Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

ia sa vad acum merge si la mine?

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Merge, dar numai pana la jumatate!

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Eu i-am dat azi bebelinei 1,5 ml de Colic Baby si dupa ce a mancat la san, pe pat, cam 10 minute si am ridicat-o sa ragaie a vomitat tot...voua vi s-a intamplat? oare o fi de la medicament? sa ii mai dau? ce ziceti?

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

Salutare si de la noi!!

Sar mana mult Lala! Am reusit sa punem poze (mai mult tati decat eu dar nu se pune)dupa ce am urmat instructiunile!!
Oana am vazut ca au mai raspuns si alte fete, dar e normal sa faca puroi, iar mie mi s-a spus sa nu umblu in nici un fel si dupa ce se sparge sa sterg cu o compresa sterila. E de bine pt ca organismul reactioneaza si nu trebuie refacut vaccinul dupa un anumit interval.
Adra_bell, sorry ca insist dar de la cine ai comandat wrap, vrem si noi.
Adina pot sa iti spun ca eu inteleg dorinta de a alapta exclusiv, in tara la cea mai mica problema ti se spune baga formula, nu incearca nimeni sa te sfatuiasca ce sa faci atunci cand ai probleme, , dar asta este, eu pana acum trebuia sa interup alaptatul de vreo 3 ori daca era dupa medici, dar am tras cu dintii si acum alaptez exclusiv, si sunt f mandra de mine, si modesta!
Super poze BB_Yasmi, Ralucis, Anca_D, atat am apucat sa vad, dar recuperez, eu sunt topita dupa poze cu bebei.
Noi azi am fost la bunici, care stau la curte si am stat o gramada cu buni afara, iar acum am regasit patutul si vorbim cu toate jucariile!

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Poze Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Adina, ma bucur mult ca dai vesti.Dar imi pare rau ca nu sunt dintre cele mai bune.Insa eu am convingerea ca tu, cu vointa ta de fier, vei reusi incet-incet sa scapi de formula!

Puiul meu nu are un program inca, adica e destul de haotic, in sensul ca daca e totul bine, fara colici, fara nervi si alte suparari,doarme ziua cam o ora-doua si, dupa ce ne mai jucam/maimutarim amandoua, papa cam 0 jumatate de ora. Asta dimineata, de la 7...sau 6...si tot asa pana iesim afara,mananca, doarme cat o plimb, iar ne maimutarim, iar papa,uneori si la o ora jumate. Si uite-asa trece ziua, iar seara facem baita (in general intre 7 si 8, inainte avem masaj cam 15 min., iar cand papa dupa baita,adoarme rapid.Cu putin noroc doarme pana la 1 sau 2,iar se trezeste, iar suge 30 min.
Oricum,pt.mine cel mai rau e intre 4-5 dimineata si 7-8,cand se trezeste si suge, dupa care nu vrea sa mai doarme, vrea doar sa stea pe mine...si motaim amandoua (a se intelege "ea sforaie, eu atipesc").Si cam asta e programul nostru cel de toate zilele, adica de alea bune, ca in alea naspa (ca ieri, de ex.,nu doarme neam, ar sta doar cu tzitzi si s-o plimb).In seara asta ma chinui cam de pe la 5 sa o fac sa doarme inainte de baita si mi-a adormit exact acum, cand trebuie s-o spal...si iar ne dam si brume aia de program peste cap.

Ce ziceti voi, ca va dorm copiii prea mult? OOOOffff, ce-as vrea sa-mi doarma si a mea asa. Dar sunt cazuri si mai rele: am vb.cu Dany 2007 in seara asta si Luca se trezeste noaptea la o ora si nu sta decat leganat in brate, altfel urla...e terminata,sarmana.

Nela, ai incercat si cu debridat si nu merge? Eu am mancat ieri o para si azi a facut de 3 ori, altfel face cam odata pe zi.Pana acum i-am pus doar o singura data un sfert de supozitor, in rest iese singura,mititica. Am uitat sa va zic:sambata seara mi-a facut kk in scaldatoare ...o sa aiba noroc fata mea!

Ramo, ce scumpa e Bea...e mortala cum rade!

Roxxy,asteptam pozele!

Lumi, eu am reusit sa imi iau wrap, mi l-a facut Adita (e membra a forumului, aveti subiect legat de wrap aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625 sau dati pm direct la ea...e super, doar ca la mine in casa e f. cald acum, asa ca o sa o tin mult ziua, sa mai fac cate ceva.Nu e greu de pus, eu am reusit din prima, doar ca tine cald.Trebuie sa o obisnuiesc treptat pe maimutica sa stea acolo, cred ca o sa-i placa sa stea toata ziua cu caputul pe tzitzi a ei...e indragostita de ea!

Mie mi-a zis si neonatologul si vreo 3 pediatri sa NU umblu sub nicio forma la vaccinul din spital, asa ca il las in pace, pt. ca vad ca nu o deranjeaza!

Gata, a dormit mult...deja se trezeste, am fugit! Va pup si ma bucur ca e mai animat topicul nostru!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pt. curioase ...poze cu Tustele la semnatura

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, am pus 2 poze destul de recente cu Matei. Sunt pe email-ul comun . Inca nu am apucat sa lucrez la faza cu link-ul. Trebuie sa studiez bine problema inainte . Sa-mi spuneti ce parere aveti de piticul meu.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

doamne pussi ca frumoase mai sun tustele tale
si noi am pus poze noi pentru cine vrea.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

Valentina multumesc mult, eu gasisem wrap in rom 1, si postarile erau de demult, dar am sa trimit PM pentru detalii, vazut Printesa roz, e o dulce o sa i-o arat si puiului meu sa vad ce zice.
Pussi super Tustele tale!
Vazut poze si de Totuli e tare dulce bebele tau!

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Poze Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Lumi si eu tot de aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=3 mi l-a facut Ibelciug

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput