Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am intrat mai tarziu fiindca, de cand cu raceala asta, dorm in reprize. De durerile de gat inca n-am scapat. Cineva mi-a zis de albastru de metil, oi avea voie?

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, tu intrebai de patut-leagan.uite ce am gasit aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=11025

sovi, mi-am luat pufuleti din cauza ta!!! si ca bonus si o punga de pop coarne:))). sa stii ca ma bate gandul sa fac cura aia cu clorofila. abia astept sa apara salata verde, dar nu aia de sera, aia adevarata!spanacul il evit, are multi oxalati, care nu ie buni:))
cat despre "natasha", crede-ma ca e un compliment. asa ii zic eu alexutzei mele cand se imbujoreaza si cum e ea blonda si cu ochii albastri si alungitzi ca ai tai:))),are asa o mutritza sovietica, incat nu ma abtin si o strig "natasha" sau "tasha" sau chiar...."sasha" si "alexei". asa ca dupa ce am vazut pozele tale, asta mi-a venit in minte "natasha"!!
aaaa, exista un soft pe calculator cu care poti face mp3 din caseta audio, stiu ca husbandul meu s-a jucat mai demult, caci isi gasise casetele de cand era el tzanc si recita poezii, hhahahha!

ma bag in patutz si cred ca bag un "adio, lenin!", ca tot se zice prin popor ca e super filmul...
maine cred ca fac o tura de Dragon Rosh, asa ca nu o sa am timp de filme...

alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Simonette, felicitari pt asa super vesti... dea Domnul asa si la noi celelalte!!
Rox, herghelegiu e la euroclinic, sanador si medsana primaverii.Nr sunt pe net,nu le stiu.Dar dureaza ceva pana se ajunge la el ca sunt multee programari.Dar e super omu'.Mi-a placut.Si mai am 2 eco programate la el.

Fetelor,mai devreme un pic am incurcat-o tare: .
Am crezut ca moor,m-am speriat tare ca m-a apucat treaba, dar nu iesea.Si nici nu inainta nici nu puteam da inapoi,m-a apucat lesinul,pe bune,am vazut negru in fata ochilor si ma luase cu rau.Am depus ceva efort fiindca nu mai aveam scapare.
Credeti ca s-o fi intamplat ceva ca m-am scremut din toate puterile, ca niciodata, sa scap de necazul care ma tinea in "travaliu"??Acum nu ma mai ridic din pat ca simt ca mi s-a lasat burta; contractii inca nu au aparut..sper sa nu apara..
Cum fac sa nu mai ajung in situatia asta grava tare,care avea o reteta?

Stela26+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Hello randunici, papacios la orizont!

Intru pe fuga, nu ama apucat sa citesc din urma si asta pentru ca de dimineata am fost plecata la cumparaturi cu mama ca maine facem pomana de 1 an unhiuletzului meu drag, Mitulush , si la 4 ma vad cu sotul preferat si trebuie ridicat de la punct fix! Dar, scopul vizitei este unul f precis:

1. In primul si-n primul rand La multi ani frumosi si buni pentru Naty draga! Sa fii cum n-ai mai fost de bine si nicicand cum ai fost de rau!

2. Cred ca toate randunicile care au citit s-au prins ca starea mea de astazi este cea care ma caracterizea...si asta evident ca presupune multumiri, sarutari de maini si pupici apasati pentru toate randunicile care m-au incurajat si bine-dispus cu sfaturile lor! Si eu imi spun de multe ori ca ceea ce nu se intampla nu trebuie sa se intample ... doar ca ma mai apuca si pe mine pandaliile din cand in cand, noroc ca-mi trec repede...cat despre maman j'árrive , o cunosc si stiu ca daca exista vreun lucrur care sa o enerveze la maxim, acela este sa ii repeti acelasi lucru...asa ca, o las si nu o mai necajesc degeaba pt ca stiu ca e fata buna!

Ieri nu am intrat pentru ca am primit un telefon nu tocmai grozav de la mami, care ma anunta ca Sofitel (v-am mai povestit eu despre matusa mea de 88 de ani) nu se simte deloc bine...au chemat si preotul la ea si asta pentru ca de dimineata facuse niste crize extrem de urate (probleme grave cu respiratia)...asa ca m-am facut bagajel si am stat cu ea pana tarziu...astazi am trecut iar pe la ea, dar din fericire si-a revenit, se simtea f bine, si ea a recunoscut asta, era mai veselita, ba chiar o fata care mai sta cu ea mi-a zis ca au ras amandoua de s-au prapadit...si fata asta imi zice, mi-a mai povestit odata dar am lasat-o sa mai povesteasca pt ca tare am mai ras...

Si ca sa nu inchei epistola fara o mica picanterie, A SUNAT ASTAZI MAMA LUI FLORIN, ca ce sa faca ea sa ne impacam, ca har si bar, ca una ca alta, si ca oare eu as fi de acord sa vorbim? si sotul meu din prima casatorie, nici una, nici alta, ce credeti ca face, imi baga mortu-n casa...ca nu stiu, sun-o pe ea!Dar asta, asa cum cred ca v-ati prins deja,se va incadra la capitolul PAPACIOSUL MOARE, DAR NU SE PREDA! ca incepuse sa ma ia si cuconitza liana la sentiment (asta e mama),ba a mai pishelit si ochisorii, ca fa-o pentru mama ... si i-am zis, cuconitza, lasa corasonul, ca nu tine!

Va prea pupacesc si fug ca orele e trecute fix si lumea ma stie de parolista!

mami_papatot 29+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

sovicule, sper ca ai primit mesajul meu, ca nenea ala m-a sunat si astzai e inca valabila treaba...asa ca daca nu a ajuns, fa cu manutza!

Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Si inainte de plecare, pentru bine-dispunerea personalului!

. Un tanar invita o tanara la dans: - Domnisoara, se poate?... - Desigur, dar mai intai sa dansam.
......................................................
2. Se intalnesc un domn si o doamna la nudisti... Domnul: - Ma bucur ca v-am intalnit! Doamna: - Vad!
.............................. .............................
3. Un bancher discuta cu prietenul sau: - Iti inchipui, m-am indragostit! Ea are 20 de ani, eu 65! Ce crezi, sansele mele vor creste daca ii voi spune ca am 50? - Sansele tale vor creste daca ii vei spune ca ai 80!
..............................................................
4. Suna telefonul. Ridica receptorul tatal a trei fete: - Tu esti, broscuto? se aude o voce de barbat. - Nu. Eu sunt proprietarul lacului! - raspunde tatal.
..................................................................
5. Un tip intra intr-o farmacie si o roaga pe farmacista sa-i dea 10 prezervative. Le ia, le arunca pe jos si incape sa le calce. Farmacista mirata intreaba : - Domnule, dar de ce le calcati ? - Asa m-am lasat si de tigari !
.........................................................................
6. Spune-mi, draga, sotul tau a gasit vreodata barbati straini in sifonier? - Nu! Toti erau cunostinte vechi de-ale lui...
7. I: Ce-si doresc barbatii si femeile cand se casatoresc? R: Barbatul doreste ca femeia sa fie la prima ei dragoste, iar femeia ca barbatul sa fie la ultima lui dragoste...
8. Care-i diferenta dintre femeile cu varsta de 8, 18, 28, 38, 48 si 58 de ani. 8 - O duci in pat si apoi ii spui o poveste. 18 - Ii spui o poveste si apoi o duci in pat. 28 - Nu-i nevoie sa-i spui o poveste ca sa o duci in pat. 38 - Ea iti spune o poveste si te duce in pat. 48 - Tu ii spui o poveste ca sa eviti sa te duci in pat. 58 - Stai in pat toata ziua ca sa nu-i asculti povestea.
..................................................................................
9. Imi pare rau, vecine, de nenorocirea care ti s-a intamplat: din cauza focului, ti-a murit si nevasta, si vaca. - Da, sunt amarat. Toti imi spun: lasa, iti gasesti tu alta femeie, ia-o pe vaduva cutare, uite, cunosc eu pe una tare gospodina. Unul n-ar veni sa-mi zica: na, ma, si tie alta vaca...
..................................................................................
10. Un cuplu apare la un curs de biologie si pentru ca erau certati, femeia se aseaza in primul rand, iar barbatul in ultimul rand. La un moment dat, profesorul zice: - Un taur sanatos trebuie sa aiba pana la 12 cuplari pe zi... Femeia din primul rand: - Ma scuzati, domnule profesor, cate? - Pana la 12. - Repetati, va rog, pentru ultimul rand! Barbatul din ultimul rand: - Spuneti-mi, profesore, este vorba de cuplarile cu o singura vaca sau cu 12? - Desigur, cu 12. – Multumesc.
............................l...........................................
11. Un batrîn merge la un vrajitor sa-l întrebe daca poate sa-l scape de un blestem care-l urmareste de 40 de ani. Vrajitorul îi spune: "Poate, dar trebuie sa-mi spui exact cuvintele care au fost rostite asupra ta." Batrînul spuse fara ezitare: "Acum va declar sot si sotie!"
...........................................................................
12. Doi soti se opresc in statia de taxiuri. Sotia il intreaba pe soferul de taxi: - Pana in centru, la Universitate, cat m-ar costa? - 100.000 . - Si daca il luam si pe sotul meu cu noi, atunci cat m-ar costa? - Tot atat. La care femeia, uitandu-se la sotul sau cu o umbra de dispret: - Vezi, ti-am spus mereu ca nu valorezi nimic!
.............................................................................
13. La receptia unui hotel sunt afisate cotele zapezii: -Busteni 17 cm -Clabucet 21 cm -Postavarul 28 cm Intra o blonda, citeste, merge la receptioner si intreaba: - Care este camera domnului Postavarul ?

Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

SARU'MANA fetele pt informatii!
pupiciei!

_
31+ cu RADU
AMR 9 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Am intrat sa-i zic unei randunici dragi.....

LA MULTI ANI, NATY...SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI TU DE LA VIATA!!!!!!!!

Azi nu mai stau la laptop ca trebuie sa stau pe scaun si nu e bine acum pt mine...tot cu no-spa ma tratez....
Oricum intru sa va citesc din cand in cand

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 28+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Doooaaamne!!! Sovi.....fata!!!!! Ce frumoasa si ce sexy esti in trimestrul 3!!!! Felicitari!!!

Si Papacios, ma bucur tare ca ti-ai iesit din starea aia de ieri si multumesc pt glume...bune toate!

mami de Luca si in 36s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

UF! Nu am reusit sa va ajung din urma, iar am ratat startul, dar scriu repede un mesaj caci tare mi-e ca nu apuc sa-i urez lui Naty in acest capitol!

Donc...NATY, Multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si iubita, sa ai parte de muuulte impliniri, dar mai ales sa dea Dzeu sa duci la bun sfarsit misiunea cea mai importanta...sa devii mamica. I-ti doresc o Iulia sanatoasa, caci restul nu mai conteza!Te pup si te imbratisez cu drag...curajoasa mov!

Vazut poze faine de burtici...delicioase.....Sovi, i-ti sade bine cu burtica...iar cu pufuletii ai fost bestiala! ai o privire de copil pofticios...parca esti randunoiul meu cand ii fac o prajitura!
Salata avocateasca, doar asa cu paine, de fapt e ca si o crema de avocado, mie asa mi-a placut, doar intinsa pe paine!

Cory, ai invoire speciala

Sper ca simonette a ajuns deja cu vestile si ca sunt bune,eu am citit pana la pag. 10, fug sa recuperez si cred ca voi revenii maine, dupa amiaza plec in Spania, la Barcelona, sa-l ducem pe fratelo la aeroport

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput