Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
rodicamaries spune:
off...stiu ca mananca mult...dar nu cred ca asta conteaza...in urma cu vreo 3 saptamani manca 100 ml la o masa...si a tinut-o asa vreo 3 zile ...incepusem sa ma ingrijorez...apoi si-a revenit...aseara spre exemplu i-am facut 7 portii si dupa ce a terminat a plans...i-am mai facut o portie de laptic...deci in total 8, deci cam 260 ml...ma gandesc ca stie el cat ii trebuie...poate seamana cu mine la capitolul asta...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
tzuc spune:
Multumim de urari si uram si noi la randul nostru tutror sarbatoritilor sanatate si sa le aduca numai bucurii parintilor
Scuzati ca nu am mai intrat..incerc sa stau cat pot cu Maria..ca d emartea viitoare incep jobul si sunt ff afectata..dar nu am cale de intors, o sa am program de 6 ore, va sta cu mama soacra..si am emotii imense. Deocamdata mergem doar pe laptic lasat de mama si daca nu va mai fi suficient sa-i pot lasa peste zi..o sa introducem lapte praf 2 mese/zi, ma gandesc ca de o masa reusesc eu sa scot..in cel mai rau caz.
rodicamaries spune:
o intrebare off topic...este ceva program de traducere, in care ii dai textul in romana si ti-l traduce in engleza?
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
rnico spune:
quote:
Originally posted by laurici_27
Buna dimineata!
Multumim mult pentru urari si spunem si noi la randul nostru mariei teodora de luy, stefan de sim, maria de tomasa, maria diana de tzuc, eduard stefan de bumbita.
Noi scriem f rar dar va citim in permanenta.
Azi, tocmai de ziua noastra am fost si am facut si noi vaccinul, am plans doar cateva secunde, acum sa vedem daca vom avea si reactii adverse.
legat de diversificare, pediatra ne-a spus sa ii dam de la 3 luni jumate mar ras cu biscuiti, ea ne-a recomandat biscuitii petit. Bineinteles ca am zic ca ea si am facut ca mine, prin urmare nu am inceput nici o diversificare, cred ca voi incepe de saptamana viitoare cu suc de morcovi.
Oricum, sfaturile voastre mi-au fost de un real ajutor.
din cate stiu eu....biscuitele se introduce mult mai tarziu, pentru ca glutenul din biscuite poate da la cei sensibili boala celiaca
bombonica ...23oct2007
isabeluta spune:
Nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul meu anterior...arata execrabil...Inca o data tutror bebicilor!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
rnico spune:
cateva info si despre noi...acum ca am reusit din nou sa dam de internet dupa ce un virus f puternic ne-a eliminat calculatorul
avem 3 luni....5400gr, 62cm si un perimetru cranian cam mare...41cm!!??
in rest suntem bine si mancam numai natural!
la multi ani pt toti bebeii sarbatoriti azi, sanatate la cei bolnaviori si acum citesc cele n capitole scrise de cand nu am mai reusit sa deschit calculatorul!
bombonica ...23oct2007
isabeluta spune:
Eu ma simt suuuuper azi! Nu ma intrebati de ce ca nici eu nu stiu. Bebe a dormit la putin, iar eu am deja cearcanele pana la cot [D]
Azi mergem la vaccin. L-am cantarit si masurat de acasa pentru orice eventualitate: e un mic buflei, adica are 8.100 g si 66 cm...Cam atat deocamdata...ascultam cu interes Soricelul Dominic!
Isabela de
isabeluta spune:
Pfiuu...nu stiu ce am azi...sa mai bag o cafelutza????
Isabela de
Roxana_G spune:
Offf, eu sunt disperata, imi vine sa urlu de situatia asta cu raceala copiilor. Mai devreme am facut super criza, o luasem rau razna si ma enervasem pe ei desi ei nu au nici o vina mititeii ca nu sunt bine. Deci azi sunt mai rau, AMANDOI! Andrei a tusit rau rau, s-a si innecat de tuse. Muci am scos cu aspiratorul destui, e iritat si marait rau. De mancat a mancat, numai laptic, iar a refuzat fructele. Nu sta la aerosoli, e nervos pentru orice. Alex tuseste ca un magar, nu mai zic cati muci am putut scoate. Acum m-am mai linistit ca par un pic mai bine, dimineata ma gandeam sa chem salvarea cand i-am vazut asa. Oricum nici gand sa scape Andrei de bronsiolita, si nu pricep cum de ieri atat de bine si azi atat de rau.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Celia spune:
Ana, se pare ca Vlad va fi primul iepuras din grup?
Multa sanatate Mirunei si tie .
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)