N04/2215811271/
www.flickr.com