Nou stil de viatza (170)
Raspunsuri - Pagina 8
mamica dulce spune:
quote:
Mamicadulce, multumim, ai explicat atat de bine, incat si Iustin daca citeste, intelege tot, . (am glumit!)

Nu te supara pe mine, uite promit ca saptamana viitoare cumpar alta cutie si traduc tot,ok?
Tzuni...si io vrea la mac, si la Burger king si la Subway si la chinezi si la italieni si la tot neamul lor de bucatari...

Ma duc pana una alta sa spal cupilu' ca deja mi-a facut piscina in baie...mai ard niste calorii la strans aparaia

Delidana spune:
Ah, mi-e un somn de moooor. Hai ca vin sa va cint un cintecel in loc de poveste.
Acceptabil?
Discutie auzita azi in troleu:
Bebe: mami, azi la gradinita m-am jucat cu un baietel
Mami: ce baietel?
Bebe: un baietel cuminte care avea 4 picioare.
Va inchipuiti mutrele celor din troleu....
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Delia,
, sunt nostimi pustii.
...
Iustin ma intreba zilele trecute unde sta Doamne-Doamne, i-am spus ca locuieste sus, in cer. Si suav, ma intreaba: "unde sus? acolo pe unde zboara ciorile?", ![]()
...
acceptam si cantecelul, dar ia zi: in ce gama e scris? Majora sau minora? ![]()
Mamicadulce, sa stii ca apreciez gestul tau. 
Delidana spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Si suav, ma intreaba: "unde sus? acolo pe unde zboara ciorile?",
...
acceptam si cantecelul, dar ia zi: in ce gama e scris? Majora sau minora?
Buna faza cu ciorile....Acuma nu ma pune sa fac analiza cintecului ca nu sint in stare.
Da' p-asta il cint in engleza ca sa ma antrenez pentru miine.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Lipseste omul doua minute sa munceasca ceva si uite cata vorbarie....
Delidana,n-am pus mana pe McShit nu te teama Gustei,ci pt ca...n-am cum sa merg sa-mi cumpar. ACum sunt mama...copilul doarme.ALtfel, faceam ca pana acum: tzusti in masina si McShit hir ai cam!
Cand termini cu sesiunea vedem si noi un film impreuna?
Mephala, in seara asta dupa ce termin treaba, ma uit la Juno,l-ai vazut? AM inteles ca e bun ...
Revin.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Hehe, ma gindeam eu ca de-asta nu esti cu McShit-ul linga tine. ![]()
Iesim, cum sa nu, Doamne de cind n-am mai vazut un film, de-un secol!
mephala30 spune:
Tzuni, pe cuvant ca am inceput sa ne uitam la film, "Juno", am vazut cateva secvente si am oprit, caci a trebuit sa culcam copiii. Acu' mor de somn, am ascultat melodia Deliei, de-acum ma duc la nani, filmul ramane pe maine.
Tzuni spune:
Noapte buna,fetelor!
Ma duc sa-mi iau matza in brate si sa ma uit la film. Ne vedem dimi!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ruxij spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ruxij, bine-ai revenit. Sa spui daca vrei in lista si ramai alaturi de noi. A, mult spor cu South beach.
Da, as vrea in lista, poate imi dati peste mana dc. imi face cu ochiul ceva nepermis. Vreau sa tin regimul asta strict, ca sunt disperata. Cica e f. bun. Am cunostinte care au slabit cu el. As fi zis ca si barbata-miu a slabit cu el vreo 15kg, dar el a mancat fructe, asa ca n-a fost regimul asta ci la el mai mult foame. As tine etapa I mai mult de doua saptamani, sa fiu sigura ca slabesc.
Ah, am 1.65m.
Mai cine cineva regim aici (in afara de mamidulce si Eftimie C). Vad ca aveti discutii interesante, dar nu mi-e clar cine e la regim in plina forta si cine e la mentinere.
Multumesc tuturor pentru primire!
violeta70 spune:
Buna seara!
Multumesc mult fetelor pentru grija voastra. Stiam eu ca-mi cititi postarile. Dar ma omorati ce viteza aveti.
Din pacate nu am gasit-o pe doctora la telefon, asa ca vom merge saptamana viitoare. Nu vrem sa ne ducem pana acolo si sa riscam sa nu fie. Acum mult a fost, putin a ramas. probabil vom merge marti. va tin la curent.
Carina mersi de intrebare. Diana face bine, dar din pacate inca nu s-a mutat in casa noua. Cred ca la sfarsitul asta de saptamana se va muta si isi va monta internet-ul. De la servici ii este greu sa intre, fiind super ocupata. Ajunge in fiecare seara acasa pe la 20.00 - 21.00. Cu sarcina este bine.
Ruxij bine ai revenit si spor la slabit.
Azi am avut o zi ingrozitoare. Maine este ultima zi pentru depunerea declaratiei 394, asa ca a trebuit sa lucram in ritm alert.
Meniul de azi a fost un pic schimbat (am avut o aniversare si nu am scapat):
- un castronel cu spanac cu orez
- 4 pateuri si o felie potrivita de tort....
....

- un iaurt (450 grame) cu fulgi de porumb.
Dar am mers la sala unde am tras tare: bicicleta 10 km = 250 calorii, abdomene, coapse, multifunctional, 200 sarituri cu coarda, etc.
Va las acum ca mor de somn.
Pup toate fetele
: Carmen, Gusta, Tzuni, Delia, Carina, Hcclara, Criscosty, Zuzilici, Rolo, Doroty, EftimieC, Cornelia_laura, Tlaura, Roxana1974, Gety, Cami, L_Carmen, Liris, Mamicadulce, si toate celelalte fete, daca le-am omis.