Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

floriio,luny,stela-frumoase pozici si burtici,viitoare mamici sexoase si dragalase.Mi s-a cam facut dor de plaja si piele aramie...
Lucyana-bun venit!Scrie repede 10 mesaje.
mussara- ce burtik mare ai si cat de mult ti se citeste fericirea pe fata,ai un zambet expresiv.
adriuta-super faza cu Axinte.
ariel- mie mi-a dat d-ra Ca si Fe dar eu am luat si Mg cum au scris si fetele ca sa nu am contractii.Am si eu antecedente cu spasmofilie si tetanie latenta si greu mi-am revenit dupa o cura de slabire drastica.Am slabit 10kg dar am si bolit o gramada.De atunci am grija de Ca primavara si toamna ori in vena ori intramuscular.Toamna asta nu am mai luat pt.ca sunt si mi-a fost teama iar Ca a scazut...
Simo- te asteptam cu vesti!
Cu batista bb-ului eu voi mai astepta sa vad care-i situatia dupa nastere si daca e nevoie sigur am sa gasesc ceva sa ma multumesca.In afara de asta vecina mea buna si prietena m-a sfatuit sa nu iau caci la bb-ul ei s-a facut o sensibilitate de trage si cu firisoare de sange.Ma mai gandesc in privinta asta.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 33+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,foarte folositor tabelul!Mai ales daca sunt "incompatibiliati" de grupe sanguine...
Spre fericirea noastra:eu am OI,sotul OI,David are tot OI,iar bebe Samuel mai mult ca sigur are si el OI!Parintii mei,in schimb au: mama A2,tataB3,iar eu cu sora-mea avem ambele OI si nu am avut nici o problema!

Simo,mamica lui DAVID,34+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai Simonette!!

Hai Simo27!!

De Simo27 stiu ca-i la ora 18.00 programata,dar de Simonette nush..Roxule-ai vreo idee?!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Pe unde umbla Simonette?!Daca tin bine minte,avea programare la 9 si uite cat e ceasul...

Simo,mamica lui DAVID,34+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ehee, bine v-am gasit burtici ciripitoare!!!
Naty,gata prajiturile si tortul,ca vinnn!!
Ramo,ce mi-a placut cum ai pove ca esti paznicul de noapte al randunoiului.M-ai facut sa rad ca eu la fel as povesti...
Adriuta.In ultima vreme, trecand peste faptul ca mai am si eu zile de nebunie in "cabanutza" de-mi vine sa ma urc pe pereti si nu-mi arde de nimik, mai am un pic de lucru pt dizertatie ca
acum vine 13.02 si poate da DD sa pot sa ajung sa prezint lucrarea. Asa ca stau pe lucrare mai mult, insa nu-mi scapa nicio pagina de ciripeala de citit, chiar dc eu nu raspund imediat.Mai lucrez,mai refresh la ciripeala!! Si uite asa...Asadar,stai linistita ca sunt aici ca Big brother si va urmaresc miscarile!!Pup
Si stai linistita ca nu se intampla nimik dc bebe face mai mult de 40z pana la botez.Asa spun cartile relig ca ar fi mai bine, nu ca s-ar intampla ceva dc nu se respecta.Oricum,nu stiu cate din noi vom reusi sa facem botezul pana la 40zile,dat fiind si postul din iunie..
Si programe pt descarcat filme sunt multe cica, cel mai intalnit e odc sau dc++.Cauta softul pe net.
Mussara,ce burtik fruumoasa am vazut noi!!
Naty,orice ai primi, e binevenit (cadou), chiar dc e pt bb, lasa superstitia, bb va fi bine..Asa ca tu stai cumintik acum, ca diseara se lasa cu chef..

Despre nume eu am citit in cartile relig scrise de calugari si preoti ca, intr-adevar nu ar trebui strigat pe nume bb pan la botez din simplul fapt ca numele lui practic nu e inca crestinat.Dar dc il strigi,nu e o problema,in loc de bb ii zici pe numele deja ales,de ce ar fi o problem?? Eu vb despre "Teodora" cu toti,de pe acum.Asta stiu ca nu e doar babesc,ci am citit.Celelalte treburi cu ce spune flori ca nu se scoate copilul afara sau mama sau cu rufele mi se par chiar superstitii,nu am gasit sa scrie undeva.
Ma,sovi,draguta esti si burtik la fel...
Hihi,luny,interesant graficul.La mine conflictul e 0%.

Stela26+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Acum am vazut postul tau Simo!!Ce-o fi retinand-o atat?!S-o fi oprit sa mai faca ceva cumparaturi?!
Hai Simonettoooo!!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetelor, acum intra Simo sa ne de-a vesti!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 31 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Curaj Rox!
Ramo,Laly,Kitzy,Maia,Stela!
Mai Clau..ce stii tu si noi nu?!

Hai Simoo!!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

N-am putut intra ca n-am avut curent!!!

Incep cu urarile de:
La multi ani ptr Naty cea draga!!!!! Va doresc tot binele din lume!!!!

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Simo te joci cu nervii meei!!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput