Mamici de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumesc mada pentru ca mi-au adaugat carutul roz,asteptam de mult sa ajung si eu la etapa asta.
va pup ca eu vreau sa plec acasa.

16+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Caprioara ai grija sa nu fie gripa ia un faringosept pt gat si vezi daca trece, ca asta stiu ca e voie in sarcina.
Aici nu se face vaccinul antigripal la gravide nici la copii se face la cei cu astm sau cu probleme mai grave ei au zis ca daca il faci poti face forme mai urate de gripa decat daca nu.
Dara nu ai pt ce.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Caprioara imi pare rau ca nu poti sa le vezi, probabil esti la munca si aveti firewall. E un clip de pe youtube cu Mondial - Primavara, pe versurile lui Toparceanu .

Ai grija mare cu gripa, o vecina de-a mea au stat toata familia in pat o saptamana, cu toate vaccinurile facute. Ei lucreaza in spital juma de familie, sunt vaccinati obligatoriu si cu toate astea uite c-au patit-o. O fi vrei tulpina noua. Oscilococcinum ai incercat?

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

fetelor, in ce saptamana si care dintre teste (bitest, triplutest, drytest) ati efectuat prima data ? Eu sunt foarte confuza pentru ca peste tot scrie ca primul se face in sapt 11-13 iar doctorul meu mi-a recomandat sa ma grabesc cu bitestul desi abia am intrat in sapt 10. O prietena imi spunea ca acelasi dr i-a recomandat drytestul tot prin sapt 9-10. Nu mai pricep nimic.Pana la urma care trebuie facut si cand?? Lamuriti-ma si pe mine, va rog!!
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

claui, eu am facut prima data bitest in sapt 13 (se poate face doar in sapt 12-13, din cate mi s-a spus mie). Triplu test se face in sapt 16-18, iar despre drytest nu am auzit.

Didi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mai, pana acum am luat pentru gat doar Hexoraletten (asta aveam dezlegare de la medic sa iau). Despre Oscilococcinum mi-a spus azi colega mea de birou de la odiseea de martie-aprilie ca nu ar avea efect daca iei in aceeeasi perioada ceva mentolat (bomboane de gat sau chiar pasta de dinti) sau cu cofeina. Stiati asta???

Cine imi spune si mie care e adresa de web de la La Redoutte sa ma uit si eu ce au pe acolo? Anka, parca tu ai comandat de acolo?

Caprioara 16+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Claule uite-aici www.desprecopii.com/info.asp?id=1229" target="_blank">ceva, chiar de pe DC.

Caprioara, habar n-aveam ca Oscilococcinum interactioneaza cu chestiile mentolate pina la anularea efectului, n-o fi doar un zvon? Adresa La redoute este www.laredoute.fr

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce fac fetitele cu funditze???
azi noapte am stat pana la 2 sa ne uitam pe site-uri de carucioare de ne-a venit rau!!cred ca am vazut tot ce se poate vedea
noi pt alegerea unui carucior avem urm criterii:
-3 rotzi,cea din fata sa se invarta,sa aibe suspensii
-cadru din aluminiu care se strange foarte ushor si are dimensiuni foarte reduse(stau la 4 si intentionez sa las caruciorul in portbagaj)
-sa cantareasca putzin
-sa aibe ori landou,scaun sport(sa se dea pe spate obligatoriu) si scoica mashina
-culoare cred ca roz sau dc ma gandesc mai bine cred ca negru
-sa i se poata cumpara accesorii
-sa aibe cosh de cumparaturi
si de aici tot la Quinny am ramas cu gandul
mai venitzi si voi cu impresii ca eu n-am mai avut bb si nu shtiu cat de eficienta este alegerea mea
pana la urma plec in Portugalia joi..sunat asha happy..o sa cumpar tot felul de nebunii pt bb

Ana-Maria19+
am oMARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

boticelina, multam de raspunspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Eu stiam ca in general produsele homeopate nu se asociaza cu menta si cafea, deci nici oscilo.

Fetelor, eu ma declar pierduta. Nu pot tine pasul cu voi, scrieti foarte mult si efectiv nu apuc sa citesc. Intru din cand in cand, dar nu am timp sa acopar tot.

Vad ca la mine s-au mai estompat greturile, sunt in sap. 12. Mi-a mai revenit cheful de viata. In rest, astept cu nerabdare eco de 13 sap., sper sa se vada si sexul, dar sper mai mult ca totul sa fie in regula cu pastaia mica.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput