Mamici de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
dara_d spune:
Buna burtici
Abia acum reusesc si eu sa scriu ce am facut vineri la ecografie ca nu a functionat net-ul acasa.
Am facut triplu test,mi-a luat sange,apoi ecografie.
Bebe are pliul nucal 1,43 mm ,146 grame, CRL 10,74 cm, la 16 saptamani si 2 zile.IN rest mai scrie vreo 2 pagini dar la toate masuratorile este in limite normale,inima are 4 cavitati si bate cu 158 bpm.
Astept sa iau si rezultatul saptamana viitore si de la sange.
Si ne-a spus ca e posibil fetita,ca dormea si isi tinea picioarele stranse la burtica
Abia pe 29 feb mai merg la ecografie si poate atunci va fi sigura de ce este. Dar eu cred ca e fetita.
Mada sau cine stie poate imi pune si mie un carut de fetita in lista.
Intrebare eu cum imi pun un carut roz la semnatura??????
Pupici
16+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
SunSmile spune:
Dara felicitari pt bebelina! Si a noastra la 16 sapt + 2 zile avea tot 146 grame si 158 batai/minut!
Te duci in stanga unde ai profil personal si in casetutza destinata semnaturii pui [gravi ]16+[ fetita] dar fara spatiile lasate de mine! Si alegi optiunea de a avea semnatura activa. Succes!
18+
M&M spune:
Dupa un " somn de frumuste", iata-ma si pe mine in zona.
Sun, multumesc. Cred ca am devenit paranoia de cedez asa usor cand vad lucruri pt bebe...
Tuchi, probabil trebuie sa curete endometrul( stratul superficial al uterului), asta este rolul mestruatiei, sa curete stratul cel mai superficial al uterului, probabil . Ma gandesc ca de aceea te-a chemat doctorul.
Dara, felicitari pt bebelina!!!Ca sa pui la semnatura carutul roz, scri in paranteze drepte " fetita"..ex: [ fetita ], dar nu lasi spatiu intre paranteze si cuvant. eru a trebuit sa scriu asa ca sa iti pot exemplifica , altfel aprea direct . Bafta multa!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
10+
M&M spune:
Sun , ai fost mai rapida ...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
10+
monalac spune:
SUN,ma bucur ca te ai simtit bine la russe.cat despre greutate,ai mare dreptate,n are nicio legatura greutatea ta cu dezvoltarea bebelului.eu am o prietena care atunci cand a ramas insarcinata avea vreo 50kg,a luat in tp sarcinii vreo 12 parca,dar imediat dupa ce a nascut a revenit la greutatea initiala,fara sa faca nimic in aceste sens.fetita ei a avut la nastere 3 kg,dar a luat f bine in greutate si acum are 9 luni si e o dulceata de fata,cu bulanase de ti vine s o mananci..si are o mamica sexi!
DARA,ma bucur pt ca bebe e bine!
MADA,ai grija cu racelile,eu una nu m as duce la cineva cu copil mic daca eu sau cris am fi raciti.nu stiu,poate sunt exagerata,dar de ce sa mai expun si pe altcineva inutil?
MARIMAR,ma bucur ca ai mai scris,chiar ma intrebam ce mai faci.
TUCHI,of,sper sa ti vina menstruatia cat mai repede si apoi sa te poti apuca de proiectul bebe.iti tinem pumnii!
CRISTINA,m ai amuzat cu fotbalistul...ia sa vezi daca vei avea un baiat ce mandra vei fi de el si nu l ai mai schimba pe 1000 de fete!cris acum a iesit cu tati si ii spune lui tati//da mi cu silicon pe ghete sa fiu frumos sa ma placa fetele!!//manca l ar mama de cocosel!
eu am dormit putin dupa amiaza.ca noaptea dorm f prost.
19+ cu bebe codrin
Mami de Cris
Poze Cris
M&M spune:
quote:
Originally posted by monalac
SUN,ma bucur ca te ai simtit bine la russe.cat despre greutate,ai mare dreptate,n are nicio legatura greutatea ta cu dezvoltarea bebelului.eu am o prietena care atunci cand a ramas insarcinata avea vreo 50kg,a luat in tp sarcinii vreo 12 parca,dar imediat dupa ce a nascut a revenit la greutatea initiala,fara sa faca nimic in aceste sens.fetita ei a avut la nastere 3 kg,dar a luat f bine in greutate si acum are 9 luni si e o dulceata de fata,cu bulanase de ti vine s o mananci..si are o mamica sexi!
DARA,ma bucur pt ca bebe e bine!
MADA,ai grija cu racelile,eu una nu m as duce la cineva cu copil mic daca eu sau cris am fi raciti.nu stiu,poate sunt exagerata,dar de ce sa mai expun si pe altcineva inutil?
MARIMAR,ma bucur ca ai mai scris,chiar ma intrebam ce mai faci.
TUCHI,of,sper sa ti vina menstruatia cat mai repede si apoi sa te poti apuca de proiectul bebe.iti tinem pumnii!
CRISTINA,m ai amuzat cu fotbalistul...ia sa vezi daca vei avea un baiat ce mandra vei fi de el si nu l ai mai schimba pe 1000 de fete!cris acum a iesit cu tati si ii spune lui tati//da mi cu silicon pe ghete sa fiu frumos sa ma placa fetele!!//manca l ar mama de cocosel!
eu am dormit putin dupa amiaza.ca noaptea dorm f prost.
19+ cu bebe codrin
Mami de Cris
Poze Cris
Mona, . Pana la urma nici eu nu stiu ce vreau, sanatos sa fie . Sunt pe toane, ba vreau fetita, ba vreau baietel, indecisa mai sunt. Oricum orice ar fi l-as iubi !!! Haioasa faza cu Cris; va sa zica, vrea de pe acum sa il placa fetele...Cred ca esti atat de mandra de el!!!!
Cristina
10+
ankalaura spune:
F*CK! Am scris o tona si am pierdut mesajul!!!!
Oana, Yasmy - transportul dureaza cam 10 zile, costa 6 euro indiferent de comanda, mai platesti o taxa de manevrare de 4-6 euro. Platesc cu card Visa (al meu e in lei, de debit). Comand pe net, validez comanda si platesc imediat - nu e cu termen, ca pe ebay.
Dara - daca ai cum, scaneaza pls eco si rezultatul la TT cand o sa il ai, pliiizzz, si trimite-le pe mailul comun. Iti doresc sa fie fetita, asa cum simti tu
Noi am fost azi la Carrefour - nimic special. Ceva carut Brevi, dar pentru 6 luni +, scumput, dar materialul grozav. Degeaba daca nu e newborn. Ceva baodyute dragalase (8,4 lei sau asa ceva), colorate frumos.
Intre timp, m-am orientat catre un Chicco Evolution care e doar vreo 3mil jumate la magazinul lor. Pun pozele pe mailul comun.
A propos de preturi si produse, aruncati un oki www.vertbaudet.co.uk/baby-nursery-maternity-clothes/FOLDABLE-BABY-NEST.aspx?ProductId=V703113004&DocumentId=V350&CompanyId=V&Path=1636/1643/1693&source=" target="_blank">aici
Of, ce mai mesaj scrisesem
Anca 17+
SunSmile spune:
Mandretzilor va pup si va doresc o seara faina! Ma'c la dush, la film, la citit, la alintat...deh, am activitati!
Ne auzim maine...
p.s. Si Narcisa tot nu a scris..:(
18+
dia_filipas spune:
Buna seara, burtici! Aveti un avant pioneresc la scris! Eu nu am intrat prea des ca am avut mult de lucru (mi-am luat niste traduceri acasa), in schimb am citit tot!
BOTI felicitari pentru gargarita!
Nati, felicitari pt. miscarile de trupe!!
Hmm, acu ca am 16 sapt. e posibil sa il simt pe bb? Ca simt eu o miscare noua, ceva ca un val da foooarte finut, abia sesizabil, tre sa stau nemiscata ca sa-l simt. Aseara l-am, visat pe strumfuletz. Era baietel blond cu parul cret, cret, si cu falcute. Am simtit ataata iubire (in vis)!
MONA, ma bucur ca ai ajuns in sfarsit la doctor si ca esti bine! Eu voi merge sapt. viitoare cand voi primi si rezultatele la TT. Deocamdata mi-e mai bine si nu am mai avut incidente.
Felicitari si fetelor care l-au vazut pe bb la eco!
Noi am cam epuizat lista de persoane ce trebuiau anuntate, mai am sapt. asta la servici si gata.
Frumoase poze aveti toate!! Poate reusesc si eu sa pun, cand am timp. Tre' sa-mi fac si cu burtica, ca acu se vede.
Va pup, o seara frumoasa, am plecat, ma asteapta Robotboy (la asta lucrez)
Pupici pe burtici (la toate burticile!!!)
dia 16+
strumfuletz