Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
am intrat si eu sa va urez o noapte linistita si somnic pufos!!
bebe a mea doarme deja de o ora!! se mira cineva pe aici ca se culca singura, asa face se intoarce pe o parte si face nani!!! si mami e tare mandra de ea!!!
multumim de complimente!!
maine promit sa ma uit si eu la poze cu bebei!! intre timp am vazut-o pe scumpica bea!!!
fetelor oare eu sunt un pic "anormala" de nu imi pare rau deloc ca nu alaptez si chiar simt o usurare???
adina, nu m-am suparat!!
ank, ai rezolvat?? ai fost sa vb cu coafeza?? cum ti s-a parut??
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
noapte buna!!! sa aibe puiutii somnic!!!]
pusi
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Buna! Ce de pagini!!
Am citit tot din urma, dar cred ca am uitat ce voiam sa spun. Am crezut ca o sa tin minte, dar intre timp am tot facut drumuri prin casa... Am vazut toate pozele, mai putin pe cele de pe mail. Pussi, ma bucur ca nu ai uitat de poze.
Am facut botezul ieri, a fost foarte frumos la biserica, mai ales cand a inceput a mea sa planga, a dat culoare evenimentului. Si mi-a placut cum a aruncat-o in sus preotul cand a scos-o din apa. Poate altcineva s-ar fi ingrozit, dar mie mi s-a parut frumos si a marcat cumva ziua. Am pus cateva poze, din pacate majoritatea au fost aiurea facute, sper doar sa pot scoate ceva de pe film.
A, si Maria si-a papat manuta jumatate din slujba foarte foarte zgomotos! :)) Podul palmei a prezentat mult interes si plescaia in asa hal, ca toata a inceput sa rada.
Adina, ma bucur ca ti-ai facut timp si pentru noi. Sper ca lucrurile sa revina la normal si sa iasa asa cum iti doresti.
Ciudat ca de ieri de la botez am sanii plini de lapte, desi Maria papa mult la fiecare masa. Si cu pofta!
Am vazut ca intrebati de celule stem. Eu am recoltat pe 3 nov (Cord Blood Center) si am primit abia la sfarsitul lui decembrie factura. Ma speriasem initial si am sunat la ei, mi-au zis ca au facut multte recoltari si nu aveau rezultatele in forma fizica, dar au verificat in calculator si totul era ok.
Lixa, bb are o camera foarte frumoasa. Pe unde intorci ochii sunt numai animalute. Am vazut ca si la sertare sunt unele micute.
In ceea ce priveste wrap-ul, eu l-am primit exact inainte de botez si nu am apucat sa analizez bine cartea, dar sper sa reusesc ceva zilele astea. Este bun si pentru gemeni am vazut! Adina multumim pentru initiativa cu pozele.
Scuze ca am sarit de la o idee la alta, cred ca le-am si amestecat rau, dar o tot ascult pe a mea cum gangureste si rade singura si vreau sa ma duc sa vad ce face. :)
Alina si Maria - 3 NOV 2007
![](images/user_woman.png)
gabitz78 spune:
seara buna si de la noi.
azi am implinit 3 luni!e o frumoasa, cuminte si desteapta!
ca doar e fi-mea, nu?am pus poze, pt cine are timp sa le vada!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/3%20luni/
eliza e ok, doarme toata noaptea. stef e un dulce, o iubeste mult...
va pup pe toate. merg si eu la nani.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Salutare!
Ancutz, si eu ma gandeam sa stabilim ore de "vorbitor", ca de cate ori intru si eu, nu prea e nimeni, subiectul e pe pag. 2 si asa ca citesc, daca am ce, si ies ...se pare ca mai trebuie sa creasca puiutii,sa avem timp mai mult.Si zici ca ai inceput munca? Ziceai, parca, de muncit acasa, nu pleci la servici, nu? Mariuca ta seamana leit cu tine, mie asa mi se pare...Tu unde ai facut botezul?
Valentina, cea mai fericitade
Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
lucrez acasa ca nu pot sa merg inca la birou ...botezul l-am facut unde a fost discoteca Preoteasa,acum este restaurant
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Fetelor va multumim la toate ptr urari.
Noi avem o problema,Maria sta toata ziua la san si cand am incercat sa ii dau completare a refuzat .Initial aveam biberoane de la Chico si lapte Nan...nu a vrut asa ca am schimbat ...biberon Avent si lapte Humana si nici asa nu a vrut...ce ma fac??????
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
RGE spune:
NEATA ...va dau o cafea?..STEFANIA ti-am furat meseria
..noi ne pregatim sa mergem la Doamne Doamne...suntem mari si grasi..poimaine facem 3 lunite si avem aproape 7 kg..m-a cocosat..sunt rupta de spate si am 47 kg
------------------------
ROXANA de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
Neata
Roxule multe lunite inainte si kg la fel....ptr bb George normal
Mai fetelor voi beti cafea zilnic?Ca eu mai beau una la 3-4 zile si ma simt f vinovata.
Nu imi raspunde si mie nimeni la intreabare?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Victo spune:
adra, da si eu mai am sentimentul acesta..faza e ca noi mamicile oricum stam mai mult cu ei..decat tatici..ma rog, in cazul meu..ca tot le dam sa pape, schimbat..curatat...si na..mai evadam un pic cat sunt ei cumintei.
dar si eu cred ca bb mai trebuie sa stea si singurel.
eu de sambata l+am lasat sa doarma singurel in camera. maine face deja 3 luni, e flacau mare!
geo, eu nu ii dau medicam de colici, dar ii dau fier si vigantol si cateodata le vomita si pe astea, desi nu ii dau imediat dupa masa.
ha ha ha..vali..caca in baie al meu nu a facut inca..pipi da...
pai se anima topicul daca ne cresc bebelasii si se cumintesc..mai ganguresc,..mai rad la tavan..
scuye ca nu am vreme s ama uit la pozici.
aaaaaaaaa...pai cum adica..bebicii vostri nu dorm singuri_ dar cum_ ca nu pricep..
eu il pun pe bebe in patut si el de obicei isi baga degetul in gurita 1 minut doua si e gata..
anca, al noi merge bibe avent si lapte nan..
wow.rox..mama da tu nu mannaci nica de ai 47 de kg..eu am muuuuulte...vreo 56...
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna fetelor,
multumesc mult ca va ganditi la noi. Nu am vesti asa bune, pentru ca ranile mele inca persista, incat am ajuns sa dau si completare (formula). Sunt inca foarte mari, nu sunt ragade ca niste crapaturi, ci sunt mai degraba de marimea lintei, sa zic asa. La stangul am o rana, la dreptul doua de marimea asta. Am si crapaturile alea tip ragade "normale",dar alea merg :-))
In plus, am de ceva timpo alta problema, dupa alaptat: niste dureri ca si cummi-ar fi infiptcineva un ac lung cat o andrea, adica simt ca merge foarte adanc durerea. Acuma nu stiu, ori sunt deja niste nervi atinsi, ori poate o sensibilitate la temperatua rece? Cateodata nu pot nici dormi din cauza lor.Ralucis, am descoperit ceva mai bun pentru mine decat multi mam comprese, si anume multi mambalsam. Avandsfarcurile inspre interior, compresele linistesc mamelonul, insa nu ajung laranile mele, iar balsamul il pot baga acolo unde trebuie. Multumesc inca o data!
As fi vrut sa raman la alaptat exclusiv, si am incercat sa ma pompez si sa se linisteasca asa sanul, insa madoare si pompatul, nu scot cat scoate el asa, plus nu am timp. Mi-ar trebui cineva care sa ma ajute, sa-mi spele/sterilizeze pompa, sau sa-i dea sticluta in timp ce eu ma "mulg", sa se ocupede printesa mare... Ca asa nu am reusit,,nu mai puteamnici iesi din casa, ca eram mereu in actiune si mi-a terminat nervii!!! Nu stiu daca voi ajunge candva la alaptat exclusiv, dar nici nu incerc in moment, ranile ma dor inca tare,este insa o mica ameliorare. El are faza asta de la 5 saptamani cand vrea mereu la san si nu-l pot pune asa des si nici lasa prea mult, ca nu suport durerile, se face totul din noi mai rau. Si mananca multicel in moment.
Asta e, n-am ce face. Stiu ca multa lume nu ma intelege de ce sunt asa suparata, stiu ca si cu sticluta cresc copii frumosi si sanatosi, insa pentru cine alaptatul este la fel de important cum este pentrumine, cred ca isi da seama ca sufar mult din cauza asta.
Adela, daca fetita ta ia in greutate (si ia, ca vad ca in 2,5 luni a pus peste 1,5kg), atunnci zic eu ca e ok. Poti incerca sa-i distragi atentia, sa iesi cu ea mai des afara, astfel lungind pauzele intre mese, s-ar putea sa fie apoi asa de infometata, incatsa pape mai mult.
Vorbiti de poze, sa nu va suparati, eu n-am nici macar timp sa-mi descarc propriile poze, si nu reusesc sa ma uit la ale vostre, pe moment. Dar sigur voi recupera1 si BB, hai ca nu-i motiv de suparare, sau ai glumit? :-))
Ancuta, tu lucrezi de acasa sau cum faci?
Vali![]()
ma bucur ca ai reusit sa alaptezi, si te felicit si pe tine, Mihuta, ai luptat mult.
Vali, cum e la voi, poti zice ca aveti un program ceva? Noi nu, dar oricum e cam devreme. Si Floris ar manca mereu, cantitati mici si cat se poate de des, dar nu mai pot eu asaSi avem probleme si cu somnul, nu mai prea poate dormi in casa, decat in wrap, insa afara doarme de rupe. Asa ca noi iesim minim 2h afara pe zi, insa in medie 4-5ore, cateodata mai mult.
Mie mi-e greu cu doi copii, uitandu-ma inapoi mi se pare floare la ureche cu un copil...
Am ointrebare cu lohiile: de unde stiu daca mai am sau nu? Eu de saptamani amnumai o scurgere albicioasa, stiu ca e normal. Dar de un timp e fff putin, si si-a schimbat mirosul (adica miroase usor acrisor, scuze ca-s asa plastica, dar nu stiu cum sa explic altfel). Probabil ca asta-i deja scurgerea normala, nu? Este cantitativ mai nimic, adica exact asa cum este o scurgere normala...
Lala, ma bucur ca ati gasit remediu la colici si ca te odihnesti si tu din nou!
Alina, scriai ca te descurci greu cu wrapul. Eu stiu o forma tare usoara de legat, daca vrei incerc sa-ti explic, sau daca gasesc timp fac niste poze pas cu pas, ca asa-i si mai simplu!
Stefi, imi pare asa rau ca ati avut si voi probleme, dar bine ca ai fost tare si au trecut! Eu inca ma chinui cu durerile, zau ca nu doresc nimanui asa ceva!
Gaby, mai scrie-ne si tu cate ceva!
Aveti vreo idee de cadou la botez? Pentru un baietel?
Sper sa mai pot intra curand!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
adina te inteleg perfect referitor la dureri...ceea ce descrii tu...sunt cam aceleasi dureri ca ale mele..si eu cred ca e o sensibilitate la rece..caci daca ar fi sa stau la o temp. mai ridicata nu ma mai dor asa tare.... eu am zis ca mi-a mai trecut caci de la sfarcuri mi se inflamase tot sanul..si am stat si mai rau de atat..asa incat ca acum cand alaptez mi se pare floare la ureche prin cate am trecut... aveam sanii rosii de culoarea sfeclei... dupa antibiotice a dat inapoi acea roseatza si usturimea de pe san..in schimb a ramas la sfarcuri... am incetat sa mai pun orice crema..caci nustiu acum ce a facut acea inflamatie..sincer..ma gandesc ca la cate creme am folosit ca sa ma ajute..cred ca au fi facut si ele o reactie ...poate alergica..acum nici nu stiu la ce sau ce sa mai cred...am luat si eu lapte pref..dar il tin inca pt. cazuri extreme..cand cred ca nu mai pot si nu mai pot...mai nou dupa fiecare data cand termina de papat...imi usuc sanii cu fionul si sincer ma ajuta mult (atat caldul care imi vine cat si faptul ca reusesc sa-i usuc mai bine...altfel nustiu cum as fi terminata...in plus dupa ce mamanca sfarcurile imi devin galbene unde sunt inflamate ca si cum as avea o rana ..urat tare de tot..dar dupa ce ma ajut cu caldura(se usuca) mi-e mult mai bine dar nu pt. mult timp caci cand ajunge din nou rece...of...multa sanatate si tie....eu totusi sper sa treaca si perioada asta nustiu cand ..dar astept... acum tb sa plec s-a trezit desi abia a papat am crezut ca mai dormitza un pic..imi vine sa ma urc pe pereti de durere..dar....
![](pupic.gif)
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
avem o lunita ...
![](bis.gif)