Mamici de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna ziua/dimineata fete dragi,

Vad ca sunteti cu adevarat in weekend, ceea ce e bine, inseamna ca va odihniti!

Noi ne-am trezit, aproape ca am baut si cafelutzele, am mancat croissantele si cam intr-o ora o luam spre Russe. Ne intalnim acolo cu dragul nostru prieten bulgar, care nu sta in Bulgaria ci doar vine pe la parinti in vizita. Si profitam si noi si ne vedem ba la el, ba la noi..deh, prietenia mare, boala grea!

Pana atunci sunt prin zona...

LE: Ma uitam acum pe mailul comun si am vazut o minunatie de copil! Adina sa va traiasca Adrian! Eu m-am indragostit de el! Sa intri sa ne spui cum a fost ieri la motz!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata gravidute! Mama ce bine e sa dormi, sa te odihnesti, sa te uiti la TV, sa iesi la plimbare.... Wow, de cand nu am mai avut un asa weekend.. De obicei ma reped in aspirator si in bucatarie, in rufe, in fierul de calcat, si de sambata dimineata pana duminica seara sunt ca un titirez disperat!!!

Didi- eu nu folosesc nici o crema si nici un ulei. Nici la sarcina trecuta nu am avut vreo urma de vergetura, desi am luat vreo 20 de kile! Sper ca nici acuma sa nu patesc vreuna...

NUME:
Am mai adaugat pe lista:
Carla
Carolina
Ecaterina
Ingrid
Ines
Medeea
Sabina
Serena
Teodora
Ecaterina are sfant.

POZE - eu am albumele pe SNAPFISH - cum naiba se fac publice?? Pot numai sa le share, trimitand invitatie pe mail. Daca dau link pe o poza, o puteti vedea doar pe aia. Pentru urmatoarea va cere logare. Stie careva daca le pot face publice?

BOTI - bravo pentru gargarita (sau gargaritoiul) tau/ Este foarte important sa te hranesti corect si sa te odihnesti. Ce mare e la 11 cm ! Abia astept si eu eco pe 22 feb, sa vad diferenta de dezvoltare fata de sapt 15...

MONA - si eu mancanc ceapa des Ieri am mancat cu icre, alaltaieri cu ciorba de fasolica, la fel ca tine Si dupa usturoi sunt topita

MADA - super paste! Trebuie sa ne mai dea italianca noastra idei! Si fie-mea e prietena cu pastele

Uite si o reteta de la o alta amica a mea din Italia - dau cu COPY PASTE din romaneasca ei adaptata...
CONCHILIE GUSTOASE
250 gr. conchilie sau pasta^ mica, daca^ e mare, o tai cind e fiarta^
½ piept de pui
70 gr. de cascaval moale
2 rosii mari
2 linguri de ulei (preferat de masline)

Fierbe pasta in apa sarata. Fierbe si puiul si marunteste-l.
Taie rosiile in bucatzele mici fara simburi si pune-le cu uleiul, acoperite cu capacul sa se inmoaie bine, cind sint coapte pune cascavalul si puiul si amesteca tot. Strecoara pasta cind e fiarta si amesteca totul impreuna, poti pune o linguritza de patrunjel taiat marunt.

GRIPA - sa stiti ca noi am inceput de ieri sa luam Oscilococcinum - nu de alta, dar cel mai propie moment de imbolnaveala este in prag de primavara...

BOTI - minunatiile de care v-am zis ieri nu le am inca acasa... dar le astept si cum le primesc le mai trag o poza si le pun pe mail. Le am acasa pe cele care sunt deja pe mailul comun Orium, sunt chiar grozave - eu sunt extraordinar de incantata. La privesc si le invart, le desfac si le impachetez la loc.. Celor mici nu le-am scos inca etichetele, ca pana si etichetele sunt frumoase foc

Cu emigratul - stiu ca e greu al naibii, dar nu ma tem, de asta. Mai mult ma tem sa ramanem aici. Ce fac peste 2 ani? Sa muncesc sa mor ca sa imi permit sa platesc gradinita privata si afterschol? NU mi-e de ajuns ca platesc acuma vreo 10 milioane la gradi numai asa, ca sa nu aiba vacanta si sa o pot lua seara tarziu? Sa fim seriosi, totul tine de om, nu de cat de privata e o gradinita. E drept, nu sunt 30 in grupa, ci 10, nu dai spaga si au fonduri sa faca diverse, dar ca si calitate a educatiei ... si alea de stat si alea private sunt tot acolo. Nu ma pot consola cu ideea ca va trebui sa muncesc toata viata 12 ore pe zi ca sa mi se duca tot salariul pe gradinita, afterschool si facturi, si ca va trebui sa fac credit ca sa plec intr-o vacanta! No way!

MONA - culmea e ca eu nu obosesc inca. Imi amintesc de la sarcina cu Eliza ca la 5 luni abia mai mergeam, cu pas de gasca, leganat, cam asa.... Da' aveam deja vreo 10 kile in plus...

SUNNY maica, daca ati fost acolo, la ce v-ati intors daca pot inteba?

ELLA - asa, tineti acolo ceva de rezerva ca sa va puteti intoarce... Sper sa nu fie cazul, daca va doriti sa reveniti in tara, dar tot e bine sa fii asigurat...

Gata Acuma dam o fuga la Carrefour, ca ieri nu am mai apucat. Daca vad ceva carucioare interesante sau altceva, va zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Sun, distractie placuta la Russe!!! Eee, burticutza mea e mica ca e abia la inceput; oricum uneori ma stresez ca nu e mai mare ca sa vada lumea ca is gravida, dom'le!!!
Oana, multumesc!!! Urmatoarea programare cred ca o am pe 9 febr, intr-o sambata . Abia astept sa imi vad "mogaldeatza"...
Mona, multumesc. Imi place mult sa calatoresc, dar din septembrie, de la ultimul concediu nu am mai parasit Bucurestiul. Lipsa de timp, de bani, au fost si starile de rau ..
Boti, felicitari pentru garagarita!!! Deci e fata!!! felicitari!! Cred ca plutesti de fericire... Abia astept sa stiu si eu ce am in burtica!!
Ella, nu am reusit sa deschid pozele....
Didi, si eu mi-am luat o bicicleta ...Eu folosesc programele usoare, la care nu obosesc repede.
Anka, felicitari pt noile achizitii!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

10+

Mergi la inceput

Azi e zi de odihna, ieri am fost si noi prin oras si nu m-am putut abtine sa nu cumpar pt bebe cateva lucrusoare albe...Ce micute sunt, nu imi vine sa cred!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

M-am strans si eu pe acasa, am tot colindat magazinele de bebei, mi-am mai luat niste materiale pt tricotat, mai o toala pt mine, pt junior nu am cumparat nimic nimic.
Asteptam poate aflam ce are intre picioare chiriasul,si atunci purcedem cu tot avantul la cumparat.
In sfarsit de doua zile pot sa zic ca-l simt pe junior, eram chiar invidioasa pe voi cele care spuneati ca il simtiti, si eu nimic.
Ieri mi-a tras un shut il micu, probabil il zgaltaisem de iau iesit ochii din oribite in masina sotului, jeep-ul nu are revizia tehnica facuta, si sta pe tusha, iar acum mergem cu masina sotului, una sport, joasa, ma omoara cand e vb sa ies din masina, ies ca o baba de 90 de ani, abia ma misc.
Fetelor eu am o pofta de inghetata de vreo saptamana, ceva de speriat, eu iarna nu mananc inghetata nici daca ma platesti,in toata vara daca mananc vreo 10 inghetate.
Am fost azi de mi-am facut stocul cu vreo 6, sa fie, sa nu chitai pe la urechile sotului.

Mona , sa stii ca eu am inceput sa obosesc de vreo saptamana, ies in oras pt cateva ore 2-3 si sunt terminata de oboseala, seara pe la 19, abia imi tin ochii deschisi.
Mai rau e cand am nevoie de ceva de la etaj si nu e sotul acasa, tragedie, ma gandesc bine de tot daca chiar am nevoie de lucrul ala, ca daca da, urc de parca as fi deja in 8-9 luni, gafai la capatul scarii.
Ieri am fost in oras vreo 3 ore, din casa in masina, din masina in mall, ce m-am invartit prin mall, si am obosit deja, am ajuns acasa mai sa merg sa trag un pui de somn dupa masa.
Daca asa e acum, sa vad cum am sa ma descurc mai tarziu in sarcina, eventual sa-mi iau o perna la mine ca poate adorm pe undeva prin magazine.

Pup you all,

18+

Mergi la inceput

Nati, felicitari ca l-ai simtit pe bebe!!!
Ca tot vorbeati de oboseala, intr-adevar si eu obosesc mai usor decat inainte, insa marea mea problema este somnul, as dormi la ori ce ora din zi si noapte....

Cristina

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nici acum n a ajuns sotul acasa,dar cred ca va ajunge in curand...
ma cam plictisesc,desi am activitate cu cris.mi ar placea sa fie primavara,sa pot iesi in parc,sa ma lafai pe o banca...

SUN,treci prin giurgiu?la noi,fiind ruse asa de aproape,multa lume se duce sa si faca cumparaturile acolo,de ex,cutia de nestle junior era acum 1 an cu 10ron mai ieftina ca in ro.

NATI,felicitari pt primul sut al bebelusului!la cat mai multe,dar doar pana se naste!
cat despre somn,mie nu mi se face somn,ci doar obosesc,in sensul ca dupa ce merg pe jos o jumatate de ora si asta o fac f incet,simt ca mi se intareste burta si ma doare si parca nu mai pot respira.bine,la mine si greutatea e de vina..

CRISTINA,stai linistita ca se va vedea si burta !
revin ca a venit sotul.

19+ cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mmm...aaa....'neata!
cristina si mie mi-e somn...as putea adirmi asa..instat uneori
anka supeerrr haniutezele...zi-mi te og..in cat timp le primesti si cat costa transportul, mersik!..referitor la "muntzii nostri aur poarta noi cersim din poarta-n poarta"... super ca plecati de aici...nici noi nu prea reusim (dar nici nu vrem) sa ne adaptam sistemului asta mizer...ne-am cam lua si noi talpasitza
nati nici eu nu sunt cu inghetata..nici vara, nici iarna...dar uneori am pofta de una...din pacate inca n-am reusit sa pun boticul pe vreo bucata...sotul e pe urmele mele

Oana
9+
o noua viata

Mergi la inceput

Mona, stiu ca la un momend dat se va vedea, dar sunt atat de nerabdatoare sa treaca timpul mai repede, sa il vad pe bebe...
Oana, abia acum mi-am dat seama cat de repde a trecut timpul!!! Esti deja in 9 sapt!!!

Cristina

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Sarumana de felicitari fetelor, ce faina e senzatia sa simti bebele miscand in burtica, acu sotul nu mai are rabdare, ca vrea si el sa-l simta, ca si el a pus umarul la formarea juniorului.
Mai are de asteptat!
Aseara imi spunea ca ii pare rau ca sufar, nu puteam sa dorm din cauza nasului care e vesnic infundat de cand am ramas insarcinata, sunt zile in care nici umidificatorul nu ma ajuta, asta e, trecem si prin asta daca trebui.
Bine macar ca ma ajuta in orice sotul ,de masaj nici nu mai vorbesc, oricand si la orice ora, sper sa fie asa si dupa ce nasc, sa ma ajute cu bebele, altfel cred ca il pun in brate si fug in lume, da tare mi-e teama ca are sa fie mai panicos decat mine in privinta lui bebe, de ce plange, de ce sughita, de ce are bale, de ce, de ce.....

oanasm, piteste-te undeva sa papi inghetata, ca tare e buna uneori.

18+

Mergi la inceput