Mamici de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
oanasm spune:
mada merci frumos! m-am mai linistit pt o perioada
turturica dr din ungaria a zis sa merg peste 3 sapt...cel din ro a zis sapt trecuta vienri sa merg peste 4 sapt...deci pana la urma coincid datele...dar sigur voi merge la cel din ungaria peste 3 sapt...la cel din ro vad eu cand merg...tu cand mai mergi? ca am uitat...
Oana
9+
o noua viata
anaxena spune:
am poposit si eu acasa cu planuri mari de viitor in cap
adiq ma extind si mai populez salonul cu: epilat si manichira
si uite asha caut pe net decantoare de ceara si nu gasesc decat 2 modele!!!are cineva cunoshtinte la firme care vand asha ceva??
dupa care ma intereseaza kit-uri de manichiura!!!
uite in ce ma bag eu in prag de nashtere!!ma si gandeam azi,mai am: februarie,martie,aprilie si mai..adiq 4 luni si din iunie ashtept sa nasc...aoleu doar 4 luni si nasc!!!pe 7 iunie implinesc 38sapt!!di dr mea a zis ca cam pe acolo o sa nasc!!!va dati seama!doar 4 luni intregi si gata..ashtept nashterea!ma cam ia cu frig!
si eu ma extind cu activitatiile in salon!!dar asta e!!sper sa fi facut o alegere buna..nu pot sa stau in coafor o viata,mai diversificam si noi!
Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
SunSmile spune:
Mi-am mai adus aminte lucruri...deh, batranetzile
Flo nu se mai vad pozele! Eu am incercat mai devreme, caci vroiam sa-ti vad frumosul, si nu am reusit!
Ella daca tot suntem la capitolul poze...tu ti-ai facut album pe flickr? Adica ai incarcat pozele acolo, intr-un album la care ai user si parola? Daca da, fa-l public si da-ne linkul (il iei cu copy) intreg..cel care apare cand vezi pozele! Si apoi ascundem noi si linkul sub cuvant!Daca n-ai inteles, da-mi pm si te ajut!
Mona ce-ai facut la doctor? Hai, intra si spune-ne!
Oana felicitari pt bebe-inimioara!
Bujo ce burticaaaa! Foarte dragutza!
Turturelu tu ramai la starea zen, asha. Sa stii ca am un sentiment aparte pentru tine, nu stiu...desi te dai tu aia nervoasa, eu te percep drept o persoana al carei stil ma indulceste! Greu manevrez cuvintele la ora asta si fara papica in burta!
Ana una dintre prietenele mele bune are salon! Cu de toate! Eu merg saptamanal la fete, sunt dependenta! Promit sa intreb ce si cum, imi notez acum in agenda ce te intereseaza, ok? Si daaaa, ai dreptate cu timpul putin pana la nastere! Eu abia astept sa renovam, sa plecam la cumparat de lucrushoare bebelusheshti si sa vina galuskis! Tare o mai asteptam! Si sper sa fie asa cum mi-o imaginez...picatura tati al ei...ar fi cel mai frumos sa am copia si originalul acasa!
Mai vin...
18+
anaxena spune:
multzumesc mult de tot SunSmile!!
pai m-ar interesa nr de tel pt decantor de ceara si respectiv ceara si toate cele
si nr pt tot ce inseamna manichiura!!
apropo de fetitza..eu una sper sa nu semene cu tati!!vreau sa fie o combinatie super reshita intre mine,tati,soacra,socru,mama,tata..sa ia cel mai bun de la fiecare..nu vreau sa semene cu cineva!!sa fie unica!
Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
anaxena spune:
aoleu azi sunt la jumatatea celor 38 sapt!!!!am implinit 19sapt!!
ma ia cu leshin,adiq mai am min 19sapt si nasc?adiq doar inca pe atat?
Ana-Maria19+
am oMARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
monalac spune:
m am intors acum putin tp de la bucuresti.am venit asa tz pt ca a tb sa astept sa iau rezultatele de la fundeni.bineinteles,tb sa trec pe clexane de 0,4.la dr totul a fost bine,m i a facut eco,bebe e ok,placenta la fel.dr a zis ca nu mi recomanda sa fac analiza de secretie,tinand cont de antecedentele mele cu polipul,pt ca daca//ma zgarma//acolo,pot sangera mai rau..mi a spus sa iau ovule.
multumesc tuturor pt sustinere!v am spus si v o repet,ma simt ca intr o mare familie!
azi i am luat si eu lui bebe o salopeta de vara,cu capse intre picioare.am luat o din cora si e super!abia astept sa l imbrac in ea!
DANUTA,stiu ca e greu departe de casa,dar nu mai plange...uite un
ANAXENA,nu stiu daca am mai zis dar eu am facut o scoala de cosmetica si ma pricep oarecum.eu stiu ca produse f bune se gasesc la firma contrast in bucuresti,pe str mamulari,undeva in apropiere de piata unirii.nu stiu daca au adresa pe net,dar daca te intereseaza,iti dau nr de telefon.dar de ce nu folosesti ceara de unica folosinta?nu asa au impus cei din ue?e mult mai igienica ,cel putin din pct meu de vedere.
OANA,ma bucur ca bebe e bine!
MADINA,felicitari pt barbatul tau in miniatura!azi asa ma apucasem sa ma gandesc,,cum va fi cand baietii mei vor fi mari si imi vor cere bani sa iasa cu fetele in oras!abia astept!daca si bebe 2 va fi precum cris,precis vor alerga fetele dupa ei..
TURTURICA,asa mama,fii zen!
BIRI,se pare ca toate am cam fost la un momentdat aproape de dezastru cu copiii nostri ,dar dumnezeu ne a ajutat.nasoala faza cu cazatura pe scari,dar bine ca ana n a patit nimic.
multi pupici SUN SMILE,BOTI,VICKY,NATI,BUJO,LORI, ANKA,MADA,CAPRIOARA,JOVANA,FLO SI TUTUROR GRAVIDUTELOR!MA DUC LA INJECTIE!
BUJO,AI MARE DREPTATE!dar asa sunt eu,mai fara tupeu,mereu ma gandesc ce va zice directorul cand va auzi ca ma invoiesc,mai ales ca am stat in concediu medical luna aia si nu prea le a convenit!eu fiind la 4 scoli,am 4 directori,nu unul!!dar m am hotarat,nu ma mai duc decat sapt viitoare sa inchei mediile,apoi avem o sapt de vacanta si apoi intru in medical pana in aprilie,cand imi voi putea lua prenatal!
19+
Mami de Cris
Poze Cris
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Va multumesc tuturor pentru primire!
Turturica si la mine starile de rau s-au mai diminuat,vad ca in timpul zilei sunt ok spre deosebire de ultimile saptamani in care aveam greturi tot timpul si uneori se lasa si cu ,Acum mai am seara inainte de culcare dar sunt suportabile.
Si eu am avut pofta de chipsuri si am mancat singura o punga dupa care ma crezut ca mor de rau,asa ca le-am taiat si pe astea dupa lista.
Mona cum a fost la medic?Ti-a dat ceva?
Eu am tot ezitat sa ma inscriu la odisee pentru ca am avut si inca am inima cat un purice pana cand imi voi vedea visul implinit.Aceasta teama este justificata avand in vedere antecedentele.Dar cu ajutorul lui DD sper sa reusim de data asta.
Oanasm felicitari pentru bebe!E un sentiment unic sa-i auzi inimioara!
Baby_r ma bucur ca vei fi din nou activa pe forum.
Ai terminat cu scoala de soferi?
Felicitari pentru sora ta,ce frumos sa fiti gravi in acelasi timp!
Irda ce mai faci?Am vazut ca nu ai mai intrat!
Va pe toate!O seara placuta!
Mirela 11+
Our little Miracle!
mcoca spune:
Mona, ma bucur ca esti bine.
Anaxena, Mona are dreptate: de ce nu folosesti ceara de unica folosinta? Tu ai merge la un salon sa te faca prin toate zonele sensibile cu ceara refolosita? Eu sincer NU.
_
Vicky 18+
Bebele casei
anaxena spune:
uitati-va ce mi-a cumparat sotzul..pt regimul meu:www.flickr.com/photos/12649238@N02/2218543263/" target="_blank">fluffy creamy bun
Ana-Maria19+
am oMARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
anaxena spune:
quote:
Originally posted by monalac
m am intors acum putin tp de la bucuresti.am venit asa tz pt ca a tb sa astept sa iau rezultatele de la fundeni.bineinteles,tb sa trec pe clexane de 0,4.la dr totul a fost bine,m i a facut eco,bebe e ok,placenta la fel.dr a zis ca nu mi recomanda sa fac analiza de secretie,tinand cont de antecedentele mele cu polipul,pt ca daca//ma zgarma//acolo,pot sangera mai rau..mi a spus sa iau ovule.
multumesc tuturor pt sustinere!v am spus si v o repet,ma simt ca intr o mare familie!
azi i am luat si eu lui bebe o salopeta de vara,cu capse intre picioare.am luat o din cora si e super!abia astept sa l imbrac in ea!
DANUTA,stiu ca e greu departe de casa,dar nu mai plange...uite un
ANAXENA,nu stiu daca am mai zis dar eu am facut o scoala de cosmetica si ma pricep oarecum.eu stiu ca produse f bune se gasesc la firma contrast in bucuresti,pe str mamulari,undeva in apropiere de piata unirii.nu stiu daca au adresa pe net,dar daca te intereseaza,iti dau nr de telefon.dar de ce nu folosesti ceara de unica folosinta?nu asa au impus cei din ue?e mult mai igienica ,cel putin din pct meu de vedere.
OANA,ma bucur ca bebe e bine!
MADINA,felicitari pt barbatul tau in miniatura!azi asa ma apucasem sa ma gandesc,,cum va fi cand baietii mei vor fi mari si imi vor cere bani sa iasa cu fetele in oras!abia astept!daca si bebe 2 va fi precum cris,precis vor alerga fetele dupa ei..
TURTURICA,asa mama,fii zen!
BIRI,se pare ca toate am cam fost la un momentdat aproape de dezastru cu copiii nostri ,dar dumnezeu ne a ajutat.nasoala faza cu cazatura pe scari,dar bine ca ana n a patit nimic.
multi pupici SUN SMILE,BOTI,VICKY,NATI,BUJO,LORI, ANKA,MADA,CAPRIOARA,JOVANA,FLO SI TUTUROR GRAVIDUTELOR!MA DUC LA INJECTIE!
BUJO,AI MARE DREPTATE!dar asa sunt eu,mai fara tupeu,mereu ma gandesc ce va zice directorul cand va auzi ca ma invoiesc,mai ales ca am stat in concediu medical luna aia si nu prea le a convenit!eu fiind la 4 scoli,am 4 directori,nu unul!!dar m am hotarat,nu ma mai duc decat sapt viitoare sa inchei mediile,apoi avem o sapt de vacanta si apoi intru in medical pana in aprilie,cand imi voi putea lua prenatal!
19+
Mami de Cris
Poze Cris
lucrez cu contrast...si folosesc si de unica si traditzionala nu toata lumea suporta ceara de unica folosinta..si normele permit utilizarea decantorului
Ana-Maria19+
am oMARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink