Nou stil de viatza (170)
Raspunsuri - Pagina 7
mamica dulce spune:
pai de la DM le-am luat si cred ca sunt si la Schlecker.Pai asa si scrie pe prospect, ca se iau multe, functie de foame 3-4 odata. Daca iti iei poate ai tu timp sa traduci prospectul...bitte-bitte! Drept sa va spun , eś l-am citit si l-am aruncat ca ma incurca cu foliile, nu intrau usor in cutie.Il stiu in mare si pot traduce ce scrie pe pachet, dar asta am spus deja, cu faptul ca se topesc si se fac o gelatina, din cauza asta mananci mai putin si te saturi repede-rezulta ca iei mai putine calorii si e mai usor sa tii o dieta.
mephala30 spune:
Mamicadulce, multumim, ai explicat atat de bine, incat si Iustin daca citeste, intelege tot,
. (am glumit!)
Delia, bravo, ai scapat de unul. 
Tzuni spune:
Bravo, Delia! Pai hai ca te astept cu coronitza! Mephala te-a intrecut deja: si-a pus una ...pe masea!
Sunt in zona, muncesc. Asa ca revin!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Muncim, muncim, muncim cu spor.....Tzuni, vrei si tu o coronitza? Ori poate o statuie? 
Tzuni spune:
Sincera sa fiu eu as vrea un McShit, ceva... 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Tzuni, ia mina ca nu-i bun si acusi vine Gusta din umbra cu
. ![]()
Carmen, intrebarea despre An_k iti era adresata tie, in calitate de serifa. ![]()
Am scapat de unul, miine am altul. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Carmen, intrebarea despre An_k iti era adresata tie, in calitate de serifa.
of, of, "calitatile" astea...
Delidana spune:
Carmen, te-am intrebat pentru ca vazusem zilele trecute ca felicitati pe cineva ca a nascut si nu eram sigura daca era vorba despre ea sau altcineva. N-a fost un apropo. ![]()
Felicitari, An_k si un bebe sanatos si mincacios! 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Eftimie, Anda, Marilena, Cornelia, Hcclara, Criscosty..... ce tema de discutie alegem in seara asta? ![]()
Delia, pregateste cartea de povesti. Vreau si ilustratii, ok? ![]()
edit: da, pe An-k o felicitam ca a nascut un baietel. Ei, cu ocazia asta, am modificat si in lista,
.