*** LA REDOUTE *** (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by mirunajr

buna fetelor,
va urmaresc cam de doua luni si m-am hotarat sa fac si eu o comanda.
vreau sa sa multumesc ptr ghidul de pe prima pagina. m_a ajutat f mult.
asa avea insa o intrebare. Cardul trebuie sa fie in valuta, sau poate fi si in lei si retrag ei la cursul eruoa din ziua respectiva?

Va multumesc si pser sa nu fi deranjat cu intrebarea.....

Scrie si in ghid:

* Plata: cu card Visa, Mastercard ptr plati internationale; cu acelasi card nu se poate plati decat pe maxim 2 conturi; exista carduri emise in euro, dar care nu pot fi folosite pentru plati on-line; in acest sens, se face cerere la banca pentru autorizarea platilor on-line; se poate plati si cu carduri emise in lei;

scuze , clau, dar chiar nu vazusem!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Scria cineva mai demult de barul ala pt copii. Este OK? Merita sa-l comand? Cat de mare este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

mirunajr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

hai ca m-am straduit si eu cat am putut...nu am pus nici o intrebare pana acum!!!!
m-am descurcat cu marimile, cu traducerea, mi-am facut cont...nu am intrebat nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Fetelor,a luat careva dintre voi haina asta:
http://www.laredoute.fr/vente-parka-taillissime.aspx?productid=324105513&documentid=530607&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 ?
Cum e?Sunt in general ok produsele Taillissime ?

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by melku

linku catre capitolul anterior ma trimite in balarii, nu ftioneaza.

Am modificat linkurile, acum cred ca merg.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Inex

Fetelor,a luat careva dintre voi haina asta:
http://www.laredoute.fr/vente-parka-taillissime.aspx?productid=324105513&documentid=530607&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 ?
Cum e?Sunt in general ok produsele Taillissime ?

Inex ,de 2 x mamica

din cate a retinut eu de la fetele care au cumparat produse taillisime difera ca si marime adik sunt mai mari decat celelate produse...un 40 de la tailisime echivaleaza cu 42 la celelate game de produse...totusi mai bine ai astepta raspunsul unei persoane care a cumparat taillisime

eu ma opresc cu comenzile nici nu mai stiu cate am pe drum 8-9...deci imi cam ajunge

sper sa primesc maine coletul din 10...pardon coletele ca-s 2

edit: loterie curata lr astaacu 3 ore am intrat pe sport si la adidas nike puma era plin de reduceri cu 75 % si am bagat repede o comanda cu vreo 8-9 produse ...ei acum am intrat si stupoare!!!reducerile nu 75%nu mai sunt...decat 60 max 65% sa inteleg ca a fost norocul meu ca am fost pe faza sau cum??...si cand ma gandesc ca am zis sa nu dau comanda sa stau sa ma uit mai bine diseara sa dau o comanda mai mare

edit iar: am primit pe mail o oferta cu 25% reducere pentru cine intereseaza la colectia noua 62456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

merci tuturor pentru informatii!

Nushulica, poti te rog sa imi zici si mie daca pentru incaltamintea Jonak regula e cea clasica, masura ta+1, iar pentru Soft Grey masura ta-1? Ai comandat cumva si Ventilo, stii cum sunt?
Nu mai au aici masurile mele dar daca pot sa comand pe o adresa din state de pe site-ul us eu tot imi iau o fusta, 2 bluze si expadrilele bej...
merci mult!

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Alina 24tu ai primit vreun colet de la redoute .Te intreb si sper sa nu ma insel deoarece stiu ca stai in berceni pe langa cultural.Nu? Vroiam sa stiu daca ai ridicat vreun colet de la posta din piata .Scuze daca grasesc.

Eu nu am primit nici un aviz ,am comenzi din data de 9,10,11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mi-a venit coletul din 9 ian....
revin cu linkuri mai tarziu....nu am cumparat decat pt pitica mea. Oricum toate sunt superbe......

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput