Mamici de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Stai relax Mada, si io mai incurc. Acu intre noi fie vorba, sper sa fie fetita, dar deja incep sa presimt ca e baietel mai ales ca l-am si visat. O sa aflu peste o luna.

bujo 15+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Aoleu, Bujo, criminal site-ul ala (si la propriu si la figurat)

Didi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Caprioara si celelalte fete interesate de homeopatie, cred ca pot sa va raspund la intrebari (lucrez la Boiron,aia care le fabrica).

Medicamentele homeopate se iau sau 1/2h inaintea mesei, cafelei, tigarii sau la 3/4h dupa.
Efectul mentei este vasoconstrictor, deci diminueaza absorbtia medicamentului. Ea nu este deconseiata, trebuie avut grija ca gustul mentolat sa fii disparut din gura inainte de a lua granulele.
Medicamentele homeopate nu se inghit, se pun sub limba unde se topesc.

Oscillococcinum are efect cu atat mai mare daca este luat imediat ce apar primele simptome ale gripei. Asa ca nu ezita, ia repede. Daca ai numai o raceala ia Coryzalia. Pentru durerea de gat poti sa incerci Homeogene9.

Daca vreti pot sa va mai dau informatii despre medicamente (cele pentru scurtarea travaliului sau diminuarea durerilor bebeilor cand le dau dintii, etc).

_
Vicky 18+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mcoca, multam de info .

Fetele, vrusei si io sa fac comanda pe LaRedoutte (mi-a explicat Anka cum sa fac, Anka ), dar mai tot ce am vrut sa iau e epuise . Si nu merita sa iau doar ceea ce am mai gasit, adica www.laredoute.fr/vente-kit-naissance-bebe-cocoon.aspx?productid=324122871&documentid=344707&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">Kit naissance bebe Cocoon (de la 7.47 eu) cum a luat si Anka, pentru ca transportul si manipularea ma cocosaza la pret. Asa ca va intreb, mai vrea cineva sa mai comande ceva, sa facem impreuna o comanda si sa impartim transportul si manipularea?

Caprioara 16+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Caprioara, e tare fain kitu ala Cocoon, dar eu am o intrebare care ma tot macina : noi nastem vara, bebele nu o sa moara de cald? Nu trebuie sa-i luam cel putin body-urile cu maneca scurta? Ca eu sunt tare in ceata la cum trebuie imbracat un bebe. Eu am o lista de la maternitate, dar parerea mea este ca e lista pentru iarna, ca la vara o sa se sufoce. O sa chitzai moasa data viitoare.

_
Vicky 18+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mcoca, ai perfecta dreptate cu maneca scurta. Dar eu ma gandeam sa iau masura mai maricica, nu 50. Cred ca 67 (mai au inca) e ok sa iau pentru iarna (am editat ca scrisesem 54, ceea ce evident era o prostie ; merci Mcoca de corectie).
Dar pana una alta, daca nu se mai baga nimeni, o las balta si eu cu comanda...

Caprioara +16, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mcoca, sarumana de info . Unde erai cand imi era greata de moarte? Ia zi, ceva bilute pt. greata de sarcina exista? sa stiu daca viitoare

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Caprioara, imi e teama ca 54 sa nu fie mic prin septembrie, ca deja bebele o sa aiba 1.5 luni ... Eu nu o sa iau cea mai mica talie (adica 50) decat pentru imediat dupa nastere, ca sa fie perfecte primele lui hainutze, in rest toate celelalte o sa fie pentru 1 luna. Ei cresc asa de repede ...

Locca, pentru greturile din sarcina eu nu cunosc nimic homeopat. Mie mi-a dat doctorul niste chestii (Primparen parca), dar nu am luat decat in caz de mare nevoie si oricum nu mi se parea ca ajuta foarte mult. Eu am avut insa un mare noroc in perioada aia, ca am stat acasa. Nu eram in stare sa merg la lucru, eram o leguma ambulanta.

_
Vicky 18+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

M-am capatat cu o raceala de la fiimiu. Noaptea trecuta am dormit prost, dar acum vad ca sunt functionala.Ma intrebam daca bomboanele pt gat (gen Halls, Strepsils) sunt safe ... am luat cateva Halls pana acum, si pe ambalaj nu scrie nimic despre use in pregnancy. In rest m-am tratat cu un paracetamol, inhalator nazal, ceaiuri cu miere si lamaie ... si astept sa treaca.

Monica si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Monica, mie cand am fost racita mi-au recomandat pt gat, atat medicul de familie cat si ginecologul, Tantum verde (dropsuri, nu sprai).

Didi 16+

Mergi la inceput