Fulguleti de nov-dec-2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
adinazot spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
dandusa, priceput :)
adina, o stiu pe d-na Cozac..Dani are copii?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Nu ,acum lucreaza din greu pt copii!Dar sora lui Anda are 2 fete deja maricele,stii ca si ei au locuit 14 ani in canada,acum s-au intors acasa!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
![](foto.gif)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
eri_ka spune:
quote:
saryta, sau cine vorbea de cantecele/filmuletze pe mail..am intrat si eu nu vad nimic nou. unde e vaca lola et comp.?
Le gasesti in 3maminovdec06@gmail.com.Nu sunt chiar noi si sunt trimise de saryta.
Vezi ce activa sunt! asta si ptr ca am gasit psw laptopului , ca un timp nu l-am putut deschide ca o uitasem
![](bang.gif)
deny75 spune:
asiza am vazut pozele cu Denis.Ce bine s-a distrat la locul de joaca!
Fetelor,avem si noi o problema:kk cu miros urat de-ti muta nasul din loc si are si o culoare verzuie ,in numar de 2 pe zi.Se poate sa fie de la Multisanosvitul cu fier pe care il dau de luni?
Oricum vreau sa-i fac coprocultura la Cantacuzino pentru ca avem in antecedente 3 episoade cu e. coli depistat la copro. toti fulguletii bolnaviori dar si pe cei sanatosi
daphna spune:
quote:
Mi se pare absolut normal sa o stii pe dna Cozac!!!!
![](cool.gif)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by daphnaquote:
Mi se pare absolut normal sa o stii pe dna Cozac!!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
si mie...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
daphna spune:
quote:
Originally posted by deny75
asiza am vazut pozele cu Denis.Ce bine s-a distrat la locul de joaca!
Fetelor,avem si noi o problema:kk cu miros urat de-ti muta nasul din loc si are si o culoare verzuie ,in numar de 2 pe zi.Se poate sa fie de la Multisanosvitul cu fier pe care il dau de luni?
Oricum vreau sa-i fac coprocultura la Cantacuzino pentru ca avem in antecedente 3 episoade cu e. coli depistat la copro.toti fulguletii bolnaviori dar si pe cei sanatosi
DENY mami de AZELIA 26.10.2006
POZE
DA.e posibil,stai linistita.
daphna spune:
DIANARUS,hai k numai noi mai bantuim pe aici....ia zi tu cum mai doarme MARC?asta asa ca eu vreau sa ma laud...Elisa se culca la 22.30 si pana la 9.00 nu i se mai aude glasul,bai nenenici passs.offf,tare bine e!!!
lizzy spune:
roxana c.
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
Teutz spune:
Dianarus, multa, multa sanatate baietilor!
Danutz, Madaluta, sanatate multa si Mariei-sale si lui Darius!
Flore, sunt scumpe foc Alessia si Karina! Ce pupacioasa e Alessia! Sa-ti fie de bine cu noii dinti, sa n-ai probleme vreodata cu ei!
A_deju, pupam motanul grevist si va uram sa vina repede o perioada mai buna!
Danita, insanatosire grabnica! Bine macar ca Paul e mai bine!
Asiza, Denis creste vazand cu ochii si tot mai frumos se face! Poza asta imi place de mor!
Donia, ce-am mai ras de una singura cand mi-i imaginam pe Roxana si Cristi mancand cu gura din gramajoara de cereale! Sunt mortali!
Teutz de
Alexia Iarina (10.12.2006)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by daphna
DIANARUS,hai k numai noi mai bantuim pe aici....ia zi tu cum mai doarme MARC?asta asa ca eu vreau sa ma laud...Elisa se culca la 22.30 si pana la 9.00 nu i se mai aude glasul,bai nenenici passs.offf,tare bine e!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
nu vorbi de lucruri sfinte
![](icon_smile_big.gif)
hai sa nu fiu rea... marc doarme bine, in general. asta inseamna leganat in carut de la 10pm vreo 10 minute, apoi somn pana dimineata la 6-7 fara pauza. rareori depasim ora 7.
de 2-3 ori/saptamana se trezeste 1 data, max 2 ori, tati se duce la el in camera, se intinde pe canapea, marc se ridica, se culca la loc, scanceste (la modul ca vocifereaza, nu plange), se mai uita printre gratii (poate-poate...) si adoarme in 15-20 minute. incomparabil mai bine decat lunile trecute, doamne tine-i naravul
![](icon_smile_big.gif)
eu dorm in general cu ianis in patul mare, de vreo 3 luni are obsesia fricii de singuratate. inca nu sunt sigura ca doar profita de mine sau chiar simte frica... dar nu ma deranjeaza sa doarma cu mine, insa ma trezesc de 2-3 ori sa-l acopar...
acum suntem in campanie de negociere, o noapte el o noapte tati, inca se gandeste la propunerea mea.
si apropo de propuneri, am observat ca atunci cand avem cate o dilema de-asta si nu gasesc solutii tre sa stam sa discutam. il intreb ca pe un om mare ce solutie i se pare potrivita... si staaaaa... si cugetaaaa... ca doar e ardelean
![](icon_smile_big.gif)
ma abtin sa nu ma bufneasca rasul, asa fetzishoara comica are cand se concentreaza
![](icon_smile_big.gif)
si un mic banc despre ardeleni, e cam sec:
ciobanu (ardelean) sprijinit in toiagul sau...
- ce faci bade, stai si cugeti?
- nu, numa'stau...
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)