Mamici de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
violeta29 spune:
Neatza gravidutze!
Mai trec si eu asa din an in pasti sa va salut.Mi-e rau de crap , nu pot manca mai nimic, nimic nu-mi intra in voie si mai sunt si in plina sesiune.Noroc ca sunt in concediu ca altfel nu stiu ce ma faceam! Voua tot asa rau v-a fost in primele luni? Medicul zice ca bebelusul meu are personalitate .
Acum cateva zile mi-am facut o noua ecografie i-am ascultat si inimioara, m-am ales si cu o poza, din pacate inca n-am scapat de iminenta de avort iau in continuare duphaston si vit e, medicul spune ca nu e nimic grav ,nu am de ce sa imi fac probleme atata timp cat nu am dureri sau sangerari.
Va pupacesc pe toate pe burtici si felicitari celor ce au aflat sexul bebelusilor
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita9+
dara_d spune:
Neata burtici
Sper ca am reusit sa imi pun si eu la semnatura fetita.
Ankalaura nu am unde sa scanez ecografia,dar o sa incerc cand merg acasa sa copiez datele din buletinul ecografic pe mail si cand vine rezultatul la sange tot asa voi face,increc sa le scriu pe mail-ul comun.
Va salut pe toate si pupici.
16+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
AnnaBaby spune:
Buna dimineata la toate burticile.
Uite ca a venit iar iarna, dupa vremea frumoasa de primavara din weekend, nu-mi venea sa cred dimineata ca a nins din nou. Si bate un vant...
Sambata am fost putin prin oras cu sotul si am intrat la Mini Blu - am cascat gura la toate minunatiile iar eu bineinteles ii impartaseam din experienta de pe forum vis s vis de carucioare, patuturi de lemn vs plasa, etc. Ne-am oprit si la raionul de jucarii - sotul, dragul de el, deja viseaza sa-i cumpere masinute, trenulete, pirati etc. Sta el si se uita, si zice - "poate totusi nu o sa cumparam castele cu printese" - el isi doreste f mult un baiat, iar eu o fetita.
Weekendul asta o sa mergem la un botez, asa ca a trebuit sa-mi caut ceva de imbracat fiinndca nu-mi mai vine nimic din garderoba mea. Slava domnului ca anul asta se poarta bluzele baby-doll si se gasesc pe toate drumurile, ca altfel era tare nasol. Deci mi-am luat o astfel de bluzita pe care o s-o combin cu niste colanti si gata tinuta.
Anna 15+
AMR 25
vinebarza
bebe
boticelina spune:
Vorbind de creme, eu am un bidon de juma de kil de la Farmec/Gerovital, foarte faina, pe ea scrie ca e antivergeturi, nu stiu cat e de eficienta pentru ca io n-am vergeturi doar pe fata si pe mani, in rest sunt vargata toata, din vechi, dar miroase bine si lasa pielea moaaaale, e pentru cabinete de intretinere si a costat doar vreo 20 de lei. Am luat-o din Cluj de la reprezentanta dar am vazut si pe la Plafare. Si mai am si un borcan tot de juma de kil din aceeasi gama de crema de masaj, ma intreb chiar cand o sa le termin
Ati vazut ca mi-am tras o gagica la semnatura?
Acum incepe framantarea cu numele. Eu sunt hotarata, pe garga o s-o cheme Nancy daca e fetita, pronuntat frantuzeste [nansi], si am impartit familia in doua tabere. O tabara mega-incantata si alta care da din bot ca sa vezi ce-o sa se chinuie, ca ce de acte o sa schimbi ca or sa-i greseasca tot timpul niste functionari numele pe diverse documente, bla, bla.
Eu ma gandesc ca acum sunt destui copii cu nume mai putin comune si nu sunt probleme la acte, nu? Desi pe taica-meu il cheama Theodor, cu H, si adevarul e ca a avut ceva probleme la viata lui cu diversi omuleti care ii gresesc numele. Off, uite cum trec io dintr-una in alta!
Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?
"If you are unware of your choices, then you have none"
ella81it spune:
Buna dimineata gravidutze!
Nu ma trezesc bine si sunt deja la calculator sa vad ce ati mai scris!Devin dependenta.
SUN am vazut mesajul ala ciudat de la inceput ,si de asta credeam ca nu reusiti sa le vedeti.
BOTICELINA 270.lei mi se pare un pret bun.Si mie imi plac alea de la Inglesina dar sunt f.scumpe in jur 700 euro,nu stiu preturile din Ro !Eu am gasit un chicco trio la 300 e.dar nu l am luat am zis sa mai astept.Dar nu m am uitat daca se inchide repede ,daca are frane ,cat cantareste,habar nu am dupa ce criterii sa aleg un carucior.Vreau sa aiba 4 rotii asta stiu si sa fie frumos !
Acum ma duc sa fac curat in casa!Revin!
ELLA
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
19+
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mona nu noi am mers in vizita ci ei au venit la noi si fata abia ieri a inceput sa ii curga nasul si sa stranute eu i-am sunat sa le zic in caz ca nu mai vor sa vina
da deja erau plecati spre noi si nu au mobil, cand au venit le-am zis ca na imi cer scuze da cam stranuta si ii curge nasul si nu i-am lasat chiar nas in nas, cat s-a putut.
Anaxena uite aici site-ul de la quinny cu ultimele modele: www.quinny.nl/quinny/productdetail.aspx?id=3" target="_blank">quinny site oficial . Si uite aici un site cu produsele lor cu preturi si etc si scrie care modele is de 2008 si care de 2007: www.twoleftfeet.co.uk/acatalog/Two_Left_Feet_Quinny_1117.html" target="_blank">quinny modele 2008 .
Ankalaura fain ala de vertbaudet l-am vazut si noi dar la noi fata deja era mare cand a aparut ala in catalog si mie mi-a placut de numa si in catalog il arata pus in gradina cu un bebe scump in el si asa fain arata. Sa porti sanatoasa sutienele, eu aici mi-am luat de la mothercare sutiene si tare bine m-am impacat cu ele, am mai avut si bustiere de la ei si alea iarasi f bune moi comode.
Cam atata mi-am adus aminte din ce am citit, ca noi am avut o noapte "faina" de numa, fata din cauza nasului a tot vomat, a avut febra abia a dormit a mai tinut-o Florin in brate ca e prea grea si eu nu pot sa o tot plimb prin casa toata noaptea, pana la urma a adormit in carutz cu chiu cu vai nu a dormit tare mult noi suntem amandoi varza saracul Flo nu a mai mers la servici ca e f obosit dupa noaptea nedormita el acuma se odihneste si stau eu cu fata. Ea ziua e mai ok da noaptea e dezastru sper sa fie numai o noapte doua ca am avut si asa raceli mai usoare, numai vreo doua npti chinuite. Acuma vad ca e cat de cat ok ma chinui sa ii fac sa ii scada febra. Uff sa nu racesc si eu ca daca is ca o leguma cum sa mai am si grija de ea? Uff ma dor si ochii nici nu vad bine la calc. Ma duc sa citecs din urma ca atata am reusit sa retin dupa o noapte nedormita.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
Ma bucur sa vad atata activitate pe forum, mi-a luat ceva pana am citit tot.
Noi aseara ne-am intors de la munte si vreau sa spun ca daca mai stateam o zi sigur nu puteam pleca, am fost la Satic, undeva mai sus de Rucar, sambata a fost superb, soare liniste si pace nu batea deloc vantul. E dar duminica dimineata cred ca era 4-5 a inceput frate un vant puternic de simteai cum se misca cabana si niste zgomote de iti ingheta sufletul in tine, a inceput viscolul, apoi mai spre 10-11 s-a mai potolit vantul, in sensul ca puteai sa iesi afara unde ningea ca-n povesti, asa ca am iesit cu totii la zapada si la facut oameni de zapada, a fost super fain. Pe la 15 cand ne-am hotarat sa plecam vreau sa spun ca drumul era neatins si zapada si gheata cat cuprinde!
Pana la urma incetinel incetinel am reusit sa iesim pe drumul principal Rucar-Bran care era super uscat de ne minunam cu totii cum oare e posibil. Una peste alta a fost super fain si am prin si primavara si iarna in doar 2 zile.
La munca azi avea de predat acel proiect de care va ziceam dar cum sefa e la bucuresti, deci si maine mai e o zi:)
Din pacate David se lasa greu simtit, la cat m-am zbenguit eu si el tot nimic, asa ca am sa incerc sa nu ma mai stresez, pe 13.02 ma duc din nou la buc, sper sa fie totul bine si sa-l vad cum alearga prin burtica:)
Va pup si sa aveti o sapt usoara!
Lori18+
boticelina spune:
Ella vazut pozele, foarte faine, cel putin alea de la carnaval de ieri sunt minunate!
Ai grija cu carucioarele, dupa ce povestesti tu, ca-l vrei frumos, esti clientul perfect pentru un carut inutilizabil Pentru inceput, daca ai timp si chef, gasesti chiar aici pe DC, un topic la parinti despre carucioare, io l-am citit de vreo 3 ori din scoarta-n scoarta!
Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?
"If you are unware of your choices, then you have none"
mcoca spune:
Mona, imi pare tare rau ca printesa e bolnava. Sper sa se insanatoseasca cat mai repede. Si sotul meu a fost bolnav in wk, dar ieri seara isi revenise dupa ce a tot pompat Humex si ceaiuri de tei cu lamaie si miere.
Boti, e foarte frumos numele Nancy, totusi poate parintii tai au dreptate. Eu am citit un studiu in care ziceau ca oamenii cu un nume comun si « la moda » pentru generatia lor trec mult mai usor prin viata. Eu stiu ca in Franta este mai mult decat adevarat. Se face discriminare din cauza numelui si eu am patit-o pe pielea mea. Cu numele de fata xxxEscu+primul meu prenume, nu m-a chemat NIMENI la interviu, acelasi Cv cu numele dupa casatorie + Victoria am primit nu stiu cate telefoane. Asa ca noi ne-am hotarat sa ii punem un nume simplu, usor de pronuntat in ambele limbi.
Anka, frumoase hainutele. Dar ce spor la cumparaturi ai mama. 30 de body Wau. Esti « acro » .
_
Vicky 18+
Bebele casei
dara_d spune:
Cine poate sa imi puna si mie un carut roz pentru fetita mea la numele meu din lista ,pe prima pagina,ce ne-a spus la eco ca e posibil fetita.????Sunt fericita ca e fetita ,asta mi-am dorit dar daca se modifica sex-ul pana data viitoare o sa fie ok si un baietel,sanatos sa fie bebe.
16+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png