*** LA REDOUTE *** (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

M-am lamurit ce s-a intamplat ieri cand nu ma lasa sa dau a doua comanda. In afara de suma de palta la LR (49,38 EUR), s-au mai scos de pe card inca 6 EUR, cica un comision. Nu am inteles bine daca al bancii sau al LR. Voi ati patit asa ceva, ca in afara de suma mentionata in mailul primit de la LR sa se mai ia si alti bani?

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Addya sa inteleg ca balerinii astia nu iti vin ?http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme.aspx?productid=324125686&documentid=281807&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Eu port 38 1/2 si am comandat tot 39. Daca as sti ca-s mari as lua un 38 si perechea 39 as marita-o.

Am si eu 2 avize la comanda din 09.01.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

buna fetelor,
va urmaresc cam de doua luni si m-am hotarat sa fac si eu o comanda.
vreau sa sa multumesc ptr ghidul de pe prima pagina. m_a ajutat f mult.
asa avea insa o intrebare. Cardul trebuie sa fie in valuta, sau poate fi si in lei si retrag ei la cursul eruoa din ziua respectiva?

Va multumesc si pser sa nu fi deranjat cu intrebarea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

poti plati cu un card in lei sau euro , dar este musai sa fie Visa sau Mastercard ptr plati internationale

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by mirunajr

buna fetelor,
asa avea insa o intrebare. Cardul trebuie sa fie in valuta, sau poate fi si in lei si retrag ei la cursul eruoa din ziua respectiva?

Si eu vreau sa joc in hora, dar sunt novice. Poate primim informatii!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vl-ad

poti plati cu un card in lei sau euro , dar este musai sa fie Visa sau Mastercard ptr plati internationale

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

multumesc mult de raspuns. eu am card Visa pentru plati internationale, dar este in lei si nu stiam daca merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pe mine maintereseaza hainute de fetita de 12 luni si fetita de 10 ani. Fetele mele au 6 luni, respectiv, 7 ani, dar prefer sa iau mai mari. Imi vinde cineva un pont?

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by mirunajr

buna fetelor,

Scrie si in ghid:

* Plata: cu card Visa, Mastercard ptr plati internationale; cu acelasi card nu se poate plati decat pe maxim 2 conturi; exista carduri emise in euro, dar care nu pot fi folosite pentru plati on-line; in acest sens, se face cerere la banca pentru autorizarea platilor on-line; se poate plati si cu carduri emise in lei;

Mergi la inceput

ma apuc de treaba , atunci
mi-am pus cate ceva in cos, asa ca voi valida comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

katthy, nu mi se deschide linkul pus de tine. cum naibii sa-mi vina cand au 26 cm lungime???
cred k ii vin lui barbatu-meu.
altfel arata bine, sunt finuti, nu foarte lati, chiar vreau sa-mi iau altii.

in alta ordine de idei mi-a venit si cmd de pe 10, haine pitic. Mi-a adus-o postarita acasa, ditai punga. Pntru cine se intreaba, eu cu postarita avem o relatie deosebita, bazata pe hartii de 5 lei pt fiecare vizita la domiciliu.

Imi merge netul tare greu pe extern, mi se incarca LR ca un kk, pun mai tarziu linkuri

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput