Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
slimatei spune:
quote:..nu-i nimic te iert...
Originally posted by RGE
NEATA ...va dau o cafea?..STEFANIA ti-am furat meseria
..noi ne pregatim sa mergem la Doamne Doamne...suntem mari si grasi..poimaine facem 3 lunite si avem aproape 7 kg..m-a cocosat..sunt rupta de spate si am 47 kg
------------------------
ROXANAde "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
![](icon_smile_big.gif)
![](iubesc cafeaua.gif)
47 de kg..wow....eu am dublu tau inseamna...
![](icon_smile_big.gif)
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
avem o lunita ...
![](bis.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mihuta spune:
ce zi animata a fost ieri pe forum ! Din pacate eu a trebuit sa ma duc la munca asa ca n-am avut timp de nimic. Sa va povestim ce-am facut aseara : ca si cu o seara in urma a inceput agitatia de somn si prea multa oboseala si am culcat-o in patutul ei, in camera ei, cu mine (fireste). S-a trezit imediat, i-am dat suzeta si am lasat-o in patut. Si a inceput sa ofteze, sa suspine...intr-un tarziu (peste vreo juma de ora ) am dus-o inapoi in patul nostru si a inceput sa rada sa dea din manute, se uita cand la unul cand la altul si era asa o fericire pe capul ei... scor 1-0 Sophia, dar nu se lasam...
mami de Sophia
Victo spune:
pfuiiiiiii mai cd va aud ce probleme aveti voi cu adormitul copilului..parca nu'mi vine sa cred...
al meu nicicun csa planga dupa patul nostru..nici nu e obisnuit.cred ca mai bine se simte acolo in patutul lui
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
darleena spune:
Nici pitica mea nu vrea sa doarma cu noi in pat. Am incercat o data sa o culc cu mine intr-o dupa amiaza, ca muream de somn, dar n-a fost chip. Am pus-o pana la urma in patul ei si a adormit.
Cred ca e si in functie de cum se obisnuieste. A mea nu a dormit niciodata cu noi si cred ca de aia ii place asa de mult in patutul ei.
Anca de ce vrei sa ii dai completare copilului daca ea iti spune clar ca nu vrea decat laptele lui mami? cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
mihuta spune:
Adalia, a durat cam o luna - o luna jumate sa scapam de supliment. Daca ai destul lapte, completeaza cu lapte muls, si nu mai face proba suptului, las-o sa suga cat vrea si ofera-i biberon doar daca mai cere . Ideal e sa ai laptele deja muls, ca sa nu o tii sa astepte. Trebuie multa, multa rabdare ca sunt zi zile cand merge mai bine si zile cand merge mai prost. N-as putea spune ca exista o reteta universala, la mine a functionat sa o las la san cat a vrut, cand a vrut, dezavantajul e ca s-a obisnuit sa pape putin si des, dar macar doarme noaptea.
Lumi_b eu am rugat sa co-forumista pe nume Adita sa-mi faca un wrap (contra cost), inca n-am primit nimic dar astept, ca vad ca Vali_delide a primit deja.
Pussi, nici eu n-am primit nimic de la Cord Blood Center, am sunat si mi s-a spus ca mai dureaza un pic, ca s-a intarziat cu trimiterea scrisorilor din cauza Sarbatorilor.
Roxxy80, si noi patim la fel cu dormitul, chiar ar trebui sa ridicam mana sa vedem cate suntem care dorm la comun in patul mare...
Sanduta, n-am numarat cat doarme Sophia, dar zau ca nu trebuie sa te plangi ca doarme prea mult ! Daca in rest nu e apatica eu nu mi-as face probleme!
Adina, sa stii ca mie una mi-a fost mai usor cu alaptatul in momentul in care am incetat sa-mi mai fac sange rau. Am fost atat de sigura ca am sa alaptez ca am luat insuccesul (de la inceput) ca o mare dezamagire personala. Ma simteam groazic ca eu ca mama nu eram in stare sa-mi hranesc copilul cu laptele meu. Si ca era atat de dureros si complicat si fara nici un rezultat pozitiv, in timp ce toate mamicile (sau mai toate) faceau sa para totul asa de natural, fluid. Treptat m-am obisnuit cu gandul ca am sa alaptez cat pot si am sa completez cu lapte praf, si incet incet am inceput sa nu mnai fie nevoie de supliment. Dar asta numai dupa ce s-au trecut ranile de la san. Eu am mameloane plate si deci foarte usor de ranit , dar din fericire cu trecerea timpului reflexul suptului s-a mai diminuat asa ca nu mai e asa de dureros. Important este sa manance si lapte de san cat poti sa-i dai de mult (ca timp, nu cantitativ), tinand cont de faptul ca mai ai un copil care are nevoie de atentia si grija ta. Maternitatea nu se rezuma doar la alaptat.
Geo ionita, eu ii bag aproape in fiecare dimineata ser fiziologic in nas (cu seringa fara ac, nu cu pipeta) sau folosesc spray cu apa de mare, dupa care aspir nasucul. Umidificatorul nu-l folosesc foarte des ca e cam zgomotos.
Adra Bell, si eu ma simt vinovata cand o las singura in patut, ce-i drept nu se intampla prea des. Si ma mai simt vinovata cand trebuie sa plec de acasa si stau mai mult...
mami de Sophia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Mai eu recunosc ca pe Bogdan l-am crescut mai "spartan" : nu tinut prea mult in brate, nu dormit la noi in pat,adormea singur in camera lui de mititel etc .
Cert este ca Bogdan insa a fost un ingeras pe langa Andrei care este un urlator clasa I. Pai cand da drumul bebe la sirena se aude de la parter ...si eu stau la 5 .
Nu e chip sa il ignori ...vrea atentie si nu poti sa nu il bagi in seama ca se invineteste de plans.
Asa ca e un speculant : doarme la el in pat dar ...noaptea uneori ( mai rar)il mai iau la noi ca nu imi permit sa il scoale la nesfarsit pe Bogdan cu urletele lui.
Adoarme in general la san sau in leagan doar uneori in patul lui singur .
Mai nou incepe sa acorde atentie jucariilor asa incat sper sa marim intervalul de stat singur cu ochii pe jucarii ( deocamdata merge doar pentru 5-10 min ).
Incepe sa isi tina si suzeta si asta-i un pas inainte.
Oricum sper sa nu devina prea rasfatat ca dau militaria jos din pod .
Inca nu o pot da literalmente deoarece el are un inceput de hernie ombilicala si nu pot sa ii permit sa urle ca sa nu o agravez.
asa ca desi suntem aceiasi parinti si am incercat sa crestem copii la fel ei sunt total diferiti. Bogdan a fost mai independent, Andrei este un bebe mai alintat ce doreste mai multa atentie.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
g24hit spune:
[/quote]
Roxana RGE, Rox ,Dany26,Dany2007...pe unde umblati fetelor? Mai dati si voi un semn!Si Eni,Pufulet,Sherita, MaraD,Alfa_anca ... Mbontos, Darleena,Iuli_ana...si mai sunt cateva fete de care nu mai stim nimic de cava vreme...hai,fetelor, raspundeti la apel, macar sa stim ceva de voi!
Valentina, cea mai fericita de
Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
[/quote]
hello
sunt pe aici dar de scris mai rarut....citesc tot, vad toate pozicile de bbei frumosi...
noi sambata am avut botezul, Iulia a fost foarte cuminte(si foarte frumoasa in hainutele de la nasa), nu a plans deloc,a dormit aproape toata ziua.
imi doresc si eu sa isi faca un program....va invidiez...noaptea mananca la 2 sau 3 ore....se screme,scoate sunete,se inneaca,asa ca eu dorm destul de putin.....as vrea sa se mai regleze si la ea orarul ....
saptamana trecuta a pus doar 50 g si mi se pare fff putin...oare nu se mai satura? ca eu ii dau numai san dar nu imi plange,de multe ori adoarme la san...sunt putin derutata...
si-a descoperit manutele,e asa de dulce cand se uita la ele si apoi si le baga in gurita...
si in continuare ne e f bine in scaunelul pt masina unde facem bine caca si ne ajuta la durerile de burtica.
as fi vrut sa iesim afara dar a adormit...astept sa se trezeasca sa papam si poate mai reusim sa iesim putin.
uite asa...scriu rar dar si cand scriu....
mihuta spune:
Hmm, eu o tin pe Sophia in brate aproape tot timpul cat e treaza, si uneori si cand doarme.... La noi in pat a aterizat pe nevazute. La inceput a aterizat langa mine pe canapeaua (extinsa) din camera ei, in perioada cand o tineam sa suga aproape non-stop ca sa renuntam la supliment, mai apoi s-a rasculat ta-su ca nu mai vrea sa doarma singur si uite-asa am ajuns aici.
Nu am nimic impotriva dormitului cu noi OCAZIONAL, dar nu vreau sa dormim 5 ani de acum inainte in trei.
Am o intrebare : voi va lasati bebelusii sa planga ? Daca da, in ce circumstante ? Eu nu o las niciodata, chiar si cand plange seara de oboseala, o plimb ii cant ii distrag atentia pana se calmeaza. Ma gandesc ca nu suport eu sa o las sa planga, si de asta e mai greu cu mutatul in patut.
mami de Sophia
Daria23 spune:
Salutare la toate mamicile.......Eu sunt Nicoleta ......mamica printesei Daria si m-am gandit s intru si eu pe forum ca sa mai vorbesc cu voi de problemele care apar la bebei .Bebica mea are 2 lunite si o saptamana....am nascut-o normal , fara epidurala si avea 4 kg si 54 cm....acum are 5,700 si 64 cm.Alaptez integral desi la inceput credeam ca nu o sa am lapte deloc fara complectare dar am descoperit "ceaiul pt. stimularea lactatiei" si cel putin 4 cani pe zi sunt ale mele si asa a venit si lapticul pt.Daria......am avut si eu sfarcurile plate si iritate si am incercat cu bepantene si mi-a trecut f repede si inca ceva......stateam la bustul gol
nicoleta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Darlena pai vreau sa ii dau completare ca suge f des de la san si incepe sa fioe deprimant sa alaptez si acum la o ora jumatate max doua,ca nici nu prea doarme ziua decat daca o scot afara.Sa numai insist?
Mihuta nici eu nu o las sa planga niciodata .
Maria doarme la ea in patut si cateodata cand vreau si eu sa o tin cu mine in pat sau in brate mai mult incepe sa oracaie sa o pun la caruselul ei
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet