Fulguleti de nov-dec-2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am fost la carrefor...o nebunie. a alergat pe culoarele de la felicia de era transpirat tot. se uitau oamenii la noi ca la nebuni, vreo 2 au comentat ca nu stiu cum putem sa rezistam dar a fost super fun. si el s-a simtit tare tare bine.
in toiul hohotelor de ras am obs ca a iesit si un coltisor din a treia maseluta. cred ca de asta a fost agitat, azi a dormit 1h toata ziua. noua ne pica ochii in gura, el e fresh. pregatim si noi baita in speranta ca se va mai linisti.
v-am zis ca dormim mult mai bine noaptea? adica doarme pana la 4-5 la el, apoi vreo 1/2-1h cu noi si apoi iar la el. e ok, ne odihnim toti trei.
ce mai face dani......e vesel nevoie mare. a invatat ochii si de vreo cateva zile ne tot baga degetele in ochi. a descoperit gatul si ni-l tot arata, se da cu capul pe spate si eu am niste emotii sa nu se dezechilibreze...... pot sa va zic ca seara nu se joaca cu NIMIC, doar balonasele il mai distrag de la a merge, a se alerga cu noi si alte variatiuni pe aceeasi tema. dar e vesel si fericit si e tot ce conteaza. a! si toata seara, adica de la 7 pana la 9 e in continuu cu ceva in gurita....paine, pufuleti, cereale, mandarina, portocala, mere, visine din compot ....si tot asa. dar sunt si eu happy. azi a papat lapte cu gris.....yamiiiiii
dianarus ce alte deserturi??? laringita? multa multa sanatate, Doamne ajuta sa scape marc fara sa o ia.
si nepotelul meu ala micut tuseste ff rau, s-a cam speriat andrea azi....inca nu au fost la spital....sa vedem cum va fi la noapte.
va pupam dulce!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Donia

Din bucatarie pana in sufragerie e cam 1 metru si am prins-o pe Roxana ca i-a pus poteca de cheerios lui Cristi pe jos, una cate una, incepand din bucatarie, ca el sa le manance si in felul asta sa il atraga in sufragerie... si el chiar asa facea...
Sau Roxana spune ca e catel si isi pune cate un pumn de cereale pe jos si le mananca cu gura, iar Cristi o trage de par sa ajunga si el la gramajoara... sunt de coma!

,ma imbolnavesti cu povestioarele astea...,abia astept sa vad pe pielea mea cat este de frumos...,dar cu trei...,cum o fi?!?...,abia astept...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

prestat 5 ml de calmababy la cupilu' agitat, si ca prin minune..m-am calmat eu :))) super efect, n-am ce zice :) breee, da' ce nerv, ce isterie... am zis sa incerc un danonino. in sufragerie.. in premergator..da daaa... booon. pun cutia pe masuta.. face o tura de sufragerie, vine la masuta, arata cu deshtu'.. io, mama saritoare, da mami, iti dau.. haaaa.. isterie again :)) in fine, trece, mai face o tura, iara vede cutia, iar mi-o arata. ba, clumea, mai si deschide gura!!! tematoare, de aceasta data, dar imi iau inima-n dinti, si incerc din nou... jaleeee!!! :))) oferit una bucata morcov, bun bunut, scos din frigider.. acum e sub frigider, n-am starea necesara sa-mi aplec fizicul pana acolo :)) bagat rufe la masina, ceea ce echivaleaza cu entertainmentu' suprem.. nimic!! de ce se nu se deschide usita?? de ce s-a aprins butonu'?? de ce se invarte?? de ce nu se mai invarte?? de ce se invarte din nou?? centrifugaaa!!!... valeu si valeleu :)))
ma duc sa bag caloriferu'-n priza si sa dau drumu' la apa.. daca nu se calmeaza nici dupa baita, ma bag io la un dus romantic, cu caloriferu' de gat:)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

mie imi pare ca vroia sa-i dai lui sa manance singur..
asa face Crinuta acum...,de fiecare data cand incepem sa mancam...,prima lingurita i-o dau eu...,in ideea ca poate,poate mancam si noi "frumos"...si se enerveaza...,imi intinde mana spre castron...,incearca sa-l fure...,apoi ii dau lingurita ei...,o las sa-si faca treaba...si eu imi iau o alta lingurita...,si basculez...cit sta ea ocupata...si concentrata...,azi la masa de pranz...,s-a prins de figura si s-a enervat ca nu-i dadeam lingurita nr 2...,asa ca i-am dat-o si pe aia...,eu mi-am luat-o pe nr 3...si basculam in timp ce ea era concentrata sa "manance" cu cele doua personale...
stii ca azi,chiar ma gandeam sa-ti spun...,sa-i lasi castronul pe tavita ,poate vrea sa manance singur...,se pare ca asta incearca sa-ti arate...si nu vrei sa te prinzi deloc...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna minunatele!

of, nu..dianarus, danita! …si voi ? …sanatate multa…o fi pt ca s-a incalzit vreme pe acolo si virusii circula mai usor 6

asiza, foarte fain arata gentleman-ul Denis! plimbat, imbaiat, jucat…banuiesc ca nu va plictisiti..ai schimbat laptele acolo? cum a fost? mancare ii gatesti sau de la borcanele?

donia, am ras singura cand povesteai cu manca Cristinel cerealele…

laurate-ai mai acomodat cu jobul, cu ideea, cu colegii, cu ...toate?

dandusa, m-as infiinta imediat la toate procedurile mentionate…cu bani sau fara …auzi, dar Claudiu de-abia a revenit si tu l-ai pus la munca ? credeam ca isi ia si el o vacanta…vai ce am mai calcat si eu la camasi cat lucra barbatu la banca…aici, ca Donia …scot hainele super, ff rar calc ceva….e adevarat ca si garderoba noastra s-a schimbat mult ..

adinazot, cum te simti? ce te-a determinat sa faci investigatii pt tiroida…si eu slabesc mult si nu stiu de ce…plus ca sunt extrem de obosita…aseara m-am culcat la 8 jumate…

constantzencele…vad ca diversificati la greu…noi nu am gustat pana acum minunatii ca piscoturi sau grisine.

yagmur, pe ce plaiuri hoinaresti ?

Mergi la inceput

ruxandra, ne despart vreo 500km...:))...am banuit io bine ca esti la shopping in NY ...hai, desarta sacosele :))

Mergi la inceput

eri-ka, cam rar pe la noi...ancader, asemenea.

flore, baga un zambet...te mai lasi mult rugata :)))

dia1609, voi ce mai ziceti??

Mergi la inceput

saryta, sau cine vorbea de cantecele/filmuletze pe mail..am intrat si eu nu vad nimic nou. unde e vaca lola et comp.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KTRINEL,mie mi-a recomandat d-na Cozac(stii tu,mama lui Dani Cozac) sa imi fac analiza de tiroida,pt ca semnalele erau cat se poate de clare pt ea,slabire evidenta,in ciuda fatului ca maninc cat trei,si oboseala,nervozitate marita.M-am dus la analize si am cerut sa mi se faca si pt tiroida,din sange se face,simplu,si asa am depistat.Poti sa iti faci si tu pt siguranta,de cele mai multe ori sarcina cauzeaza dereglari de tot felul!!!Iti doresc sanatate!
ASIZA,sunt mortale pozele,imi era dor de Denisucul,ce a crescut si tot mai chipes se face,va pupam!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

vazut poze cu minunatul Denisucu,din ce in ce mai frumossss

Ktrinel,
ii ajunge 6 saptamani de vacanta...,cineva trebuie sa aduca bani in casa...,io nu mai prestez de 2 ani...si nici nu voi presta curand...,in plus daca vrei sa-l pedepsesti ,tine-l fara ocupatie...,nu-l lasa la sala...si dai sa manance bunatati...,inebunesteeee,trebuie sa fie activ...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

dandusa, priceput :)

adina, o stiu pe d-na Cozac..Dani are copii?

Mergi la inceput