Mamici de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by bujo

Greu cu munca asta frate, park nu se mai termina. Deci.....
Vorbeati de haine. Se pare ca si pe mine incep sa ma stranga pantalonii obisnuiti. Mi-am luat o pereche cu burta dar park sunt cam subtirei pt vremea asta. Ieri mi-am luat o bluzita cu burta foarte draguta. Ce noroc pe capu nostru ca se poarta acum croiu asta sub sani ca ne gasim mult mai usor bluze. Eu deja incep sa ma simt foarte bine in pielea mea.
Burta park explodeaza de vreo cateva zile. Si incepe sa se faca si bb simtit. Daca vreti sa-mi admirati balonu am poze la semnatura. Si sunt facute sapt trecuta.
Faza cu superstitia ma dispera si pe mine. Nici io n-am luat nimic pana acu dar nici n-o sa astept sa se nasca bb.
"Danangie m-ai facut geloasa cu pozele alea. Moaaama ce m-as duce si io la plaja in clipa asta. Sa port rochite vaporoase, nu sa ma imbrac ca o ceapa cu j'de mii de straturi.
Mada tu pana la urma ti-ai anuntat familia de bb2? Ca park ziceai ca acasa nu spusesei nimic ca ti-ar fi facut morala. De ce? Sper ca nu sunt indiscreta.
Boticelina ti-ai facut un admirator din mine. Rar mi-e dat sa vad persoane asa luptatoare ca tine. Si ai si un suflet mare. Sa stii ca nici io nu ma dau in laturi de a la a primi lucrusoare de la alti bebei. Mama are grija de niste copilasi si crek o sa mai paseze si ei cate ceva. Daca ati stii ce scumpi sunt. De cand le-a zis mama ca o sa am un bb fetita (care are 2 ani jumate) o intreaba zilnic ce face bebelusu si cand vine. Si tot ii duce jucarii pe care zice ca le-a "plegatit pentu bebelushu lu' Chistina".
Mariana mai uite niste sugestii: Mara, Maya, Miruna, Miriam, Myra.
Miky dupa ce ca costa de te usuca la buzunar sa mai duci si altceva?? Io in locu tau m-as obisnui sa nu mai duc nimic in plus ca-s scot astia parleala. Si nu va mai simtiti prost ca nu tre sa platiti in unele locuri ca de aia platim atat la asigurari. Si sunt convinsa ca nu va recuperati banii prin consultatii.
Bufi exact asa am patit si io. Aveam greturi 24/24, varsam macar odata pe zi si apoi dintr-o data m-am trezit fara greturi. Bineinteles ca m-am panicat si m-am dus la medic si bb era bine. Greturile au mai revenit apoi dar nu in permanenta, ma apucau seara si cand ma culcam treceau. Eu zic sa stai linistita ca se mai intampla si bucurii din astea. Mai ales ca ai vazut ca bb e bine.
Blueeyes bine ai venit si multa sanatate.
Mona stiu ca esti ocupata pana peste cap dar mai fa-ti timp si pt sanatatea ta. Eu inteleg ca nu te-ai putut invoi dar daca, Doamne fereste!!, aveai hemoragie sau lesinai pe undeva ajungeai la urgenta fara sa-ti mai pui problema ca tre sa te invoiesti. Ai grija de tine.
Jovana calmeaza-te fata ca o iei razna. N-are laptele nimic daca l-ai baut fiert. Si eu as bea daca as mai avea de unde numa ca bunicu nu mai are vaca. Daca l-ai baut fiert nu-ti mai fa atatea probleme. Io am papat si carne cruda de craciun si n-am avut nimic.

bujo 15+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Super burtica..... sa fiti sanatoase ! Laptele l+am baut fiert, dar e mult pana aud ceva de rau, ca imediat ma panichez.

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata gagici,

Ca introducere, va dau cate un la fiecare burtica!

Am reusit si eu sa citesc din urma, dar acu' sa vedem ce mi-a ramas in minte:

Bujo, ti-am vazut pozele cu burtica si cele de la nunta. Mai, numai fete frumoase pe aici , zau! Esti o papusa, nu alta!

SunSmile, merci de urarea de sanatate. Sunt un pic mai bine, dar nu stiu de ce nasul se tot infunda si nu reusesc sa ma odihnesc din cauza asta...

Monalac, ma bucur ca ai ajuns la medic si ca esti bine si tu si bb.

Nati, felicitari pentru miscarile de trupe!!! Eu inca astept...

Anka, Canada zici? Sa dea DD sa iasa cum va doriti voi. Ei, deci sunteti de capul vostru saptamana asta, ca doi porumbei . Dar vad ca o sa ai o saptamana incarcata, deci sa-ti urez spor la toate!

Anaxena, iti urez succes cu extinderea afacerii! Si spor la cumparaturi in Portugalia!

Marimar, bine ati sosit in Europa!

Tuchi, nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar iti doresc multa sanatate!!! Sa ne tii la curent cu ce mai faci. Asteptam vesti bune cat de curand si iti tinem pumnii, ok?

Dara, felicitari pentru fetita cu codite!

Boti, si tie felicitari pentru gargarita cu fundite!

Dia, ce vis frumos!!! Sa tii minte si sa ne spui daca asa o sa fie bb si in realitate.

Mai, cam atat am reusit sa tin minte in amanunt... fetele pe care le-am omis sa nu se supere, ca nu e cu intentie, ok?

Noi nu am facut nimic deosebit, asa ca nu am ce sa va povestesc nou.
Ramane sa va urez o saptamana minunata si numai cu vesti bune!!!

pup you all,

Caprioara 16+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff hai ca am recuperat.
Dan81 acusi scapi de moderare si o sa apara cum trebuie mesajele. aici de aia nici nu zic sexul asa devreme decat cand sunt siguri mie sarcina trecuta mi-a zis la ultimul eco de pe la 28 de sapt.
Cristina ms. Speram sa nu fie prea grav sau sa tina prea mult, dam cu antitermice si sterimar pt nasuc multe lichide si speram totusi sa treaca.
Laura ms sper ca ti-a placut melodia mie tare mult imi place si ma bucur sa aud ca v-ati distrat.
Si noi suntem mari fani inghetata mai ales haagen dazs. Aia e super aia pralines and cream. Oricum e si cam scumpa aia in rest iau din aia de la supermarket la cutioi mare sa am mereu rezerva in congelator, mai ales cand incep arsurile tare buna ii inghetata asa rece sau laptele de la frigider.
Tuchi nu stiu ce sa zic nu ma pricep. Oricum ma bucur sa aud ca esti ok si iti doresc numai bine si multa sanatate.
Dara felicitari pt fetita.
Dia asteptam poze. Am sa fac si eu poate imi face azi Flo daca tot e acasa.
Marimar multumim.
Ella ma bucur ca v-au placut eu ca si Boti am papat la restaurant si apoi am tot cautat reteta si in sf am reusit sa o gasesc, am mai papat ceva tot la restaurant dar reteta nu o gasesc niste raviolli cu ardel gras si carne de pui intr-un sos de rosii picant si cu ceapa verde se cheama raviolli con pollo peperanata, mai atata de bun poate fi da nu gasesc nicaieri nenorocita aia de reteta. Fetele din italia daca aveti idee de asa reteta, dati un semn please.
Ella daca ai retete mai da pe mine ma intereseaza.
Boti fain daca zici ca ai gasit asa ieftin, daca mergeti impreuna sa ne ziceti ce ati rezolvat ca is si eu curioasa ce carucior e ala.
Violeta_m_tm uff nasol ca iti e asa rau ce sa zic o sa treaca, pare ca nu da trece, tinem pumnii sa nu te tine prea mult, incerca sa papi putin si des si mai mult chestii uscate ca sa tina in stomac cat de cat, daca poti.
Violeta29 si tie iti doresc sa iti treaca repede greturile.
Anna iar ninge? Uff nu mai vine primavara aia cu soare si cald si flori. Fain ca ti-ai gasit ceva de imbracat, asa e moda asta a fost mai maternity friendly mai usor de gasit ceva dragutz, asteptam poze cu tinuta si burtica.
Boti si eu pt vergeturi am folosit de la salon o crema am sa ma uit ca o am sus cum se cheama ca am facut tratament cu laser dupa ce am nascut si s-au mai estompat, astept sa vad cum va fi sarcina asta sper sa nu mai pun tare mult. Chiar ai auzit ceva de o operatie estetica de indepartare a vergeturilor? Auzisem pe aici ceva de genul si cica ramane fain dupa, pe mine m-ar interesa pt picioare ca pe fund nu umblu nud pe plaja sau ceva asa ca alea nu is mare problema, da eu nici pantaloni trei sferturi nu pot purta cum trebuie ca pe picioare is plina de sus pana jos.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Caprioara nu-ti fa probleme in legatura cu nasul infundat - e ceva normal in timpul sarcinii. Nu stiu exact explicatia, e ceva in legatura cu circulatia sangelui parca.

Anna 15+
AMR 25
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Caprioara multumim. Sa stii ca am zarit o poza cu tine si Matei pe manseta din stanga a forumului, niste simpatici amandoi.

Mada am uitat sa-ti spun ca eu am mai facut o data reteta primita de la tine dar cu ciupercutze in loc de creveti si am avut si de data asta un succes fantastic. Am mai adaugat doar putin marar ca asa asociez eu ciupercutzele cu marar. O sa bag si una din retele danutzei cat de curand; chiar, unde e Dana? Ne-a abandonat? Si Narcisa?

Vicki, of, am citit si eu diverse studii vis-a-vid de numele pe care le dam copiilor si care le influenteaza destinele,dar propria mea experienta cu un nume la moda mi-a last un gust amar. N-am fost niciodata mai putin de trei Monici in clasa, chiar si la facultate, unde eram 8 in an, tot mai era o Monica Ni se zicea pe numele de familie

Si apoi eu am un nume de familie tot frantuzesc care merge de minune cu Nancy, daca ramaneam cu taticul gargaritei ii spuneam Lavinia, ca mergea cu numele lui de familie. Ma bazez pe faptul ca in viitor vor fi multi pui cu nume deosebite si n-o fi doar a mea mai cu motz.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Dara am adaugat caruciorul roz.
Marimar am modificat si la tine 24 iulie.
Caprioara cu nasul infundat si eu stiu ca e normal in timpul sarcinii, am patit si eu. Uite www.babycentre.co.uk/pregnancy/antenatalhealth/physicalhealth/stuffynose/" target="_blank">aici ce zic ei despre nasul infundat pe timpul sarcinii.

Bebe 2

Mergi la inceput

Boti iauzi am sa incerc si cu ciuperci mie oricum imi plac ciupercutzele.

Bebe 2

Mergi la inceput

Anna si Mada, am citit explicatiile cu nasul infundat. Insa la mine nu e numai nasul, ma deranjeaza rau si gatul, parca am un arici in gat (mai ales in stanga, am inceput sa cred ca am o rana acolo ). Iar zilele trecute ma durea si capul la frunte (ca la sinuzita), acum macar asta m-a lasat. Iar in jur tot aud de lume bolnava: colega de serviciu a sotului saptamana trecuta a stat la pat cu febra mare, cumnata si nepotica la fel, la serviciu si alte colege ziceau la fel de rude. Mi-e ca bantuie gripa asta si nu stiu cum sa fac sa nu ma pricopsesc si eu cu ea. Io nu sant vaccinata, doar cupilul si sotul s-au vaccinat anul asta.

Fetele, in Dorobanti ninge acum!!!

Caprioara 16+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Pentru toate fetele depresate de vreme www.youtube.com/watch?v=5B67QC91qBE" target="_blank">avanpremiera la primavara

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Boti, eu nu pot sa vad ce pui tu acolo, imi da acces denied .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

Mergi la inceput