Mamici de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
anaxena spune:
am pus poze noi cu burtica www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">de 19sapt
Ana-Maria
19+
am o
MARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
bujo spune:
Am sosit si io. Sambata a fost ziua sotului, a facut 30 ani si am petrecut putin. Am pus o poza cu noi 2 si inca vreo 2 cu mine tot de sambata. Ieri am avut iar o durere din aia faina de cap de nu vedeam nimic.
Mada stii ceva ce io nu stiu?
Ai zis ca ma feliciti pt fetita, ori eu inca nu stiu sexu.
Fetelor io mi-am visat puiutzu aseara si era baietel
Avea cateva zile si il alaptam. Superba senzatie. Oara chiar o sa am baietel sau visez asa ca toata lumea imi zice ca o sa fie baiat?
Caprioara sarumana de compliment.
bujo
15+
album de nunta
burtik
mini Bujo
boticelina spune:
Wow, AnaMaria ce burtik sexy si all pink 
Hai sa impartasesc si io pretentiile mele vis-a-vis de carucior:
- sa fie usurel (max. 9 kg) sa-l pot tiri pe scari daca e nevoie
- sa aiba roti mari, gumoase. Mari pentru trotuarele gaurite de la noi. Mi-am facut asa un traseu mental pana in cele 2 parcuri din imprejurimi si la Billa si am descoperit ca sunt niste borduri de vreo 30 de cm inaltime in unele locuri, fara pante pentru persoane cu dizabilitati deci va trebui sa poata face fata la inaltimi "ametitoare". Rotile mici de plastic vibreaza de mori pe asfaltul ala cu pietricele, de-ti vine sa-ti pui manusi dupa o tura prin parc, plus bb ar fi tare zgaltait.
"- maner reversibil, sa stau cu fata la bb cat e mic sau daca se sperie de ceva, sa-i pot vorbi, sa-mi vada mie moaca, nu pe cea a trecatorilor. Si cand o fi mare si curios, sa poate vedea si "spectacol"
- cos de cumparaturi - o sa facem piata cu caruciorul.
- nu ma intereseaza landoul ca e vara cand vine garga si oricum pui un scutec sau ceva in carut ca ele au materiale plasticoase. Daca bate vantul, acopar labele mici cu colturile scutecului. Apoi cand vine iarna, vom avea deja 5-6 luni, trecem la costum pufos de cosmonaut, si in ala chiar nu mai incapem in landou.
- scoica de masina nu ma intereseaza ca am primit scaun de masina Chicco 0+ care se monteaza si cu spatele la directia de mers - problem solved.
- trebuie sa poata fi usor de strans cu o singura mana, lucru valabil de altfel pentru toate sisteme sale - lucrul valabil pentru mine in particular.
- cu o bara centrala nu cu manere ca am experienta impinsului caruciorului cu burta, de la baietelul prietenei mele care plingea, l-am luat in brate si cine sa mai taraie si de carut? A fost impins "din bazin"
, ce ma faceam daca avea doar 2 manere?
- mai multe pozitii la spatar, si pentru somnic, unul intermediar si unul in fund.
- 4 roti ca am observat ca au "amprenta pe sol" mai mica decat cele cu trei roti, alea-s mai lungi, deci ai nevoie de spatiu de manevra mai mare, lucru nu intotdeauna la indemana pe trotuarele noastre pline de masini parcate, prin magazine etc.
- daca are suport de pahare pentru parinti e super-bonus! Nu e vital insa.
- la fel si pentru husa de picioare sau husa de ploaie, umbrelutza si tavita pt bb. Se poate si fara.
- si last but not least, sa nu coste o avere ca mama m-a consolat si mi-a zis ca ea a rupt cate 3 carucioare in primul an jumate cu ambii nepoti, so...
- dupa 1 an, va fi si vara, vom trece la din-alea sport, tip umbrela, cu printese, cu Sponge Bob
, deci...
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil
?
"If you are unware of your choices, then you have none"
bujo spune:
Despre carucioare.... Din ce-am vazut io pana acum doar ala de la Chicco m-a satisfacut. E tip umbrela, e de la 0 luni, cu 5 trepte dereglare a spatarului, are 5 kile, e cu 4 roti, are husa de picioare si de ploaie, costa 3 mil si are garantie 2 ani. Nu stiu daca gasesc mai avantajos de atat.
bujo
15+
album de nunta
burtik
mini Bujo
AnnaBaby spune:
Bujo la multi ani sotului tau, sa fie sanatos si sa-ti traiasca!
Si eu ma chinui chiar acum cu o durere de cap crunta. Tu iei ceva, paracetamol sau altceva?
Anna
15+
AMR 25
vinebarza
bebe
ella81it spune:

Am terminat si eu curatenia,am mancat si acum ma odihnesc
.
BOTICELINA
.Am sa citesc pe dc despre carucioare asa am sa mi fac o idee cu ce ar trebui sa cumpar.Ala de la chicco este 3 in 1,are landou,cred ca as ii zice de la 0 la 6 luni.ou ptr masina si din ala tip umbrela,cred ,care se foloseste pana la 3,4 ani!
BUJO f,frumoase pozele cu burtica
.
MADA
.Am sa scriu cateva retete de paste.Mie imi plac mult!De obicei le fac pe astea dar si pe cele care le a scris Dana.
Chiar unde este DANA nu a mai scris de cateva zile?
Si acum retetele:
PENNE AL TONNO E PISELLI[paste cu ton si mazare]
Ptr. 4 pers._ 200g.ton,300g.mazare,350 pasta de tomate,putin usturoi,ulei masline,patrunjel.
Se incalzeste uleiul se pune usturoiul se lasa putin si apoi se scoate.Se adauga tonul,mazarea,pata de tomate,sarea si piperul.Cind e aproape gata se pune patrunjelul.Asta e sosul!Ptr.4 pers. trebuie cam 360_400 gr,paste.Pennele sunt paste scurte!
RAVIOLI CON POLLO E PEPERONATA{nu stiu daca e aceasi care ai mancat tu MADA}
PTR.SOS..500g.ardei,100g rosii,300g.piept pui,sare ,basilico,ulei masline,parmezan.
Se caleste ceapa se adauga ardeiulsi piueptul de pui,sare si se da focul mare.Se adauga rosiile si basilico.Se da focul mic se acopera si se termina de gatit.Raviolii se fierb si se amesteca cu sosul!Pe deasupra se presara parmezan.
LASAGNE ALLA BOLOGNESE
Pasta ptr lasagne,300g.carne tocata.50cl besciamella,70 g parmezan,jum.pahar vin alb sec,250 g,pulpa rosii,o ceapa ,un morcov,unt,3ling,ulei,sare,piper.
Se taie ceapa si morcovul.Se calesc intr o tigaiecu cele 3 ling de ulei.Se adauga carne se amesteca bine si apoi se adauga vinul si se lase sa se evapore.Adaugati sarea.piperul si rosiile,lasati la foc mic ptr.30 min.Intre timp firbeti pasta.
Intr o tava unsa cu unt adauga un strat de pasta ,unul de carne,besciamella,putin parmezan si unt.Si tot asa pana terminati pasta ,carnea etc.
Ultimul strat sa fie de carne si besciamella.Puneti in cuptorul incalzit la 200 grade ptr. 30 min.Pofta buna!Reteta asta imi place mult!
Mai va scriu si niste retete cu orez!Dar alta data ca am scis prea mult!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
19+
AnnaBaby spune:
Bujo acum ti-am vazut si eu pozele cu burtica. Sa nu fie de deochi, ce mare e! Eu am acelasi nr de saptamani cu tine dar burtica mea arata cam cum era a ta la 9 saptamani!
Anna
15+
AMR 25
vinebarza
bebe
bujo spune:
Annababy am luat un paracetamol dar nu pot spune ca a trecut instantaneu. Pe mine ma doare de la sponziloza. M-am dat si cu niste diclofenac pe ceafa si intr-un final mi-a trecut.
bujo
15+
album de nunta
burtik
mini Bujo
bujo spune:
Fetelor ia uitati-va ce site despre www.dezinfo.net/?post=693" target="_blank">ingrijirea copilului mi-a trimis o prietena. M-am kkt pe mine de ras. Cat de prost poate fi cineva de s-a facut situ asta? Pt ca banuiesc ca au fost antecedente de au aparut si exemple negative. Ia distrati-va.

bujo
15+
album de nunta
burtik
mini Bujo
MissJJ spune:
Bujo mai sorry my mistake eu asa citisem, oricum se scrie mult si ma chinui sa tin pasul si am fost si busy weekdnul asta si mai incurc oalele. Inca o data mea culpa. Da nu vrei fetita?![]()
La Multi Ani sotului!
F frumoase pozele, mai ce imi plac mie alte gravidutze numai eu cand ma vad in poze parca nu mai sunt asa frumoasa si radianta.
Ella ms.
Pune si cu orez ca mie imi plac. Alea cu mazare si ton le stiu si eu ies f bune. Eu pun si putin vin alb la gatit cand calesc usturoiul si ceapa.
Raviolli alea astea erau umplute cu pui si ardel si sosul era din rosii, chilli si ceapa verde.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2