Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
adalia spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by adalia
pe fetita mea a invatat-o tata si bunica cu sticluta, ca sa ii dea si ei fetitei papa, si uite asa fetita mea face crize la san dupa ce mananca 80 max 100 ml.
Faza asta chiar n-am inteles-o...ai invatat-o cu sticluta numai pentru placerea bunicii?
Probabil ca tinand-o cat mai mult la san si reducand portia de lapte la biberon ai sa poti sa o alaptezi din nou exclusiv. Multa bafta!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mai intai a fost pt placerea tatului, apoi pt a bunicii. oricum, a fost o perioada in care nu prea aveam lapte suficient, si asa am ajuns la suplimentare. acum tocmai am "recoltat" 170 ml, si mai este, dar fetita vrea bibe dupa 80, 100 ml de san
lixa spune:
buna seara, fetelor! raspund si eu din urma, am vazut ca ati pus ceva poze in seara asta, da n-am apucat sa ma uit, scriu mesajul asta de la 7 jumate.
pussi, felicitari pentru micutele crestine! Cum te descurci cu amandoua? Am vazut pozele, sunt superbe tustele tale. Si noi avem crize de plans seara, banuiesc ca e obosit si de asta. Ii mai distrag atentia cu leaganul electric, scoica, suzeta (suzeta nu o ia decat seara si asta nu intotdeauna)
geo, noi nu avem umdificator, ci dezumidificator, ca-i cam umezeala la noi in casa (stam la curte). Eu ii scot mucisorii de obicei seara, ca sa nu se scoale noaptea din cauza lor.
ank, ce bine c-ati scapat de gipsuri
ellis si vasari, cum a fost la botez? asteptam poze
Fetelor care ati intrebat de wrap, uite aici niste stiluri usoare de legat wrap-ul: http://www.easycare.at/easycare2e/index.php si dati click pe 'Quick Fix'. Nu le-am incercat, ca noua abia azi ne-a venit wrap-ul (uraaa!!!!), da' am gasit aici pe forum linkul si pare util.
stefania, cum mai merge cu alaptatul? Ti-au trecut ranile de la sani?
ralu, sa iti traiasca mica crestina! Sunt asa simpatice surioarele. Ralu, nu mai fi necajita.. Eu, spre exemplu, citesc forumul cand am la dispozitie doar o mana libera si mie mai greu sa raspund. Am vazut pozele chiar atunci cand le-ai pus
bb, uau! face nani singurica! cum ai reusit, mamico? Si eu ma gandesc la bb2, ramane sa-l mai conving pe sotu, care nu e prea convins.
ancad, are dreptate bb, ce seamana Maria cu tine!
adalia, incearca totusi sa convingi sotul ca e mai bine numai cu lapte de la tine. Probabil se simte gelos ca nu poate sa-i dea si el de mancare (si al meu imi mai zice asta). Ai putea incerca sa ii lasi numai lui un element din rutina zilnica a bebeului (la care tu eventual doar sa il ajuti), cum ar fi baita, masajul sau gimnastica. Parerea mea...
erika, bine ca esti bine acum. Nici nu pot sa ma gandesc cum e sa nu-mi vad baiatul atata timp...
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze
oana8188 spune:
Fetele, multumesc mult pentru raspunsuri! Azi s-a spart bubita de la vaccin. Am sters cat am putut cu comprese sterile; n-am apasat deloc tare, dar tot a plans un pic mititca; acu, oare n-o mai fi ramas nimic inauntru? Oricum, la baita am ferit eu manuta, dar tot a scapat-o in apa o data. Sper sa ii treaca cat se poate de repede ca azi dimineata a durut-o tare si cred ca o doare si acum, normal...
Oana de Ana Alexandra
anacami spune:
nu am citit de cateva zile,ziua nu pot ca nu am loc de Sebastian, seara imi cad ochii in gura si imi este rau de somn!De sambata, cand am fost in parc cu el, ii curg mucii pana la brau- in rest este ok, fara febra sau altele..Am preferat ca astazi si maine sa il tin acasa, miercuri il duc la gradinita (unde gripa e in floare...macar sa nu il duc slabit, sa se prinda tot de el..).
Va pupam si va dorim toate cele bune!
Camelia, Sebastian si Stefania
lixa spune:
adela, si Catalin a avut o perioada in care manca putin si ff des. Problema era ca adormea la san foarte repede. La sfatul unei coforumiste (imi cer scuze, nu mai tin minte cine), il tot gadilam si masam pe tot timpul alaptatului (chiar si cand tragea) si asa s-a prins ca nu prea e de lenevit la san... asta dupa doar vreo cateva zile de gadilici Daca nu merge nici asa, inseamna ca ea e chiar satula si asta e programul ei
adina, te inteleg de ce nu ai vrut sa-i dai formula. Pe mine postarile tale (mersi! ) si alaptatul helpline m-au facut sa apreciez alaptatul si sa tin mortis sa nu-i dau lapte praf. Acum important e sa fii tu bine... Lohiile le-am avut pana la 7 sapt, iar acum am scurgerea normala, asa cum zici si tu.
adra, si eu am cateodata sentimentul asta de vinovatie. Mie mi se pare ca tre sa invete sa se joace si singur, dar ca e bine sa stam si impreuna. Cel mai important e instinctul tau de mama, ce faci tu e ce mai bine pentru bebeul tau. Eu incerc sa gasesc o balanta intre cele doua.
Am fixat si noi botezul, pe 8 martie (din intamplare, chiar data ultimei menstruatii). Petrecerea de dupa o sa o facem acasa, sper sa fie vreme frumoasa sa putem sta in curte. Nici eu nu stiu cu ce sa ma imbrac... vad eu mai aproape de eveniment, poate oi mai slabi pana atunci (am aceeasi greutate ca acum un an, da m-am latit in solduri si nu ma mai incape nici un pantalon din garderoba veche).
Program nu avem, singurul lucru stabil e ca facem baita la 9. In weekend l-am mutat in camera lui, si de atunci doarme muult mai bine - intre 5 si 8 ore legate. Deocamdata zic mersi ca nu are program fix, ca nu intru in rutina chiar asa tare.
Poze
adalia spune:
quote:
Adalia, tu mai intai ii dai formula si dupa aia o pui la san? Eu am reusit sa scap de bibe cu multa vointa...am tinut copilul si cateva ore la san, manca aproape non-stop, pana mi s-a reglat productia de lapte...si cand nu se satura ii dadeam completare, dar din ce in ce mai rar si mai putin,pana am scapat de tot.Bafta, daca vrei, mai poti incerca si vei reusi, dar trebuie sa te ajute si cei din jurul tau, sa nu sara cu bibe repede, pt. ca va plange de multe ori bebe,mai ales ca s-a invatat cu sticla!
Vali, bibe dupa sticla, dar stiu cat bea de la mine pt ca fac proba suptului. am incercat 2 zile in weekendul trecut, nu i-am dat deloc bibe dar papa foare putin ,in jur de 400 si ceva pe zi, chiar daca era sanul plin. dar ii era greu sa traga. acum si cand vede doar sanul dupa ce a supt 80, 100 nu mai vrea sa il ia in gura. plange doar cand o pun la san! dar de pe sticla papa bine. o sa mai incerc peste cateva zile, dupa ce scapam de spaima vaccinului de maine.
lixa spune:
Ajung si eu la postarile de acum. Ce animat e forumul azi!
pussi, superbe tustele tale roz!
lumi, imi plac pozele de pe 31 dec, pare atat de ganditor Stefan!
adalia, tinem pumnii sa reusesti sa-i dai cat mai mult de la san!
Pe mailul comun inca n-am apucat sa ma uit.. Poate mai apuc in seara asta sa ma uit, cat ii citeste tati povestea baiatului
Poze
lixa spune:
quote:
Originally posted by totulii
doamne pussi ca frumoase mai sun tustele tale
si noi am pus poze noi pentru cine vrea.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7
totulii, si Catalin fluiera asa, mi-e asa drag cand face buzele asa!
Poze
adalia spune:
HELP!!
gaza mea are mucisori in nas si cateodata mai tuseste! si ne-a chemat maine la vaccin. doctorita zice ca e ok atata vreme cat nu are febra!
voi ce ziceti? cate doze de panadol baby se dau preventiv inainte de vaccin?
multumesc si astept raspunsuri de la fetele care au timp
darleena spune:
Am venit la raport!
Vali nu ma da disparuta ca sunt aici, am citit in fiecare zi, insa am vazut ca e cam slaba activitatea si cum nici nu aveam noutati, nu am scris
Noi suntem bine, radem si gangurim. Dormim la fel de bine noaptea si cam o data, de doua ori maxim ziua. Asteptam botezul, care cred ca va fi pe 9 martie.
Adina imi pare tare rau ca inca mai ai probleme cu ranile. Ma bucur totusi ca stai mai bine cu psihicul si sunt sigura ca vei razbate
Adalia daca vrei sa ii dai preventiv inainte de vaccin, poti sa ii pui jumatate de supozitor cu paracetamol sau 2 ml de Panadol.
Eu nu i-am dat nimic si nu au fost probleme. Ma alarmasem ca mi-a facut febra pentru ca atunci cand i-am luat temperatura cu termometrul de ureche imi arata 38.1 sau 38.2, dar in funduletz nu era asa...era maxim 37.7. Asa ca am impresia ca termomtrul de ureche dadea erori, mai ales ca pititca se si misca.
Am inteles ca daca faci Infanrix Hexa, nu prea da reactii adverse (de genul febra), in schimb vaccinul gratuit de la stat are mai multe "sanse" sa produca febra.
Anca frumoasa Mariuca cea crestina. Sa va traiasca!
Ralucis super tortul. Unde l-ai facut?
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze