Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Salut mamici (deja sau pe cale sa)!
Va multumesc pentru urarile de bun venit!
Imi pare rau ca nu am putut sa va scriu imediat insa e o mica nebunie la mine in casa.. week-end-ul asta incercam sa ne mutam.. Pana sa intru in concediu medical am alergat super mult si eu si sotul meu sa reusim sa plecam dintr-o garsoniera intr-un apt. ca sa aiba si bebe cuib.
Suntem pe ultima suta de metri.. astfel incat sa mai avem putin timp sa ne mobilizam pentru nastere.. si cu bani si cu mintea mai limpede.
Asa incat o sa va bombardez cu intrebari cam de miercuri incolo sa ma pun la curent.
Pana atunci va dau informatiile cerute:

Mary
DN: 23.05.1981 UM: 24.06.2007 DPN: 31.03.2008
BB: cica suta-n foaie e fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

SALUATRE. Noi suntem cei mai lenesi de pe crenguta ne trezim abia acuma, (dupa o noapte de nedormire).
Am citit si eu in legatura cu superstitile---- dar ma gandesc -dar oare cei care nu-si boteaza copii pana cand ei hotarasc sau altii de loc--- vad ca sunt bine si sanatosi.
Noi oricum vrem sa mergem in tara la 3-4 luni sa-l botezam dar pana atunci nu putem sa nu-l stirgam pe nume.
Dea lungul timpului am auzit de la 3 tipe cum au pierdut laptele---- presupun ca e doar o coincidenta , nu stiu ce sa cred-- CICA ATUNCI CAND ALAPTEZI SA NU-TI INTRE IN CASA O ALTA MAMICA CARE ALAPTEAZA. ---dar eu ma gandesc ca toate superstitiile astea sunt cu un scop ---- de a proteja copilul , adica
sa nu iesi afara cu copilul sau sa nu mergi in vizita pt. ca, copilul inca nu are imunitate suficienta---ca urmare sa nu se imbolnaveasca, sa nu lasi hainutele afara ---- sa nu se depuna praf pe ele pt. ca acuma le calcam cu fierul, dar ininte nu era asa ceva si trebuiau sa se protejeze cumva mamicile si toate povestile sunt pentru a proteja sanatatea copilului si a mamei dar acuma sunt vaccinuri sunt alte timpuri. NOI ATATA STIM SA NE RUGAM SA FIE TOTUL BINE.
va pupacim pe toate si mergem sa mancam.

34 saptamani MAI RAMAN 6(''); IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Si acum:

Dragele mele, sunt foarte fericita!!! Colul meu are 31mm cu orificiul intern inchis , nu stiu cum s-a intamplat minunea mai ales ca aseara mi-a venit sotul si am comis-o Mai cu manutza mai cu .... nah ca sa fie totul bine!!! BB Yannis are 2700gr. ceea ce este mai mult decat am visat, eu speram macar la 2500gr, este intors cu capsorul in pozitia de start ceea ce este minunat! Adela a zis ca pare inalt dupa masuratoarea femurului si a humerusului... Este un buzat si avea fetisoara inghesuita si bosumflata... Nici nu va dati seama ce ma bucur ca este buzat, ca seamana cu tac`su, eu am gura parca taiata cu sapa, nu am buze prea senzuale si la barbati mi-au placut mereu buzele pline, are deja un strat de grasime acumulat, placenta grad de maturare 01, ir-urile beton, niste coitze de a rosit barbata-miu ca ale lui Yannis par mai mari si niste manutze grasutze... Sunt fericita ca va mai sta la mamica in burtik cat va fi nevoie si peste 2 saptamani deja nu va mai fi absolut nicio pb sa vina pe lume...nu ca ar fi vreuna acum, dar sa mai creasca falcutzele....In rest toate masuratorile sunt in grafic...

Imi pare rau ca v-am facut sa ma asteptati, si chiar si asa am citit capitolul asta pe diagonala,ca sa va pot multumi ptr sustinere si sa ma pun cat de cat la curent!!!

revin!

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Simooo!!
Wow sta suuper BB Yannis!!2700g!!Bravooo!!!Pupicei multi coiosului buzat si falcos!!De-acum in colo..odihna,veselie si papica buna pentru bebelus!!Bravo mamico!!
Musia!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Simo, FELICITARI, CE MA BUCUR PT TINE!!!!!!!!!!!!!

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Si-acum ca m-am mai linistit nitel..sa continuam:

Hai Simo(27)!!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nu ne-am hotarat inc asupra datei...ne gandim ca daca bb vrea a stea cuminte pana vine Cezara, o sa discutam cu ea aspectul asta! Si daca nu vrea sa iasa pana la data probabila...24-25-02, atunci poate inducem pe 25.02 (o data cu Clau) Eu as fi vrut mai rpd, adica odata cu Roxana dar am deja un varsator, pe Luca si vreau si un pestic! Insa nici asta nu e sigur ca Laur prefera sa asteptam sa se rupa membranele acasa... Cred ca vrea sa traiasca la maxim experientza asta!

Ce sa va mai spun... ca tati a venit aseara incarcat cu lucrusoare frumoase pe care deja le-am spalat si abia astept sa le calc...
Mi s-au stricat bateriile reincarcabile de la camera ca va faceam poze la lucrusoare...Dar lasa ca o sa cumparam maine altele si facem!

Am inceput si pregatirea plicurilor...

Doamne Ajuta in continuare!

si acum....Hai Simo!!!

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

fetele care au fost la herghelegiu sau care stiu pe unde lucreaza...
as vrea si eu un nr de telefon pt o prietena care vrea sa faca eco 4D la el.
multam!

_
31+ cu RADU
AMR 9 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bravo Simonette!! Ma bucur mult pentru tine!

Simo27, sper sa vii si tu cu vesti bune!

Un week-end placut va urez. Fara peripetii.

Nicoleta 27+ si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

SIMO- SA AJUTE DUMNEZEU SA FIE BINE PANA LA SFARSIT. Ma bucur ca totul e bine si important bebelusul sanatos.

34 saptamani MAI RAMAN 6(''); IULIAN

Mergi la inceput