Mamici de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
marimar spune:
Sun, bucura-te ca poti inca sa porti hainele tale normale, atita timp cit tu maninci sanatos bebe are tot ce-i trebuie si nu marimea burticii conteaza...
Mariana,felicitaript bebe, vad ca din nou cauti nume de fetita cu M, de baiat aveti deja? Uite citeva:
Melissa
Malina e frumos, iar actrita care a jucat in film e si mai frumoasa....
Mia, simplu si frumos
Monalac, felicitari pe bebe Codrin, ce nume frumos !
Mada, am vazut camera fetitei, foarte draguta si vesela !
Eu am fost inainte sa plec din Noua Zeelanda la ecografia de 12 saptamini, bebe era bine si activ, parea mai mare acum si mi-au dat din nou o alta data,ca ultima era 30 iulie, asta e 24 iulie.
Riscul de SD e de 1 la vreo 700 dupa virsta si masuratori, pliul nucal masura la 13 sapt 1.8 mm. As vrea sa fac amniocenteza sa fiu sigura ca totul e ok..
fericita , 14 sapt cu bebe 3
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
ankalaura spune:
Am uitat sa va spun:
1. Am ramas singurei acasa, fata s-a dus cu mama la Constanta pentru vreo 2 saptamani
2. Mi-a adus matusa-mea din Germania niste sutienoase de gravidoasa si de alaptat, clasa UNA!!! Mai nene, nu stiu cum fac astia sutienele ca sunt asa d emoi, parca se lipesc pe tine si parca se adapteaza fix la cat masoara tzitzi! E unu cu cupa E si mi-am zis ca NO WAY DUDE! De unde, imi vine!!! Si o sa imi vina si daca mai "cresc"! Restul sunt C si D, culmea e ca imi vin toate, in asa fel sunt facute! Super de super! am unul pe mine acuma si nici nu il simt.
Ce imi luasem eu Jolidon e YACK ca mi se pare batos acuma Nu se muleaza el dupa tzitzi ci tre' sa tragi tu de tzitzi ca sa intre inauntru
Anca 17+
anaxena spune:
vai,vai cata agitatie a fost azi!
eu am fost ieri prin Bucuresti(avea sotzul treaba) si m-am plimbat prin magazine...erau sute de oameni si eu,o amarata de gravidutza care se tara prin Unirea..m-am uitat la hainute dar toate erau cu maneca lunga si am observat ca erau mai multe pt baietei,apoi am fost cu sotul la mall-Plaza..unde ne-am razboit cu nishte carucioaare..eu nu shtiu unde gasitzi voi carucioare asha ieftine!!eu tot fac quinny raman,mai exact quinny buzz..dar e scump in draci!!dar plec in portugalia joi si ma intorc luni si sper sa am ceva noroc...sa gasesc lucruri mai ieftine si o diversitate mai mare de carucioare!bine ca ma duc miercuri la dr si poate imi mai zice ce sex vede..ca poate ii iau roz si cand ma intorc pe 5feb am programare la Iosup si-mi zice ca are putza!
o sa ma mai uit pe site-uri sa vad poate mai apar modele noi..sa nu cumpar si sa ma oftic apoi
bb mishca intr-o veselie,adiq cum ma ashez cum incepe scadalul..acum ma gandesc eu,e bine sa fie asha de activ?
cred ca m-am mai imbogatzit cu 1kg..adiq 56,oare cum pun eu doar respirand aer si mancand asha ceva pe langa??lipsa activitatzii sportive..ma apuc de alergat!!
Ana-Maria19+
am oMARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
ella81it spune:
Buna seara!
Vad ca nu a fost prea mare agitatie pe forum.Cred ca toate ati fost la plimbare.
Si eu la fel.La pranz ne au invitat socrii la un gratarsi apoi am fost la carnaval.
Aici in fiecare am la inceputul primaverii este carnaval .Sunt parade in aproape toate orasele dar cel mai frumos e cel de la venezia.Noi am fost intr un aras aproape de unde stam dar sper sa ajung si la venezia.
A fost f.frumos!
Am facut si poze ,le am pus aici daca sunteti curioase!
Imi spune ti si mie daca reusiti sa le vedeti ,daca nu sa mai schimb pe aici.
SUN ca m ai ajutat!
MADA am facut pastele alea cu gamberii !Au iesit fffffffffff.bune!
Mai va scriu si eu retete de paste daca vreti!
ELLA
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
18+[BAIETEL]
boticelina spune:
Buna seara fetele, mama, ce dor mi-a fost de voi! Din pacate a fost netu' cazut cu tot cu telefon si cablu, deci n-am avut ce face si a trebuit sa muncesc, ca-mi luasem ceva de lucru acasa.
Dar, dupa ce am terminat, am plecat la plimbare si am nimerit in Dorally. Va rog sa nu radeti, pe mine ma amuza dileala aia de magazin . Ce e fain e ca acolo are reprezentanta Bambi Kids, asa ca garga s-a mai facut azi cu o salopeta cu labutze extrem de rosie, la pachet cu o caciulita si manusele asisderea (ca am nemerit un set).
In schimb, trecand io pe diversele alei, am intrat si intr-un magazin cu atelaje bebelusheshti si descoperit un super-carucior! ROMANESC! De fapt aveau mai multe modele dar asta m-a rapus, l-am inchis in 3 secunde cu o singura mana, l-am invartit pe toate partile, l-am sucit, l-am ridicat de la pamint, i-am controlat toate cotloanele, ce mai, super simpatic. Si acum, bomba: pretul: 2oo lei. Au inceput sa-mi tremure mustazile, doamnele incercau sa-mi zica ca aduc si mai ieftine, dar ca au si un model mai scump, ala era 270 lei, groaznic de mult dupa oftatul general din magazin.
Cercetat eticheta, bagat la bila site-ul, cautat febril acasa pe net, gasit firma. Se numeste DHS Bike si sunt o firma romano-germana din Deva. Acum stau si ma intreb: oare merita sa-l iau in calcul? N-o fi vreo janghina care ma lasa dupa 6 luni? Asa din cercetarile pe net ma straduiam sa aleg intre un Graco Spree si un Inglesina Espresso, dar alea-s scumpe si uite ca exista si chestii mai rezonabile ca pret. M-am uitat saptamina trecuta prin Real si Metro si acolo carucioarele incep de la 8 milioane!
Mama, am scris un roman si nici n-am apucat inca sa citesc din urma!
Pup, noapte buna!
Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Neatza,
Am trecut sa va pup!
Saru'mana Marimar! Eu sunt convinsa ca Galu isi ia ce are nevoie, dar ma si amuza fatza trasfigurata a oamenilor cand le zic varsta sarcinii. Deh... Succes la amnio, daca te hotarasti!
Boti ma bucur ca a mai primit Garga o salopetzica. Despre carucior nush ce sa-ti zic! Oricum vei lua tu decizia cea mai buna, despre asta n-am nici macar un dubiu!
Anka sa le porti sanatoasa! Si succes saptamana asta in tot ce ai de facut! Va fi bine, stiu asta!
Ella cu placere! Eu te-am vazut in continuare. Apare acolo un mesaj ciudat, dar pozele tale sunt inshirate exact sub el. Ahh, la semnatura sa scrii cu litere mici "baietel", ca altfel nu iese!
Ana te superi daca-ti spun ca eu nu te cred ca te ingrasi? Adica am o oarescare banuiala cum ca retzii apa, nicidecum ca te ingrashi! Oricum arati bine si Maria va avea o mamica frumoasa. Drum bun joi si shopping placut!
Dia frumos vis!
No gata! S-a dus si weekendul asta si tare n-as fi vrut! Dar am o saptamana interesanta, cred!
Va pup si va doresc sa aveti o saptamana plina de reusite! Si cu bebei sanatosi in burtici!
18+
ankalaura spune:
Neata gagi
Eu sunt la birou de o ora si mi-am aranjat agenda saptamanii.
Am vorbit si la Genetic lab si ma duc sambata - ce draguti au fost! Ba chiar mi-au zis sa sun vineri seara sa le spun cand ajung, ca sa nu ma duc cu noaptea in cap, pe cand puteau sa imi zica "vino cucoana aici, iti luam sange si basta". Si asta pentru ca i-am zis ca nu pot ajunge in timpul saptamanii, ca lucrez la mama naibii in Baneasa si stau in Tei, ca am program incarcat samd,... ceea ce e fix adevarat. Mi-a placut de ei. Caprioara - multam de contact.
Boti - eu sunt la Cta in doua sapt max, ajungem vineri seara si stam tot weekendul. Vrei sa mergem amandoua sa vedem carutul daca nu te grabesti? Daca e ok, m-ar tenta si pe mine, ca un ban in plus in buzunar nu strica. Oricum, eu mi dau in nici un caz 8 milioane pe un carut, si nici 7 si nici 6.... Daca nu gasesc ceva mai ieftin si mai bun decat Chicco Evo (3,5 mil), poate luam asta de la Constanta. Cat era de mare strans? Te-ai asigurat ca e si pentru nou nascuti?
So:
Miercuri seara incerc sa ajung la dr de fam. Am vazut ca ELEVIT se poate lua compensat. Stiti cumva daca pot lua compensat si MAGNE B6, OMEGA3, PREGNYL?
Joi, ecografie + triplu test
Vineri dimi, sper sa ajung la faimoasele gradinite de cartier
Sambata - triplutest nr doi
Ziceam ca saptamana asta ma apuc de gimnastica, dar cred ca nu reusesc...
Asa ca pup you si va doresc tuturor o saptamana minunata.
Aaa, am uitat sa va zic - am luat din Carrefour un CD super MOTHER AND BABY cu muzica de gravidoase. Super! A fost vreo 13 lei sau asa ceva - are aproape o ora de muzica (pe fundal, bate inimioara de bebelus )
Anca 17+
boticelina spune:
buna dimineata!
Ankule normal ca ne putem intalni sa mirosim carutul si o cafelutza O sa-ti las numarul meu de telefon pe PM.
Deci asta de doua milioane era si pt nou nascuti, adica se lasa la orizontala complet. Singura hiba: avea doar 2 pozitii la spatar, culcat si in fund. Lucru care din punctul meu de vedere se rezolva cu un sistem home-made in 30 de minutzele si cu cca 5 lei, am vazut un astfel de sistem de reglaj la unul din carucioarele Hauck amusinate sapt trecuta. Cel la 270 avea 3 trepte la spatar, si in plus husa de picioare si aparatoare de ploaie, dar nu se strangea asa usor. Pentru mine e mai important sa se stranga cu o singura mana.
Ala la 2 mil sa plia la fix, ramanea ca inaltime la dimensiunea rotilor, cca 25x85x55 cm si cred ca avea in jur de 8-9 kg, avea frana centrala pe rotanele din spate si frane individuale pe alea din fata, dar nu avea maner reversibil. Modelul ala "scump" avea si miner reversibil. Acuma cred ca depinde ce-si doreste fiecare de la un carut.
Mi-ar fi tare de folos sa merg cu tine Ankule ca tu ai experienta first-hand la atelaje din-astea. O saptamana fructuoasa iti doresc, sa-ti iasa toate pasentele la fix!
Aaaa, si toata Constanta e plina de carucioare Douceur, a auzit cineva ceva de astea? Am vaga impresie ca-s tot romanesti.
Edit: si uitat sa-ti zic ca aveau si 2 modele cu manere nu cu bara, tu parca iti doreai cu manere, nu? Pe alea nu le-am puricat ca nu m-au interesat, mie alea cu manere mi-e imposibil sa le manevrez cu o singura mana.
Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
Violeta_m_tm spune:
Neatza gravidutze
Nu am reusit sa citesc ce ati scris ieri, dar sper ca sunteti bine toate. Eu aseara m-am simtit foarte rau, am mancat mult in timpul zilei si nu mi-a digerat stomacul, am varsat tot ce am mancat, si cum mancarea nu era digerata am simtit ca o cantitate mare de sange mi-a venit in cap, cand m-am uitat in oglinda m-am speriat cat de rosie imi era fata, si sotul meu s-a speriat cand m-a vazut asa, toata tremuram, iar cand mi-a revenit culoarea la fata mi-au ramas numai punctulete rosii de sange pe toata fata, mai accentuate la ochii si barbie, si vad ca nu mi s-au retras,(arata ca atunci cand cineva te-a supt de gat, nu foarte tare, si iti raman punctulete cateva zile)
14+
poze
bebele meu
vio
estrella80 spune:
anaxena si eu am tot pe 5 progrmare la dr. Iosup, dar eu sunt mai mica in sarcina ca tine... si ma gandesc ca poate nu o sa isi dea seama ce e!Oricum, ceea ce imi doresc cel mai mult e sa imi spuna ca e totul ok, ca e sanatos si daca o fi posbil, si ce va fi...
In privina cremelor pentru vergeturi,eu am cumparat o crema de la mothercare, nu stiu sa va spun exact ce contine, dar stiu ca e speciala pentru vergeturi.. am dat 260 mii pe ea, nu mi s-a parut mult, dar cantitatea nu e asa de mare cat sa iti ajunga mult timp, cred ca are cam 150...
http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png