Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(75)
Raspunsuri - Pagina 14
ramo_cata spune:
simonette-felicitari pt bebe grasan ,buzat si coios...f tare faza cu coitele...sa va ajute DD sa ajungeti pana la termen pana la data care v-o doriti...
simo27-
mstela- si spor la invatat pt disertatie...
eu am facut un pic de treaba dar mai am...am facut o budinca de ciocolata si acum am pus carnea la fiert pt ciorbita...uff si am venit sa mai stau in pat ca am cam obosit....si imi topaie lilu crocodilu' in burtica...
va pupacesc...
ramo26+ 28 sapt
bebicul_meu
Simo27 spune:
Felicitari,Simonette!!!Ce bebe grasun,ce bine ca aduci vesti bune si felicitari si pentru col!
Simo,mamica lui DAVID,34+ cu SAMUEL
mussara2000 spune:
Am vrut sa iesim si noi afara la o plimbare dar asa o vreme urata, ploua si e si furtuna ,ca nu ne riscam sa scoatem nici nasul afara, asa ca vom sta la caldurica in casuca.
34 saptamani MAI RAMAN 6(''); IULIAN
clauclau spune:
Simonette, inca o data felicitari pentru grasanel de bebe Yannis!!!! Sunt super vestile!
Simo, acum te asteptam pe tine cu vesti bune si frumoase!!
Abia astept sa termin cu mancarica caci pana la urma m-am apucat sa fac mazare cu carnita... Vreau sa ma intind putin in pat, poate trag un mic somnic pana vine Razva de la gradinita.
Naty cred ca petrece, sigur este cu musafiri caci vad ca absenteaza de pe crenguta! DAr are voie azi, doar este ziua ei!!!!!!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 34 + cu Rebecca
AMR 31 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
ariel_7000 spune:
luny, merci de pont! fara patrunjel! dar mararul, cimbrul sau busuiocul sunt rele? ca mie tare imi place sa le pun in salate:)))
simonetta, bravos pt yannisul grasun si buzat!!!mai aveti putin mamicilor....dar noi celelalte venim din urma!
eu am visat aseara tampenii. am visat ca imi facuse epidurala pt cezariana si vedeam tot ce se intampla, ca aveam oglinda deasupra burtii. si m-a taiat cu bisturiul si nu gasea dr. nimi cin uter....eram disperata. pana la urma il gasise pe bebe ca iesise singur si in linsite prin ....partea ailalta. uffff ce spaima am tras!!! sper sa termin cu visele astea prostesti. culmea ca bebe era gata imbracat!!!
alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
simonette spune:
Fetelor, am fost turbata ca nu puteam sa va scriu!
Acum va multumesc ptr gandurile bune inca o data si ptr aprecieri! Va iubesc mult si fug sa-i calc hainutzele ....
mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR maxim 4 sapt!!!!
sovietica spune:
Adriuta, carutz prins cu lantzic si lasat la parter am vazut la Cluj, Da la mine la Bucuresti n-as face asta!! Mai ales cu un carutz nou si bun!
Fain carutul, sa il stapaniti sanatosi! pe leagan n-as da banii pe el, dar un cadou n-as refuza :))
Cum bre sa pun casete pe CD?! Pe Cd-uri am muzici, nu-i bai. Draga imi era caseta cu totul, si imi rascolea amintirile, dar tot le-ad dat pe garla.
Cu Green Juice, poti sa googalesti, gasesti o multime despre asta.
Pun aici textul pe care l-am mai scris pe forum demult:
Despre sucul de grau
Pai in primul rand orice cura de clorofila e ceva super. Moleculele de clorofila sunt uluitor de asemanatoare globulelor rosii. Sucul verde (de patrunjel, telina, urzica, leurda, lucerna, etc)dezintoxica organismul, regleaza tranzitul intestinal, ne vindeca rani, incetineste imbatranirea, este anticancerigen, etc.
Si cel mai adevarat suc verde cred ca este cel de iarba de grau sau de orz. Da orzul pe care il am eu creste mai greu, asa ca am ramas cu graul. Este energizant (inlocuieste cafeaua cu brio), este nutritiv - contine ffff multe vitamine si minerale, se zice ca este si proteic, cu 30 de enzime, contribuie la formarea celulelor rosii, detox, regleaza greutatea corporala.
Eu cultiv graul in tavi de plastic (de bucatarie), in care pun un strat de 3 cm de pamant din padure, iar peste el, un strat de grau incoltit, ud, acopar totul 2 zile cu alta tava, si apoi tadaaaam descopar si grautzul are deja 3 cm. Cand ajunge la 15 cm, il tund cu foarfeca, il pun in blender cu apa plata, 1-2 min il dau de toti peretii, strecor si beau. Cine vrea sa caute pe net, in engleza ii zice wheatgrass sau greenjuice.
ATENTIE nu instig la consumul de catre gravidute a sucului de grau, caci in SUA sunt rezervati savantii din cauza unor germeni pe care ar putea sa ii contina, fiind hrana cruda, si nestiind ce mascari contine pamantul, etc. Eu imi iau pamantul din padure, si am citit si cateva posturi ale unor femei care au consumat asa ceva in sarcina si ca ce bine s-au simtit, si nu am de gand sa ma las de acest sport.
Si: mie mi-a rezolvat o mare constipatie cronica.
Sa dea DD ca alegerea fiecareia sa fie cea potrivita ei si lui BB.
Acum o luna am facut analize si a iesit ca n-am nici o carentza. Vitamine iau cam una la 2 saptamani :)
Nicol, f frumos din partea ta ca i-ai dus Omului cafea, si e super din partea lui ca tine post! Plecaciune!
Floriio, eu deja am avut arsuri de vo 3 ori, si din cand in cand parca ma inec, parca imi vine sa regurgitez Dar nimic de nesuportat. De umflat, inca nu m-am. Parca.
Kitzy, asa mami, fii barbata, cere-ti drepturile cu concediul!
Ariel, m-ai spart cu mirosul de frezii!! Acum tre sa il pun pe Om sa imi vina cu o frezie!
Nu stiam de salvie!! Am baut ceva ceaiuri pana acum (nu in exces totusi)... Acu citii ca stimuleaza uterul. Ata ete, ma simt stimulata :P
Asta cu transpiratu e simptom in homeopatie. Ai un homeopat la care sa apelezi? Si eu in locul tau, as consuma mult suc de verdeata. Orice vezi verde in piata, nu ierta: frunzele de ridichi (excelente), spanac, loboda, baga la blender cu apa si bea apa. Contin si calciu asimilabil printre altele. Cu patrunjelul , nu stiu de e bun au ba.
Natasha, huh? :))
Imagineaza-ti ca sacul ala de pufi era de 2 ori mai plin! Cu ce crezi ca am cultivat burtoiu??
Zoze, atunci sa dea Domnu 38 pe muchie
Chiar nu ma mai plang ca n-am burtica!!
Luni, sar'na pe tabel, e tare interesant!
Simonette,sa va fie de bine bifa pe care ati pus-o la rubrica "Si randunoii e oameni" :))
Felicitari pentru super-bebele vostru! mamma mia ce n-as da sa sune asa bine si la mine!
Rox, Recomand cu caldura sa incerce la cabinetul Dr.Frunza pt o programare la Dr Herghelegiu. Eu fara pile de data asta, i-am sunat si m-au programat la 14 zile dupa data respectiva. Inca nu e asa imbulzeala ca nu lucra demult acolo.
Simo, Luny, Naty, Clau, Kitzy, Ramo, Stela multumesc pt aprecierile la adresa burticii
sovi 27+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
rox_dox spune:
saru'mana sovi...poti sa-mi dai si mie adresa si un nr de telefon te rog!?
multumesc!
_
31+ cu RADU
AMR 9 saptamani!!!
Pozele mele!
ccris_ccris spune:
randunici,
am reusit sa va prind din urma...
Sovi, ce sexoasa suntem! Frumusica foc, sa-ti traiasca burtica si sa creasca pana la termen
Simonette, felicitari pt. bebe grasunic, Doamne ajuta mai departe!
Adriutza, mi-a placut mult leaganul, e super, se gaseste si pe la noi?
[b]Luny[/b], unde ai facut cursurile Fisrt Baby, sunt alea de la Giulesti?
Cristina 27+
sovietica spune:
Centrul med Dr frunza. Tel 3174200.
E pe langa Oficiul starii civile sect 5. Str Vigilentei nr 4
sovi 27+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici