Mamici de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
Caprioara spune:
Io ma pregatesc sa plec acasa. Asa ca va urez weekend placut, ca io va mai pot citi abia luni (cand o sa incerc sa recuperez cele 2 capitole pe care probabil o sa le scrieti , asta daca oi avea timp ).
pup you all,
Caprioara 16+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
baby_r7 spune:
DIDI mult pt. raspuns.
asa stiam si eu, dar vroiam sa fiu sigura.
dr. mi-a dat sa iau nospa 3 pe zi.
eu oricum pt. linistea mea, marti merg la control la echo sa il vedem pe bebe.
atunci o sa am fix 12 saptamani.
va scriu sigur dupa ce vin de la echo.
multa bafta celor care merg la echo si sa veniti numai cu vesti bune!!!!!!!!!
+11 si 5 zile
ROXANA
baby_r7 spune:
va urez si eu la toate un sfarsit de saptamana frumos si "ne vedem".......luni........
acum ca suntem mai bine si nu ne mai este rau o sa intram mai des
azi sunt foarte fericita si as dori sa impartasesc vestea cu voi:
sora mea m-a anuntat ca este si ea graviduta in 5 sapt.
asa ca la toamna voi fi matusica si nasica in acelasi timp!!!!!!!!!!
gata am fugit acasa, va tuc pe toate!!!!!!!!
+11 si 5 zile
ROXANA
ankalaura spune:
Mai, vad ca v-ati grabit sa intrati in weekend... Pai si eu care ziceam ca tocmai in weekend o sa am ce citi... Cand colo... romanu' intra pe net mai degraba de la serviciu !
Tecky - eu merg la Tutunaru. Initial am fost la altcineva, la CF2, dar m-am gandit mai bine si am decis ca am mai multa incredere in Tutunaru. Apoi, nasa noastra este asistenta la Elias, deci e un mare punct in plus pentru Elias - data trecuta am nascut la Polizu si a fost nasol de tot... Mi se facea o foame pana reusea hazbandul sa ajunga... Plus ca frigider era doar in salonul unde am stat pana sa nasc. Dupa nastere am coborat la alt salon unde nu mai era frigider si unde accesul era restrictionat tare de tot. La 40 de grade cat au fost in august 2003, da-ti seama ce chin am suferit...
Ce chestie... eu cu sotul meu avem aceeasi grupa de sange, din intamplare. Ce chestie. Noroc!
In seara asta vine mama la noi - URA! - si o va lua pe Eliza la Constanta pentru vreo 2 saptamani. Nu era absolut necesar, dar imi va fi mai usor sa gestionez programarile la eco si la analize, sa ajung la timp peste tot fara sa ma stresez sa fug si la gradinita...
Nu mi-a ajuns al doilea pachet de la Redoute Probabil abia luni. Si eu care eram atat de nerabdatoare...
Danangie - ma duc sa mai fac niste paste de-alea de-ale tale
Anca 17+
bujo spune:
Greu cu munca asta frate, park nu se mai termina. Deci.....
Vorbeati de haine. Se pare ca si pe mine incep sa ma stranga pantalonii obisnuiti. Mi-am luat o pereche cu burta dar park sunt cam subtirei pt vremea asta. Ieri mi-am luat o bluzita cu burta foarte draguta. Ce noroc pe capu nostru ca se poarta acum croiu asta sub sani ca ne gasim mult mai usor bluze. Eu deja incep sa ma simt foarte bine in pielea mea.
Burta park explodeaza de vreo cateva zile. Si incepe sa se faca si bb simtit. Daca vreti sa-mi admirati balonu am poze la semnatura. Si sunt facute sapt trecuta.
Faza cu superstitia ma dispera si pe mine. Nici io n-am luat nimic pana acu dar nici n-o sa astept sa se nasca bb.
"Danangie m-ai facut geloasa cu pozele alea. Moaaama ce m-as duce si io la plaja in clipa asta. Sa port rochite vaporoase, nu sa ma imbrac ca o ceapa cu j'de mii de straturi.
Mada tu pana la urma ti-ai anuntat familia de bb2? Ca park ziceai ca acasa nu spusesei nimic ca ti-ar fi facut morala. De ce? Sper ca nu sunt indiscreta.
Boticelina ti-ai facut un admirator din mine. Rar mi-e dat sa vad persoane asa luptatoare ca tine. Si ai si un suflet mare. Sa stii ca nici io nu ma dau in laturi de a la a primi lucrusoare de la alti bebei. Mama are grija de niste copilasi si crek o sa mai paseze si ei cate ceva. Daca ati stii ce scumpi sunt. De cand le-a zis mama ca o sa am un bb fetita (care are 2 ani jumate) o intreaba zilnic ce face bebelusu si cand vine. Si tot ii duce jucarii pe care zice ca le-a "plegatit pentu bebelushu lu' Chistina".
Mariana mai uite niste sugestii: Mara, Maya, Miruna, Miriam, Myra.
Miky dupa ce ca costa de te usuca la buzunar sa mai duci si altceva?? Io in locu tau m-as obisnui sa nu mai duc nimic in plus ca-s scot astia parleala. Si nu va mai simtiti prost ca nu tre sa platiti in unele locuri ca de aia platim atat la asigurari. Si sunt convinsa ca nu va recuperati banii prin consultatii.
Bufi exact asa am patit si io. Aveam greturi 24/24, varsam macar odata pe zi si apoi dintr-o data m-am trezit fara greturi. Bineinteles ca m-am panicat si m-am dus la medic si bb era bine. Greturile au mai revenit apoi dar nu in permanenta, ma apucau seara si cand ma culcam treceau. Eu zic sa stai linistita ca se mai intampla si bucurii din astea. Mai ales ca ai vazut ca bb e bine.
Blueeyes bine ai venit si multa sanatate.
Mona stiu ca esti ocupata pana peste cap dar mai fa-ti timp si pt sanatatea ta. Eu inteleg ca nu te-ai putut invoi dar daca, Doamne fereste!!, aveai hemoragie sau lesinai pe undeva ajungeai la urgenta fara sa-ti mai pui problema ca tre sa te invoiesti. Ai grija de tine.
Jovana calmeaza-te fata ca o iei razna. N-are laptele nimic daca l-ai baut fiert. Si eu as bea daca as mai avea de unde numa ca bunicu nu mai are vaca. Daca l-ai baut fiert nu-ti mai fa atatea probleme. Io am papat si carne cruda de craciun si n-am avut nimic.
bujo 15+
album de nunta
burtik
mini Bujo
oanasm spune:
baby r...scuze ca am abandonat discutia azi pe mess...dar ma pregateam sa merg in ungaria...te ! abia astept sa intri si tu mai des! felicitari pt sora ta! sarcina usoara ii doresc! ce fain sa fiti amandoua gravidutze!!!!!
noi....tocmai ne-am intors din ungaria
bb a crescut intr-o sapt 1 cm...acum are 2.6cm...a fost si tati cu noi...am auzit din nou inimioara..sunt topita!
va las acum ca sunt obosita...v-am pupilit!
Oana
9+
o noua viata
ladymina77 spune:
Buna seara gravidute,
Vin la apel si salut,sper ca sunteti mai bine decat mine,nu-mi mai trece starea asta de greata de seara.Macar bine ca nu ma apuca ziua la munca ,n-as rezista.
Bun venit Blueeyes si iti doresc sa parcurgi cele 40 de sapt cu bine si sa vina bebe sanatos si cuminte.
Danangie ,nu cred ca iti face prea bine sa plangi ,nici tie nici lu` bebe ,asa ca te rugam frumos sa nu mai plangi oricat de greu ti-ar fi.
Azi am fost si eu la dublu test,o gramada de bani iar sper sa iasa bine sa nu fie probleme.
Stie cineva ceva sigur cu cei 85% din salar?sau sunt zvonuri doar.
Va doresc o noapte usoara fara greturi.
12+
http://community.webshots.com/user/ladymina77
mina
SunSmile spune:
Buna seara gagix,
No si am zis ca azi am vreme de stat cu voi, ashhh, ti-ai gasit! Reusisem la un moment dat sa citesc vreo doua postari si gata, s-a dus fericirea! Dar e bine ca am terminat mai devreme si am mai fost cu bubu la cautat de cadouri (avem muulti aniversati weekendul asta), am baut si o cafeluta in orash (milkshake eu) si am venit acasica! Si-s hapiiiii ca-i weekend!
Asaaa:
Jovana nu mai fi asa speriata, sunt convinsa ca nu ai patit nimic. Numai ca pe viitor sa bei lapte pasteurizat si sa mananci produse lactate facute din lapte pasteurizat! E mai safe asha!
Carcei- nu am avut pana acum. Dar stiu atat de bine ce inseamna, incat deja mi se par suportabili. Dar deh, sportul cere sacrificii. Ceea ce a scris Caprioara e ok! Incercati sa faceti asha si sper sa nu mai aveti!
Gripa - nasol subiect!Chiar radeau de mine azi la job "daca unul dintre noi fie si doar respira mai greu, sa nu te mai vedem la job". :) Sper sa nu raceasca nici macar una dintre noi! Desi vad ca a comis-o Caprioara!Sanatate!
Anka esti foarte tare! Ma bucur ca ai reusit sa gasesti si modalitatea de a te folosi de legea noduroasa! Trebuie sa gasim metode de interpretare si in favoarea noastra, ca altfel... Ma bucur ca vine mama ta la voi, ma bucur ca si Eliza va avea o pauza cu buni si ca tu vei fi linistita sa-ti poti face toate investigatiile necesare!Care vor avea acelasi rezultat: o Ligiutza perfecta!
Roxana nu te speria. Intr-adevar se intind ligamentele! Si felicitari si surorii tale! Sa aveti sarcini usoare si bebei perfecti!
Mie-mi place sistemul de acolo, Mada! Chiar daca merge la multe clase, este minunat sa parcurga atatea etape! Ce pacat ca Romania nu vrea sa acorde o sansa puiutilor ei...
Madi va doresc petrecere frumoasa maine, lui Adrian ii doresc sa suporte cu bine vaccinul si apoi sa fie rasfatzatul tuturor! Dezmotzare placuta!
Terminai asa in mare ce am retinut! Dar mai scriu eu...
Ma gandeam astazi - pe mine chiar ma ingrijoreaza disparitia Narcisei! Ea era activa si dintr-o data nimic!
Sunt in preajma...gatesc...
18+
MissJJ spune:
Bujo nu esti indiscreta. Nu le-am zis inca, sincer nu le-as zice pana cand nasc,daca ar fi dupa mine, ca numai o sa aud comentarii rautacioase si sincer prefer sa nu ma stresez, vreau sa fiu in zona zen. Asa ca las detaliile la o parte acusi tot o sa trebuiasca sa afle ca vad in fiecare seara fata la webcam si din cand in cand mai trec si eu prin cadru bine ca evit sa se vada burta ori am tricou larg ori is cu spatele. Na asta este evit si eu cat pot discutiile ca nu fac decat sa ma amarasca si sa ma pun pe boceli si incerc sa nu patesc asa.
Oana ma bucur ca bebe e bine, odihna placuta.
Madina ms. Eu am zis ca vreau sa fie colorata camera ca e camera de copii si am mers la magazin am luat fisele alea de nuante si le-am tot invartit pe acolo pana am gasit nuantele care imi plac si am zis ce o iesi o iesi, daca nu schimbam si e fain ca ti le prepara pe loc si am luat cutii mici cat pt un perete nu vaea rost din alea mari.
Vicky ma bucur ca esti ok si e numai lene, ma gandeam ca ai patit vreo ceva. Si mai scrie sa stim ca esti ok.
Ella depinde ce nuante va plac voua si ce tema vreti sa alegeti, ca de ex la na la baieti ceva bleu albastru trebuie si poti face cu bleu rosu alb si fistic si faci ori o tema marina cu pestisori gen nemo sau ceva cu dinozauri si atunci sa faci galben portocaliu verde si albastru (bleu). Acuma tre sa alegi tema vezi ce gasesti in italia, abtibiduri si din astea pt baieteii si atunci odata alesa tema vezi ce culori sunt in tema respectiva si te ghidezi dupa aia. Si nuantele mers la un magazin din asta pt casa cu de toate si mergi la biroul unde amesteca ei nuantele si au toate mostrele alea de nuante si le pui una langa alta si vezi ce nuante se potrivesc mai bine te hotarasti cum ar arata mai bine mat sau lucios. Depinde si marimea camerei si sa vezi cata lumina este si sa nu faci nuante prea reci sau prea inchise de aia e bine ceva si mai cald ca nuanta sa nu fie prea intunecat sau prea rece.
Intru mai tarziu a venit Florin merg sa fac papa. REvin.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
turturica spune:
mai intru si eu dupa oaresce pauza. V-am citit dar am fost ocupata la servici, iar serile mi-a fost lene sa mai scriu ceva.
Azi am sunat si eu la doctor sa intreb de analizele de singe pentru sindromul down si asistenta mi-a zis ca intru in categoria de 1:3000. Am intrebat-o daca-i bine si ea s-a tot invirtit in jurul cozii, ca nu exista bine sau rau, ca astea sint doar statistici, etc, etc. Asa c-am lasat-o balta si-am decis sa revin la atitudinea mea zen.
mirela, bine ai venit. Noi avem acelasi DPN, asa ca putem sa ne comparam simptomele. Cum stai cu greturile? Io mai am ceva partial seara, insa nu mereu si in principiu e ok. Atita doar ca am chef de mincat prostii, azi am mincat chipsuri, n-am mai mincat asa ceva de secole.
anka, sa-ti traiasca eliza blonduta, ai o burta foarte sexi (io nu-nteleg unde va vedeti voi toate grase, zau) si-mi plac si hainutele. Iar preturile sint excelent, tre' sa caut si io redoute sa vad daca o fi prin elvetia. Pin' la urma mai faci amnio sau ai revenit la zen?
anaxena, ai fost foarte sexi la nunta, mi-a placut mult culoarea aia de blond pe care ai avut-o atunci, ti-a stat foarte bine. Iar machiajul a fost excelent. O sa-ti repet si eu ca nu mi se pare ca esti grasa deloc, arati foarte bine. A venit sotul de pe meleaguri straine?
sun si nati, cred c-o fi ceva in aerul de la tulcea Amindoua sinteti inalte, slabanoage si calme. Ce-as vrea si io sa fiu o tzira mai inalta, numa' ca sa nu trebuiasca sa scurtez mereu pantalonii. Iar de calma nu mai zic, ca io cind ma enervez nu ma mai pot controla. Numai ieri m-am luat la harta c-un tip din senior management pentru ca m-a scos din sarite ca nu cunoaste situatia si tot vine cu lozinci. Evident ca dup-aia mi-a venit sa-mi musc limba, da' na, noi sa fim sanatosi.
ladymina, si eu sint cu greturi seara, dar ma bucur ca si tine ca n-apar in timpul zilei ca nu stiu dac-as apuca sa fac ceva la birou.
oana, sa-ti traiasca puiutul inimos, ma bucur ca totul a mers bine, cind mai mergi sa-l vezi?
mona, ai fost la doctor? Ce-a zis de secretii si de firisoarele de singe?
dana, mi-au placut tare mult pozele de la nunta, ai fost ca o papusa, foarte frumoasa. Nu mai plinge, serios, cu plinsul n-o ajuti pe mama ta, sint convinsa ca si ea vrea sa te stie linistita in perioada asta.
mada, foarte frumoase rochiile. Eu iti sugerezi sa mergi neaparat sa le probezi, arata cu totul altfel pe manechinele alea decit pe tine. Cel putin asta a fost experienta mea. Eu am probat vreo 30 de rochii pina m-am decis, iar rochia pe care-am luat-o a fost complet diferita de imaginea pe care mi-o facusem initial.
bujo, misto burtica, arata excelent.
madina, sa-ti traiasca motatul, asteptam poze si detalii.
jovana, nu te speria pentru laptele de vaca, daca l-ai fiert e bine. E intr-adevar mai bine sa bei lapte pasteurizat, insa acuma nu trebe sa ne panicam din orice.
Hai ca m-am intins ca o placinta de post, mai revin ca doar e week-end si in week-end am si eu mai multa vreme de pierdut.
11+