Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Vero, Roxana G , suspectase DA la Andrei , ea era multumita de lanolina , poate reuseste ea , daca timpul ii permite sa-ti spuna mai multe.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Offf, eu sunt disperata, imi vine sa urlu de situatia asta cu raceala copiilor. Mai devreme am facut super criza, o luasem rau razna si ma enervasem pe ei desi ei nu au nici o vina mititeii ca nu sunt bine. Deci azi sunt mai rau, AMANDOI! Andrei a tusit rau rau, s-a si innecat de tuse. Muci am scos cu aspiratorul destui, e iritat si marait rau. De mancat a mancat, numai laptic, iar a refuzat fructele. Nu sta la aerosoli, e nervos pentru orice. Alex tuseste ca un magar, nu mai zic cati muci am putut scoate. Acum m-am mai linistit ca par un pic mai bine, dimineata ma gandeam sa chem salvarea cand i-am vazut asa. Oricum nici gand sa scape Andrei de bronsiolita, si nu pricep cum de ieri atat de bine si azi atat de rau.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

quote:

quote:

roxana le doresc sanatate copilasilor gandeste pozitiv si totul va fi bine.pupici

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor !!
pt dermatita eu am folosit crema Mustela Stelatria (e speciala pt asa ceva); asa mi-a recomandat doctorita

PS - iar sunt suparata
la masa de pranz Natalia a mancat 35 ml de laptic
asta dupa ce la masa de dimineata a mancat 40 ml
offf, e din ce in ce mai rau
ce ma fac ?

Mami de Natalia-13 sept. 2007
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

sarbatoritilor de azi sa fiti sanatosi si norocosi!

Andries, stiu ca ma vor costa o caruta bonele, dar eu nu suport ideea de interna. Nu suport nici sa ma suprapun cu menajera mea prin casa, cateva ore, d-apoi sa imi stea cineva pe cap aici. Uite acum e tanti aia la curatenie si Alex e capiata, imi vine sa le bat pe amandoua. Eu am stat cu parintii si cu bunica, Dzeu sa o ierte, o fiinta extrem de sufocanta si bagacioasa si am ramas asa cu o fobie de a locui cu cineva.

Ana, sa auzim numai de lucuri bune de la voi si poate scapi si tu. Noi va calcam pe urme, nu mai pot de suparare, si de azi ma incearca o super usturime in gat si pe mine. Vlad va fi primul iepuras?

Moldoveanca, nici Andrei nu se ridica, nu se sustine si nici nu incearca ridicarea. Nu e nici o problema, o sa stea in fundic cand e vremea lui.

Off, va las ca sunt galagiosi amandoi. Nu mai am chef de nimic, nici de munte. Nici nu stiu daca mai mergem, maine merge sotul cu ei la doctor si astept sa vad ce ii va spune. Parca ma simt nesigura sa nu merg eu cu ei, desi am incredere in el. In plus si el era azi cam ezitant, ce face el acolo, etc. I-am zis ca nu e pb, important e sa nu intarzie, ii va spune doctorita ce si cum.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Roxana sanatate multa micutilor.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

La multi ani tuturor sarbatoritilor !!
pt dermatita eu am folosit crema Mustela Stelatria (e speciala pt asa ceva); asa mi-a recomandat doctorita

PS - iar sunt suparata
la masa de pranz Natalia a mancat 35 ml de laptic
asta dupa ce la masa de dimineata a mancat 40 ml
offf, e din ce in ce mai rau
ce ma fac ?

Mami de Natalia-13 sept. 2007
diverse

Doctorii ce te-au sfatuit?
Ce-ar fi sa schimbi aerul? Daca ai putea pleca la munte o perioada, macar doua saptamani sa inceapa sa pape mai bine ar fi minunat. Poate agitatia din Bucuresti nu-i prea prieste.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

roxana - offf..nu le mai trece!pupici dulci si o imbratisare...sa se simta mai bine!
ana - asteptam sa "vedem" iepurasul!!!!!
tomitza - of, imi pare foarte rau!ai incercat sa vb cu dr????ce ti-a zis????pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Da, ok, daca nu o suporti nu are nici un sens sa angajezi interna. Ce sa spun altceva decat mult, mult succes!! Eu daca ar trebui sa ma mut acum la casa (desi imi doresc chestia asta) as mai amana tocmai pentru a ma aranja cat mai bine cu copiii. Si asa...probabil in trei ani ajung si eu la casa si ma gandesc intens cum o sa procedez atunci, singura mea sansa este sa ajung self employed pena atunci.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

de vreo cateva zile citesc cu sufetu la gura o poveste din DISCUTII GENRALE-------- AJUTOR MI-AU RAPIT COPILUL astazi nu ma lasat inima si am scris si eu dar raspunsu a fost unul foarte simplu care ma pus foarte mult pe ganduri.daca va intereseaza subiectu va invit sa- cititi si sa va dati o parere.va pupic.

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Tomitza,asa a facut si Vladutz cateva zile,iar doctoritza mi-a recomandat Bonisan pana la 6 luni e foarte bun imediat ce i-am dat a inceput sa pape ca un ursulet.Sie e un ursulet la 8 kg ale lui pupici

teo

Mergi la inceput