Mamici de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
mcoca spune:
Cum adica nu toata lumea suporta ceara de unica folosinta? Ce are aia in + sau -? E tare bizar ce spui tu. E adevarat ca pe mine pe picioare, ma face cu aplicatorul, si inghinal cu spatula (deci "traditional"), dar apoi totul ajunge la cosh in fatza mea.
_
Vicky 18+
Bebele casei
madina71 spune:
Bonsoir fetelor!!!
Intru si eu pe fuga sa va zic ca am trimis si eu pe mailul comun 2 poze cu baietelul meu cel pletos pana maine, ca mai taiem din ele!!!! Am citit tot ce ati mai scris si acum ma duc sa ii fac bibul cu laptic lui Adrian, apoi sa fac baie si eu si apoi il astept pe tati sa ajunga si el acasa....
Anaxena, super, si mie mi-ar [placea sa am un salon de frumusete!!!! Dar nu stiu daca ar merge si nu stiu la cat s-ar ridica investitia minima pt asa ceva....
Va pup fetele!!!!
15+ si Adrian (20.01.2007)
anaxena spune:
ce linishte e pe forum!
Ana-Maria19+
am oMARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
SunSmile spune:
Mona ma bucur ca totul e ok! De fapt eu chiar nu m-am ingrijorat deloc aseara pt ca stiam ca esti bine! Uneori te simt prea prapastioasa si nu e cazul! Trebuie sa ai credinta ca lucrurile vor fi bune si frumoase!Felicitari pt salopetzica, sa o poarte Codrin sanatos!
Ana mi-am notat! Prietena mea e bolnava cu ceara...au mai fost cliente care i-au cerut normala dar nu vrea nici batuta. Numai de unica folosinta! O asediez sapt viitoare cu intrebari si iti spun ce mi-a raspuns!
Bey io nu-s zdravana la cap. La ora asta cica e cina. Cina care consta in pulpe de pui la cuptor (nush daca pot manca, vedem), cartofi prajiti muuuulti, mujdei, mamaligutza. Si inainte vreau mamaligutza cu branza proaspata de vaci si smantana. O sa mai dorm eu la anu' si la multi ani cu atatea porcarii bagate la ora asta in mine! Si in weekendu asta o sa tot mananc in diverse locuri...incep cu socrii!
Ma'c sa pap...
18+
ankalaura spune:
Moamaaaaa ce paste am facut!!! Miam miam!
Mona - cre' ca eu am sarit peste povestea cu polipul, dar bine ca ai ajuns la medic si ca te-a sfatuit corect. O sa vezi ce repede isi face efect tratamentul.
Xena - mai fata, pai treburile alea din pahare sunt moarte curata! Ei uite asa ma apuca si pe mine cu cate un castron baban de floricele, sau cu nenorocire de-ai ade 3 in 1, iar acum cateva zile am mancat un ditamai meniul de aripioare de la KFC... Moarte curata!
Ceara - mai, eu folosesc si de-aia si de-aia. Gacica asta la care merg eu are decantor de-ala. N-am patit niciodata nimic, si sper sa nici nu patesc Ma mai fac si acasa cu aparatul cand n-am timp sau chef sa merg la salon.
Ca business, chiar ca e misto. Ar mai fi misto un bar cu muzica buna...
Gripa - si o colega a mea se plangea azi ca nu se simte bine, dar a zis ca isi ia ea concediu medical luni Deci eu.. nici o sansa.. Sper sa nu se lipeasca de mine ca am incurcat-o. Sa apuc macar sa imi fac testul...
Bujo - moama ce burtikan!!! La 14 sapt, cred ca ne0ai luat pe toate! Eu n-aveam asa balonas la 14 saptamani. Pe atunci ma imbracam inca in pantalonii de dinainte.
Cine ma intreba de amnio? Turturica? Mai, am zis ca nu fac nici o amnio inainte de a face triplul test. Ca e statistica-nestatistica, macar sa vad ca da ceva mai departe de 257-le de la bitest. Acolo, un 400, un 500... sa fiu peste average si ma potolesc....
Redoute livreaza sigur in Elvetia, dar nu sstiu sa aiba magazine acolo. La fel Kiabi. E mai ieftin transportul la Redoute. Acuma, nu stiu cum sunt la voi magazinele astea si ce preturi sunt... Ca nici la Redoute nu e mereu asa, ci acuma, ca au fos reduceri. Au fost reduceri mari, 70-80%... Eu am preferat modalitatea asta pentru ca la noi trebuie sa ai timp sau bani, sau ambele... De obicei, produsele sunt mai proaste si mult mai scumpe decat ce exista in tarile civilizate Oricum, macar de drag si tot imi place sa mai arunc un ochi, chiar daca totul e de-acum epuise'....
Ma mai uit si pe Amazon si imi ploua, dar nu livreaza in Europa decat carti, electronice si alte prostii....
Anca 17+
anaxena spune:
ankalaura nu sunt eu de vina!!!sotzul mi-a cumparat cica "special pt mine" ca i-am zis sa-mi cumpere ceva ushor si pufos si a venit la mine cu artileria cea grea...cred ca a luat tot standul!!!
Ana-Maria19+
am oMARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
ella81it spune:
Azi am aflat ca vecina mea care este si ea romanca este insarcinata!Are acelasi DPN ca si mine ..25 iunie si tot baietel.
Am fost in parc si am stat 2ore.Aici e asa cald,a venit primavara1
SUN SMILE....nu ma duce capulDa am facut cont pe flickr dar mai departe nu ma descurc.Am facut istorie stiinte sociale,nu puteam sa fac si eu macar un curs de calc.
Daca vrei sa ma ajuti sunt mai grea de cap!Si barbata miu asta ma duce cu zaharelu zice miine si tot asa!
Mi a promis ca mi face poze si la burtica ,dar nimic....
ELLA18+
www.flickr.com
M&M spune:
Neata!!!
Eu am petrecut cam mult ieri si azi de dimineata m-am simtit cam rau, au inceput niste contractii dureroase; acum parca s-au mai calmat de la No-Spa.
Am pus si eu cateva poze la semnatura...
SI acum sa vedem daca imi aduc aminte ce s-a discutat ...
Blueeyes, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Mada , superba camera are fetita ta!!! NU stiu daca la noi gasesti lucrusoare de amenajat camera bebeului( sincer, inca nu m-am uitat de lucruri pt bebe ) si nu stiu nici cat costa...
Bujo, adorabila burtica ta! Chiar ca a crescut ceva mai mult.
Oana, felicitari !!! Abia astept sa il vad si eu pe bebe...
Madi, petrecere frumoasa azi!!!
Anka, felicitari pt achizitii, inca nu am apucat sa intru pe mail sa vad pozele, dar o voi face curand.
Turturica, din contra , eu am inceput sa mananc mai sanatos, mananc multe salate si fructe; m-am lasat de chips-uri , dulciuri, sucuri cu multe E-uri. Cred ca bebe tine la mami lui...
Mona, ma bucur sa aud ca totul este ok. AM avut mari emotii pt tine ieri.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
10+
oanasm spune:
'neatza!
merci tuturor de gandurile bune!
mona ma bucur ca bb e bine!!
blueeyes tu cand mai megi la dr?
sunsmile ce cina zdravana..cum te simti azi!?
cristina ...ce burtika mica...dar se vede ca incepe ceva ceva sa se vada! tu cand mai mergi la dr?...ca of course nu mai tin minte
Oana
9+
o noua viata
SunSmile spune:
Neatza,
Cristinucule ce burtik mic! Ete fetele, sa nu mai ziceti, da??? Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe perfect!
Ella termin mesajul asta si-ti trimit pm. Sper sa te lamuresc. Ma bucur ca ti-ai gasit partenera de mers in parc si de discutii!
Oana mersic, sunt foarte bine! Eu trebuie sa mai am asa cate-o duda ceva, ca sa scriu in jurnal ca am avut si probleme, ca altfel...Sunt ceva de speriat pt ceilalti...din ce eram eu ranjita pamantului, acum sunt non-stop hlizita! Iar cu cina m-am potolit, pt ca nu am putut sa bag cartofi si mujdei in mine la ora aia. Asa ca am mancat doar mamaliguta cu branza si smantana si o cana maaare cu lapte cald!
Ce planuri aveti azi fetele?
Noi o sa plecam spre socri (stau la 1h de Buc) pt ca este ziua soacrei. Apoi mergem la prietenii nostri cei mai dragi, pt ca este ziua lui. Si tot asa...
Va pup!
18+