*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (133)*
Raspunsuri - Pagina 16
laura_dimitris spune:
Am fost pana la birou sa-mi rezolv cu certificatele medicale si cu adeverinta de salariat pentru spital.
A fost tare bine sa conduc din nou, sa vad si alti oameni, sa ma mai uit pe dosarele mele de la serviciu...
Din cauza asta am iatarziat sa va dau un mesaj de la ereena si-mi cer scuze pentru asta:
So:
"In sfarsit am ajuns in salon. Am nascut la 11.20 dupa 7 ore de travaliu si 3 doze de peridurala, un forceps si o taietura imensa. Dar ma descurc. Bb are 4300 g. si 56,5 cm, apgar 9 sau 8 au uitat sa-l noteze, dar eu ii dau 10. Pup fetele. Incerc sa dorm ca am stat in sala de nasteri 12 ore dupa ce am nascut sunt zombie. Am primit mesaj de la mitsu dar nu am puterea sa raspund"
Mesajul l-am primit la ora 13.00 !!!
So, cred ca este in top ereena noastra cu bebe de 4300 gr nascut natural....
FELICITARI EREENA DRAGA !!! BINE AI VENIT MATEI VONICELUL LUI MAMI SCUMP SI DRAG!!! SA FII SANATOS SI SA AI O VIATA FERICITA SI PLINA DE NOROC !!!!
Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
mesajul de mai devreme il postasem aici pe la ora 14.30 dar am constatat ca nu mai am conectare la internet si norocul meu ca l-am salvat.
Pana acum am dormit.
Ellenuta, acum am vazut si eu cum este sa nu ai internet... simti ca turbezi...
Cred ca nu am inteles pana acum atentionarea aceea de pe prima pagina cu " atentie, acest site creeaza dependenta..."
Merg sa citesc si eu din urma si revin.
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by nemary
ne-am intors si noi de la Giulesti, unde m-am intalnit cu Anca.Diana, venise sa-si scoata firele si vreau sa va spun ca arata fff bine.
doctorul cel nou m- a trimis sa fac eco, se pare ca bebelina este mare, are peste 3500 g, femur 79cm. in urma controlului se pare ca o sa mai stea bb in burtica cateva zile, m-a chemat marti la spital cu tot cu bagaj, asta in cazul in care nu o sa nasc pana atunci.
Deci, daca pana marti nu se rezolva cu Municipalul se pare ca voi naste la Giulesti.
Mari 39+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Of...ce bine mai Mary..vezi ca Doamne Doamne nu te lasa la greu..ma bucur ca bebe e mare..si ca mai sta in burtica..oricum parerea mea e ca Giulesti e o super maternitate si daca mai ai si un dr acolo..nu ai de ce sa iti faci griji.
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Anya20
buna, fetelor!
intru sa va anunt ca astazi de dimineata a nascut vera (godzila) un baietel frumos si sanatos, de 3700 si 56 cm, natural. bebelusul a luat nota 10.
multa sanatate si un bebelus mancacios!
...va urez si voua o zi buna, nasteri usoare si puiuti sanatosi!
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Ce bine este sa afli vesti bune despre clopotei aparuti pe lume....!!!
FELICITARI VERA !!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE, SA FII SANATOS SI CUMINTE !!!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Mai intru si eu nitzelush... Sa ma plang... Ca bebe are iar o chestie urata la urechiusa... Initial am crezut ca e cerumen - i s-a scurs acum vreo doua zile din ureche. Am curatat dupa baita si gata. Dar azi a curs iar, din aceeasi urechiusa, e de un galben foarte aprins si miroase nitel urat... O fi infectie?! Ce sa fac? As suna la dr. dar poate e ceva minor, poate chiar e mai murdarel in urechiusa aia... Nu as vrea sa fiu penibila. De voi nu mi-e rusine, fetelor...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
Cred ca daca nu plange inseamna ca nu este bolnavior...
Eu totusi as suna-o pe doctorita !!!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
HELLO FETELOR.
Ereena si vera, felicitari sa va traiasc clopoteii
Fetelor a mea bubulina e cam plina de energie, de cagte ori se trezeste am 2 ore asigurte de veghe pe lnga ea
Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
poze bubulina
Louiza, ma bucur ca mai intri sa ne dai vesti despre bubulina Yasmin!!! Draga de ea... ii place ca lui dimitris sa stea cat mai mult treaza!! Este bine ca nu plange !!!
danybv spune:
Buna fetele.Noi inca ne luptam cu operatiunea tatza cu lapte , o tin pe Maria la tatza de mi se acreste , nu am lapte curge foarte putin si urla asta mica de foame de mama mama.Azi am iesit si noi afara a fost super bine Mariucai i-a placut la nebunie si lui Andrei la fel.Cred ca daca mai stateam in casa o luam razna de tot .Acum ma simt mai bine.
danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor, Angi a primit urmatorul mesaj de la Miutza (m-a rugat pe mine sa-l postez ca ea nu putea acum):
Maya Ioana are 2900 g, apgar 8, cezariana la 8.20. S-a rupt apa la 1.40 AM, fara contractii sau dilatatie. Bebe e bine, eu mor de dureri dar e normal. Pupici pt zuzici.
Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 22 de zile !!!
FELICITARI MIUTZA !!! REFACERE RAPIDA !! BINE AI VENIT PE LUME MAYA IOANA !!! SA FII SANATOASA, CUMINTE SI MANCACIOASA SI SA-TI BUCURI PARINTII !!!
laura_dimitris spune:
E, cred ca sunt singura pe aici si iar monopolizez pagini intregi... Dar daca nu am avut net pana acum... trebuie sa recuperez !!!
Nemary, ce ma bucur ca ai rezolvat si scapi de stresul "nu am unde sa nasc"....!!! Ce mare este bebelina...!!! Doamne, esti tare aproape de "moment"...!!!
Alina, multmumesc mult de datele transmise! Eu am gasit un cabinet de medic de familie cu specialitatea pediatrie la un bloc intre p-ta veteranilor si p-ta gorjului. Dr. se numeste Popazu. O sa merg sper ca luni acolo sa vad despre ce este vorba si-ti spun si tie !!!
Eu tare ce m-am chinuit sa reusesc sa fac o programare la eco.
Am reusit in cele din urma la dr. Alma Georgescu de la medlife. Sper sa fie suficient de buna cat sa-mi dea o varsta exacta a sarcinii ca sa vada medicul meu daca bebelina creste sau nu...